صندلی داغ با حضور Oweiys...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور Oweiys...!

پست توسط Mil@d »

یقه گیری بیست و هشتم!

سلامی به پایه ثابت های پاتوق صندلی داغ از ساحل زیبای اروند و مرز ایران و عراق در هوایی مطبوع و یک کمی سرد!

[External Link Removed for Guests]
مهمان این هفته سابقه دار نیست و کلاس حرف زدن و نوشتارش باعث عبور از این بحث مهد کودکی من قدیمی ام تو جدیدی برو بذار جوهر آیدیت خشک بشه بعد بیا حرف بزن که تو بعضی سایتها مد شده است!بنده خداها تقصیر ندارند!زیادی اینترنت و خودشان را جدی گرفته اند و عضویت در یک سایت برایشان در حد عضویت در مجلس سنا است!مهمان برنامهآدم فرهنگی و هنری همراه با قلمی خوب است! با سینما-موسیقی-شعر و هنرهای ترسیمی و شاید تجسمی و عکس های معناگرا هم رابطه خوبی داره- به نظر میاد در برخی مواقع آدم حساسی باشه و خیلی رو حرفهای دیگران تمرکز کنه ببینه عمق منظور طرف چی بوده!کلا آدم عمیقی جلوه میکنه! در دو واژه خلاصه میشه آدمی است =اهل دل!طبق معمول چند صندلی اخیر جهت حفظ اصل غافلگیری و شوک ناگهانی! پی ام اطلاع رسانی و جمع آوری اطلاعات اولیه به مهمان داده نشده است!پس هنوز اسم واقعی اش لو نرفته وافشای هویتش به عهده خودشه!ضمنا پکیج اولیه و همیشگی سوالات نیز از باب تنوع دچار تحولاتی شد!
---------------------------------------------------------------------
بازجویی اولیه!
1.نام واقعی-نام مستعار-سن-تحصیلات--محل تولد-شغل-تاهل-توصیف چهره-رنگ مو-رنگ چشم-قد-وزن-گروه خون و موارد غیر خصوصی دیگر؟
2.اخلاقت؟
3.موارد مورد علاقه ات از نظر فیلم-بازیگر-کارگردان-خواننده-آهنگ- و سایتها و کانالهای ماهواره ای وشخصیتها و نامها و غذا ؟
4.جایگاه اجتماعی و میزان ارتباطت با اون بالاها؟
5.چه تیپی هستی و چقدر لباس میخری؟
6.چه خصلت های دختران و پسران جذبت میکنه و چیا دفعت میکنه؟
7.الف)از دعواها و بزن بزن هات بگو؟ ب)فنون رزمی بلدی و توش بکار بردی؟
8.از چیا متنفری؟(حالا میگه دروغ)
9.تلخ ترین و شیرین ترین خاطره عمرت همراه با نقبی به کودکی تا کنون؟
10.الف)ازدواج رو چطور می بینی؟ب)به نظرت چرا متاهل ها همیشه به مجرد ها میگن خوش به حالتون؟
11.از جو و شرایط خانوادگی ات بگو؟
12.اگر دختر بودی چه مزایای و چه مشکلاتی برات به همراه داشت؟
13.اگر در محل کنونی زندگی ات نباشی کجا را انتخاب میکنی؟چرا؟
14.اعتماد به سختی به دست میاد و به آسانی از بین میره!دوستیهای فضای مجازی چطور در جمله قبلی برات مصداق پیدا کرده؟
15.خودتو گرفتی؟گرفتنت؟چرا؟
16.الف)چه بلاهایی سر حیوانات اوردی؟ب)علت شایع بودن این پدیده در سنین کودکی چیست؟
17.یک سوال سخت از خودت بپرس!
18.الف)چند تا زبان میدونی؟ب) زشت نیست از اول راهنمایی تا دانشگاه انگلیسی داریم ولی خیلی ها در یک مکالمه ساده هم درمانده اند؟
19.سرگرمی های اصلی ات؟پاتوقت برای تفریح؟ اهل ورق-تخته و بیلیارد هستی؟
20.الف)به نظرت چرا خانمها هنگام بررسی تخصصی آقایان به اندازه گیری میزان هیز بودنشون علاقه مندند؟ ب)چه موقع خانمها برات اعصاب خرد کن میشن؟
21.مشکل روحی داری؟علتش؟
22.اهداف و افکار شیطانی که در عمرت به سرت زده چیا بودن؟
23.از اقدامات خارق العاده و محیر العقولی که انجام دادی به قید قرعه 3 مورد را نام ببر!
24.میزان ایدئولوژی گرایی ات(چه در زمینه تقید مذهبی و چه سایر عقاید)؟این اواخر کمتر شده یا بیشتر شده؟
25.چند بار عاشق شدی؟چند بار خواستگاری رفتی؟چند بار عاشقت شدن؟
26.از چی پشیمونی؟از چی حسرت میخوری؟از چی دلت میگیره؟
27.نظرت پیرامون اجباری بودن حجاب؟
28.به بد دیدن عادت داریم یا به آن عادتمان دادند؟
29.نحوه آشناییت با سنترال؟توش دنبال چی میگردی؟چی شد که ماندگار و فعال شدی؟
30.وضع حساب بانکی ات و میزان خرج ماهیانه؟
---------------------------------------------------------------
تکمیل پرونده !
31. اویس؟
32.پدر-مادر-برادر-خواهر-همسر-فرزند را به طور مجزا مهمان جمله ای از خودت بکن!
33.مارمولک-سوسک-موش-سگ-گربه-گوسفند-کبوتر با هرکدام از اینها چه برنامه هایی داشتی؟
34.روزهای سخت زندگی ات چه طور گذشت؟
35.به چیا میخندی و از چیا گریه میکنی؟
36.جاهایی که تا به حال سفر رفتی و خاطراتی که ازش برات به یادگار مونده همراه با یک عکس داغ که دسپخت خودته!
37.با گرافیک ترین بازی کامیپوتری که انجام داری؟ جذاب ترین؟ترسناک ترین؟
38.به نظرت اسلام در خطر است؟
39.چون سامان با یک لایه از رودربایسی مطرحش میکنه مجبورم سوالش رو کش برم!اکثر ما درسی به نام آمار رو پاس کردیم و با جامعه آماری و ضریب خطای آمارگیری و نمونه تصادفی و... آشنا هستیم!در جامعه اماری 28 نفره ای که تا الان داشتیم و همگی نمونه تصادفی بودند کلهم ضد دروغ بودند! اینو اگه بخوایم تعمیم بدیم به جامعه با یک تضاد سوال برانگیز و عجیب مواجه میشیم!چون دروغگویی در کشور پدیده ای روتین و عادی شده و قابل انکار نیست!چه در رسانه ها!چه در ارتباطات روزانه با دیگران! البته نحوه بیان دروغ هم مهمه!اگر هنرمندانه و زیرکانه گفته بشه از هر حرف راستی باور پذیرتر است!بهتر نیست واقعیت رو قبول کنیم که به هر حال در مواقعی دروغ از اکثر ما سر زده و شاید در آینده هم بزنه؟مگه از معصومین هستیم که اینقدر به خودمون مطمئنیم و اعتماد به نفس فله ای داریم!
40.چقدر تو تشخیص اینکه کسی داره دروغ میگه(چه از روی گفتار و چه نوشتار و چه فرم چهره) ...تیزی و به سرعت متوجه میشی؟
41.از چی صندلی داغ خوشت میاد و از چی آن بدت میاد؟
42.باید خجالت کشید و نگفت؟اصلا خجالت از چی؟از واقعیات دور و برمون؟مسخره نیست؟
43.شهر هرت کجاست؟
44.ولش کردی یا ولت کرد؟(گستره ذهنت رو برای جواب به این سوال خیلی وسیع کن)
45.چرا واژه عشق به رابطه زن و مرد محدود شده؟به نظرت این واژه گناه نداره؟
46.یک جمله از یک بزرگ بگو که تکانمون بده!
47.یک کار خاص تو بچگی کردی که هر وقت یادت می افته خندت میندازه؟اینو نگاه!تصویر

48.فیلم را از دی وی دی اصلی نگاه میکنی یا سی دی های جراحی شده و مجوز دار وزارت ارشاد؟
49.فرار از زندان و لاست شاهکارهای شبکه های تلویزیونی آمریکایی فاکس و ای بی سی بدون تردید پرطرفدارترین سریال های دنیا هستند!یک کشش و گیرایی خاص در هر دو هست!اولی شکست و پیروزی های پشت سرهم برای رسیدن به آسایش همراه با عشق و هیجان متوالی لحظه ای به چشم بیننده امان نمی دهد.دومی با سبک معمایی و التهابی و ایجاد سوال مداوم برای بیننده آن را میخکوب میکند!با دیدن این دو سریال چه حس و نتیجه گیری هایی به ذهنت متبادر می شد؟
50.کلاه سبز های نیروی ویژه در مدت آموزش طاقت فرسا و سنگین خود و زندگی در شرایط سخت دوره رزم در کوهستان-رزم در جنگل-رزم در بیابان و...را می گذرانند.مثلا چند روز تک و تنها در دشت می مانند و خودشان باید برای خود آب و غذا پیدا کنند.و شاید مجبور به خوردن مار نیز بشوند!در رزم در جنگل نیز تناول گرازمحتمل است! واگر نخورند و حلال و حرام کنند به لقا الله خواهند پیوست!تصور کن در این شرایط قرار داری! کباب گراز یا مار را میزنی تو رگ یا...؟
-------------------------------------------------------
اسمت را همراه با «و» بذار اول گزاره های زیر و به خودت جواب بده

تهران
تبریز
ارومیه
اصفهان
شیراز
قم
بلوچستان
خوزستان
کردستان
تابوها در ایران
قلیان-سیگار
چیپس-پفک-لواشک
پیتزای قورمه سبزی!
ماهیگیری
شکار
اردو
خرق عادت در فیلمهای هندی
نیروگاه 40 ساله اتمی بوشهر!
موشک سجیل 2!
جنگنده صاعقه!
ناوشکن موج!
تانک ذوالفقار!
رستوران گردان برج میلاد!
بام تهران!
موتور و تریلی سواری
شکستن در دسشویی در صورت اضطرار موقعیت!
خرابی آبگرمکن و حمام و آب سرد!
مایه داری و مایه نداری!
تعصب قومی قبیله ای
خلاف سنگین
لاف سنگین
غروب جمعه!
غیر قبل تحمل شدن!
نصف شبهای بهشت زهرا
برخورد با یک فرد مست یا نعشه!
ابراز علاقه!
شبهای آموزشی و لحظات قبل از خاموشی-میدون تیر-خشم شب-اضاف-روز ترخیصی و گرفت کارت!
محرم 88 در مقایسه با محرم 15 سال قبل!
بهترین هدیه دریافتی!
بهترین هدیه ای که دادی!
نقاط بکر و ناشناخته ایران!
-----------------------------------------------------------------------
Mahdi
Naghme
Saman
Mahshid
Mohammad
Noora
Parsa
Dtn
Captain
Sadaf
Mil@d
--------------------------------------------------------------
بسمه تعالی

تاریخ:27/9/88
شماره:987-الف-4892
پیوست:200 میلیون وثیقه عندالمطالبه!
رونوشت به:مدعی العموم و کلیه شاکیان و شورای امنیت ناموسی سازمان ملل متحد!

موضوع:جوابیه به اتهامات وارده!

عطف به اینکه در مصاحبه قبلی فردی مشکوک به ارتباط با عوامل بیگانه و اغتشاشگر و پیاده نظام دشمن با سوالات ضد ناموسی همچون فروش سبزی-سزارین و حرفهای چیزدار و...ضمن نقض حقوق بشر و کنوانسیون ژنو و قوانین کمیساریای عالی پناهندگان و آوارگان ملل متحد!اسباب ریختن قبح برخی مسائل شد و اسلام را در خطر قرار داد! بدین وسیله مراتب انزجار و تالم خود را از این ضایعه جبران ناپذیر اعلام و از مراجع قضایی تقاضای تعقیب کیفری و اشد مجازات برای عامل این جنایت خواستاریم! رهگیری های اطلاعاتی و کنترل شبانه روزی فرد مشارالیه نشان میدهد که وی کلا در هیچ موضوعی منظوری نداشته و ندارد و نخواهد داشت!نامبرده در دفاعیه خود در صحن علنی دادگاه که برخلاف آیین دادرسی بدون حضور وکیل تسخیری صورت گرفت از ایجاد تقدس و شرم و حیای کاذب برای بیان برخی مسائل که بر اساس یک رسم و جبر ناخودآگاه از نسل قبلی خود به ارث برده ایم و به آن عادتمان دادند انتقاد و خواستار تغییر رویه عهد بوقی حاکم بر گفتمان های برخی محافل روشنفکری شد!علی ای حال زین پس به علت وجود بحران عمیق اختلاف فرهنگی و برداشت های مختلف و گاها خونین به برخی نوشتارها برخی نکات لحاظ خواهند شد!

فعلا رفتیم تا یه مناطقی!تصویر
  بی  
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

Re: صندلی داغ با حضور Oweiys...!

پست توسط SAMAN »

ســـــــــــــــلام و درود بر مهمان گرامی آقا اویس تصویر تصویر تصویر

خوش آمد میگم حضورتون رو در صندلی داغ در آخرین روزهای سرد پاییــــــــــــز تصویر تصویر

چه خبـــــــــرا؟

خوش میـــــگذره؟
آقا اویس من در همین حد میدونم که به شعر علاقه دارید و از طرفداران پر و پاقرص پاییــــــز همیشه زرد و نارنجی( رنگ سنترال) هستید تصویر البته در کنارش یه کم هم مشکوک میزنید! تصویر بهتره که خودتون تو صندلی همه چیز رو اعتراف کنید.... تصویر

و اما دوباره مگسگ رو به طرف میلاد نشانه میگیریم تصویر میدونید چرا؟ چون فقط زورمون به میلاد می رسه تصویر تصویر ولی متاسفانه چون ماه محرم هست نمیتونیم خین و خین ریزی بر پاکنم! چون اون وقت می بایست دیه خودت و لشگرت رو 2 برابر بـــــــــدم تصویر پس بیخیال! تصویر

راســــــتی جوابیه هم که دادی:
رهگیری های اطلاعاتی و کنترل شبانه روزی فرد مشارالیه نشان میدهد که وی کلا در هیچ موضوعی منظوری نداشته و ندارد و نخواهد داشت

قابل برسی نیست و باید بری اون تـــــــــــــو تصویر سرکار بیا ببرش!............ تصویر تصویر

شوخی بسه..... تصویر

سوالات سری اول....

1- در بچگی دوست داشتی چکاره بشی؟ منظور شغلت هست.آیا بهش رسیدی یا می تونی برسی؟
2- عامل یا عوامل اصلی انحرافات در زندگی انسانها از دید شما چه چیز یا چیزی هایی هستند؟
3- ویژگی های یک دوست خوب چه چیز هایی هست؟
4- آیا غیرت زیاد ممکن است به تعصب خشک و رادیکال کشیده شود؟
5- دوست داری عکس هایی رو بگذارم و نظرت رو در موردشون بگی؟
6- رابطه قلبی با هنر چطوریه؟ شعر / عکس یا نقاشی کدومشون رو ببیشتر دوست داری؟
7- برای رسیدن به اهدافت چیکار میکنی؟اصلا" بزرگترین هدف زندگیت چی هست؟
8- ترس رو از نظر خودت تعریف کن! ایا هر گس که ضعف داره می ترسه؟
9- در این ایام محرم و مخصوصا" شب های 9نهم و دهم دعایی که میکنی چی هست؟
10- یک دوبیتی زیبا برام بنویس تصویر
11- مخلوط رنگ های سبز و قرمز چه رنگی میشه؟ یک مستطیل قرمز در نظر بگیر و یک ضربدر و + زرد رنگ توش رسم کن و وسطش رو دایره کوچیک, پرچم کجا میشه؟
12- جنس قلبت از چی هست؟عقل, دل,احساس یا عشق, کدومیک در تصمیم گیری مهـــمی مثل ازدواج سهمش بیشتر هست؟سهم هر کدوم چقدره؟
13- ایا ارتقا درجه در سنترال برات مهم هســـت؟ برام توضیح بده, شفاف,همین حالا.... تصویر
14- رئوف یعنی چی؟ و رحیم یعنی چی؟ عامیانه هم میتونی بگی. تصویر
15-انسان شاد از نظر شما چه ویزگی هایی دارد؟

اگر شرایط مهیا باشه حتما" دوباره بر می گردیم..... تصویر تصویر تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

به نام خداوند بخشاینده مهربان

هرکه عمری دارد زتوست زندگی هرکه جان دارد زتوست

ره به سوی جان بحرمت میبری [COLOR=#0070c0] نور می آری و ظلمت میبری .... 

[HR]
سلام تصویر

راستش اصل قافلگیری شما من رو به این فکر انداخت که روی این شگرد بیشتر فکر کنم و استفاده های مناسبی ازش داشته باشم.

اما فکر میکنم هرکاری رو باید جدی گرفت تا کار کاملی و خوبی رو به هم تحویل بدیم و از هم یاد بگیریم , اما تازه کارها شاید بیشتر

سرسری بگیرند و کهنه کارها و با تجربه ها شاید بیشتر دل بسوزاند.

راستی مرد مومن! امیدوارم که این بار مانند صندلی قبلی وقت بیشتری برای پردازش و سرزدن داشته باشین و خصوصیاتی که شما

گفتین مربوط به پستهایی بوده که شما دیدین ... اما خوب

[HR]
قبل از پاسخ به سوالات سعی میکنم که با صداقت به سوال ها جواب دهم و یا اگر نشد در لفافه جواب میدهم و از شما دوستانم

میخواهم که چاله چوله های شخصیت من رو یه جورایی بهم تحویل بدین , با اشاره ای متوجه میشم , چون فکر میکنم فرصت خوبی برای

خودشناسی باشه . یخ صندلی رو هم از حالا شکسته بدونین!

[HR]
نام واقعی-نام مستعار-سن-تحصیلات--محل تولد-شغل-تاهل-توصیف چهره-رنگ مو-رنگ چشم-قد-وزن-گروه خون و موارد غیر خصوصی دیگر؟

اویس هستم. از سید خوشم میاد شاید به خاطر اینکه دوستانی که من رو با این نام صدا میزدند خاطره های خوشی ازشون دارم ...

خوب سید هم هستم.

قد 197 و مدتی میشه که وزن نکردم - زمانی هم هست که ساعت شمار زندگیم روی عدد 21 است و در همین عدد توقف کرده است و
مدتی است (....) که از این شماره تکان نخورده است.

در حال حاضر مشغول به تحصیل هستم (دانشجو) - رنگ چشم قهوه ای پررنگ - گروه خون رو نمیدونم .

[HR]
2.اخلاقت؟

سعی میکنم مهربون باشم و با معرفت

[HR]
3.موارد مورد علاقه ات از نظر فیلم-بازیگر-کارگردان-خواننده-آهنگ- و سایتها و کانالهای ماهواره ای وشخصیتها و نامها و غذا ؟

غذا!! : خوب عدس پلو - کوفته قلقلی - پیتزا - کباب دیکی و ....

فیلمها: یه فیلمی که در کودکی دیدم اسمش خاطرم نیست ماجرای نوجوونی بود که با پدرش در یه مزرعه مشغول به کار شد اما

نوجوون میخواست همه دنیارو بشناسه و سر آخر هم پدرش او رو بدرقه کرد و رفت ....

آژانس شیشه ای - من خیبریم ....

خیلی هستند: پرویز پرستویی - رضا کیانیان - مرحوم شکیبایی و ....

خانومها : بی بی قصه های مجید یادتون هست -خانوم پروین دخت یزدانیان و ....

تصویر

خانوم معتمد آریا خانوم اتادی و ....

خواننده ها:

فرهاد - فریدون - علیرضا عصار - سیاوش - داریوش اقبالی - ابراهیم حامدی - علی لهراسبی و .... البته کارهای زیباشون.

[HR]
سایتهای دیگه و ماهواره هم زیاد اهلشون نیستم .

شخصیتها :

تقریبا تمامی شخصیتهای دینی , پیامبر (ص) - امام علی - امام سجاد و امام رضا - مولا و ....

صلاح الدین ایوبی مرد با مرامی بود! - کوروش کبیر و مفهوم آزادی

دکتر الهی قمشه ای و کلام شیوا و ...

[HR]
4.جایگاه اجتماعی و میزان ارتباطت با اون بالاها؟

برابر با یک انسان - به شخصه به جایگاه اجتماعی اعتقادی ندارم - همه باید مورد تکریم و احترام واقع شن - اون بالا هم آش دهن سوزی نیست میلاد جان.

[HR]
5.چه تیپی هستی و چقدر لباس میخری؟

زیاد لباس نمیخرم - اندازه ای که کافی و وافی باشه

الان از بیرون اومدم لباسام این شکلی بودن : شلوار چریکی مشکی و سیاه - پیراهن بلند و اورکت روش و پوتین

[HR]
6.چه خصلت های دختران و پسران جذبت میکنه و چیا دفعت میکنه؟

نا زیباییها تقریبا یکسان هست از نظرم مثل : عدم احترام به بزرگترها غرور بی جا و بی موقع -کم تر فکرکردن که خوشبختانه داره کمتر میشه.

اما خوبی ها :

خانومها نجابت و وقار و جنس زیبای دختر بودن یعنی پاکی دوست داشتنی و آسمونیشون , کلا احساساتی بودنشون.

پسرها سنگینی و زحمت کش بودن - نجیب بودن و حرمت به بزرگتر ها و مرام و معرفت داشتن.

[HR]
اگه اجازه بفرمایید بقیه سوالات برای بعد ...

تصویر

یا حق

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

7.الف)از دعواها و بزن بزن هات بگو؟ ب)فنون رزمی بلدی و توش بکار بردی؟

طرفدار جنگ غیر مستقیم هستم , یعنی حریف رو سعی میکنم با خودم همراه کنم و خصوصیات مثبتش رو هم ببینم , فنون رزمی هم قدری مشت زنی بلدم و دفاع شخصی

8.از چیا متنفری؟(حالا میگه دروغ)

از نازیبایی که اون چیزی هم که گفتین شاملش میشه.

9- تلخ ترین و شیرین ترین خاطره عمرت همراه با نقبی به کودکی تا کنون؟

[COLOR=#000000]یک بازی بود در دوران کودکی شبیه رستوران بازی که یکی از دوستانمون هم مهماندار بود و در پشت بام خونمون مثلا رستوران داشت و  

[COLOR=#000000]ما با پول  [COLOR=#000000]واقعی آنجا میرفتیم و چیزی میخوردیم یک بار نوشابه سفارش دادیم , دیدیم که قدری طول کشید , رفتیم دیدیم که بلهههههههه 

[COLOR=#000000]رستوران دار ما داشت تو نوشابه آب میریخت!!!!!!!  

10 - الف)ازدواج رو چطور می بینی؟ب)به نظرت چرا متاهل ها همیشه به مجرد ها میگن خوش به حالتون؟

[COLOR=#000000]خیلی خوب میبینم ! - آدم سر و سامون پیدا میکنه - متاهل ها شاید مزاح میفرمایند دوست من. 

.از جو و شرایط خانوادگی ات بگو؟ 

[COLOR=#000000]جو خوبی حاکمه شکر خدا و شرایط هم خوبه  

12.اگر دختر بودی چه مزایای و چه مشکلاتی برات به همراه داشت؟

[COLOR=#000000]شاید فرقی نداشت با توجه تفاوت های روحی خوب خیلی چیزها هستند که اگه بگیم شاید این به اون در بشه.

13.اگر در محل کنونی زندگی ات نباشی کجا را انتخاب میکنی؟چرا؟

[COLOR=#000000]توی یک کلبه در عمق جنگل های دور دست - توی یک زیر دریایی در عمق آبها - کنار ساحل استوایی در جنگلی زیبا - خوب فکنم

مشترکات این سه تا جا چرایی قضیه رو معلوم میکنه دیگه.
14.اعتماد به سختی به دست میاد و به آسانی از بین میره!دوستیهای فضای مجازی چطور در جمله قبلی برات مصداق پیدا کرده؟

خوب راستش فضای مجازیه دیگه - و به اون صورت مفهوم عمیق دوستی که تا بحال در فضای مجازی نداشتم اما پیش بینی میکنم که

به زودی پیدا آشنا ها تبدیل به دوست شوند و اونوقت میشه پاسخ سوال رو کامل گفت.
15.خودتو گرفتی؟گرفتنت؟چرا؟

نمیتونم دروغ بگم اصلا نگرفتم خودمو , اما سعی میکنم آدم افتاده ای باشم , راستش تابحال که نگرفتنم چون فرار کردم!
16.الف)چه بلاهایی سر حیوانات اوردی؟ب)علت شایع بودن این پدیده در سنین کودکی چیست؟

نه حتی کودکی هم اینجوری نبودم - به خصوصیات دوران کودکی برمیگرده - مثلا دوستای بچگیم مورچه هارو تو جون هم مینداختن!

17.یک سوال سخت از خودت بپرس!

میرم جلوی آیینه میگم تو کی هستی؟

18.الف)چند تا زبان میدونی؟ب) زشت نیست از اول راهنمایی تا دانشگاه انگلیسی داریم ولی خیلی ها در یک مکالمه ساده

هم درمانده اند؟فارسی و قدری عربی و کمی انگلیس و یه خورده آلمانی نه آلمانیو دارم یاد میگیرم , مگه اون انگلیسی یک مکالمه

فارسی رو میتونه بگه؟ تاحالا از این دید نگاه کرده بودین؟
19.سرگرمی های اصلی ات؟پاتوقت برای تفریح؟ اهل ورق-تخته و بیلیارد هستی؟

سرگرمی هام بازی بسکتبال و موسیقی و هم فکری با دیگران هست و پاتوقی به اون شکل ندارم چنتا بازی بلد هستم اما تخته و بیلیارد رو نه بلد نیستم.
20.الف)به نظرت چرا خانمها هنگام بررسی تخصصی آقایان به اندازه گیری میزان هیز بودنشون علاقه مندند؟ ب)چه موقع خانمها برات
اعصاب خرد کن میشن؟
خوب شاید خیلی هام به طرز فکر اهمیت بدن یا خیلی چیزای دیگه - ب : وقتی که غیر معقول باشن
21.مشکل روحی داری؟علتش؟

خیلی معلومه !به خاطر همینه که شاید به روانشناسی علاقه دارم , همه شاید یه جورایی به روان کاملا پاک پاک احتیاج داشته باشن.

شکر خدا من که خوبم اما علتش شاید در نوجوانی بوده که در این موضوع در حال از بین رفتن هستش الحمد لله.
22.اهداف و افکار شیطانی که در عمرت به سرت زده چیا بودن؟

میشه نگم! اما خوب چیزیی نبوده شاید قبلا عصبانی میشدم برای تخلیه روح و روان.
23.از اقدامات خارق العاده و محیر العقولی که انجام دادی به قید قرعه 3 مورد را نام ببر!

از بچگی بگم که شیرین تر باشه

1- در حین بازی دزد و پلیس در بچگی داخل مجتمعی مسکونی فرار کردیم درو پشت سرمون بستیم اما در از جا دراومد و ما یک گوشه که نرده های بسیار بلندی داشت گیر افتادیم , مظطرب بودیم و به هر طرفی میرفتیم اما من از نرده ها بالا رفتم و خودمو نجات

دادم , اما دوستامو گرفتن!

2-یک بار با دوستان بچگی مشغول آتش روشن کردن بودیم که یک نفر مارو دید و 3 تاییمون رو گرفت! اما من تونستم فرار کنم!

3 - یک بار هم بعد از یک عمل بر روی بینی (تنفسی و پلیپ و نه زیبایی) اول با اتوبوس و بعد تاکسی تا خونه اومدم!
24.میزان ایدئولوژی گرایی ات(چه در زمینه تقید مذهبی و چه سایر عقاید)؟این اواخر کمتر شده یا بیشتر شده؟

ایدئولوژی بسیار باز و روشن و بر مبنای عشق - نه همونه مسائلی که تازه در جامعه روی داده و یا سریالهایی مثل ویکتوریا در من خدا

کنه که اثر نگذاشته باشه - امیدوارم اینطور باشه.
25.چند بار عاشق شدی؟چند بار خواستگاری رفتی؟چند بار عاشقت شدن؟

4 بار -ب: تا حالا که نرفتم - ج: اینو دیگه باید از دیگران بپرسید

26.از چی پشیمونی؟از چی حسرت میخوری؟از چی دلت میگیره؟

دوست دارم از وقتم بهتر بهره ببرم - از ندونستن قدر همدیگه ....
27.نظرت پیرامون اجباری بودن حجاب؟

حجاب بحث مفصلی که نمیشه در یک جمله بگم چون اونقدر دو پهلو و اگر و اما توش میارم چون میخوام نظرم توش گم میشه , شاید

به این خاطر که اطلاعاتم کمه و کمتر دراین مورد فکر کردم , پس نتیجه گیری نمیتونم بکنم.
28.به بد دیدن عادت داریم یا به آن عادتمان دادند؟

خوب ایشا لله که دیدمون بهتر بشه اما خیلیا خوب میبین - خیلیها, اصلا همه خوب میبینن - همه خوبن همه زحمت میکشن - شمام

خوبین (مجری محترم فوتبال آقای خیابانی) - اما جدی خیلیها هم خوب میبینن و این خوبه از نظر من و امیدوارم این عادت رو بعضیها ترک

کنند که شاید ایراد از خودمون هم باشه - زکه نالیم که از ماست که بر ماست .......
29.نحوه آشناییت با سنترال؟توش دنبال چی میگردی؟چی شد که ماندگار و فعال شدی؟

یک دوستی در مورد سپاه قدس مطلبی نوشته بود ( اسمش میلاد نبود!) وقتی که مقایسه با نوهد و سپاه قدس پیش اومد منجر به

این اتفاق شگرف وآمدن بنده شد - خواستم دانستنیهام رو با همه در میون بگذارم - ب: وبلاگ داشتن -ماندن در سنترال که دومی بهتره

از نظر من چون هم خیلیها میان و میبینن و هم راحت تره

30.وضع حساب بانکی ات و میزان خرج ماهیانه؟

[COLOR=#000000]راستی یک حساب اینترنتی باید ایجاد کنم اما خرجم مثل همه هست و کم خرج هستم کلا. 

تکمیل پرونده !

31. اویس؟

[COLOR=#000000]من شاید این باشم

تصویر

32.پدر-مادر-برادر-خواهر-همسر-فرزند را به طور مجزا مهمان جمله ای از خودت بکن!

همشون رو دوست دارم وبهشون احترام میگذارم و ان شاء الله دوست خواهم داشت.

33.مارمولک-سوسک-موش-سگ-گربه-گوسفند-کبوتر با هرکدام از اینها چه برنامه هایی داشتی؟

در نبردی برابر سوسکها رو در ظرف دو ماه از خونه ای پاک سازی کردم - مارمولک رو در بچگی بهش میگفتم سوسمار اما برنامه نداشتم

واسش - کفتر و یاکریم رو دوست دارم - گربه ها وسگها هم که هرروز چاق تر میشن -

34.روزهای سخت زندگی ات چه طور گذشت؟

نداشتم
35.به چیا میخندی و از چیا گریه میکنی؟

به چیزهای خنده دار مثل ناهماهنگی و موقعی که دلم بسوزه گریه میکنم.

36.جاهایی که تا به حال سفر رفتی و خاطراتی که ازش برات به یادگار مونده همراه با یک عکس داغ که دسپخت خودته!  

خاطره رو از زبون این برگ بشنوید: این برف هم با کوزه یک چیز رو میگن

37.با گرافیک ترین بازی کامیپوتری که انجام داری؟ جذاب ترین؟ترسناک ترین؟

ی[COLOR=#000000]ادم نیست اما اینو یادتون هست/

38.به نظرت اسلام در خطر است؟
باید برای نگهداری چیزهای گرانبها ازشون نگهداری کرد.
39.چون سامان با یک لایه از رودربایسی مطرحش میکنه مجبورم سوالش رو کش برم!اکثر ما درسی به نام آمار رو پاس کردیم و با جامعه آماری و ضریب خطای آمارگیری و نمونه تصادفی و... آشنا هستیم!در جامعه اماری 28 نفره ای که تا الان داشتیم و همگی نمونه تصادفی بودند کلهم ضد دروغ بودند! اینو اگه بخوایم تعمیم بدیم به جامعه با یک تضاد سوال برانگیز و عجیب مواجه میشیم!چون دروغگویی در کشور پدیده ای روتین و عادی شده و قابل انکار نیست!چه در رسانه ها!چه در ارتباطات روزانه با دیگران! البته نحوه بیان دروغ هم مهمه!اگر هنرمندانه و زیرکانه گفته بشه از هر حرف راستی باور پذیرتر است!بهتر نیست واقعیت رو قبول کنیم که به هر حال در مواقعی دروغ از اکثر ما سر زده و شاید در آینده هم بزنه؟مگه از معصومین هستیم که اینقدر به خودمون مطمئنیم و اعتماد به نفس فله ای داریم!

امیدوارم این موضوع هم حل بشه که بین مردم البته کمتر هست از نظر من.

بله - این درست نیست که خالی بندان در جهان صنعتگرند!

40.چقدر تو تشخیص اینکه کسی داره دروغ میگه(چه از روی گفتار و چه نوشتار و چه فرم چهره) ...تیزی و به سرعت متوجه میشی؟

همه زود متوجه میشیم اولی نه دومیو که گفت نه دیگه سومی معلومه دیگه .
41.از چی صندلی داغ خوشت میاد و از چی آن بدت میاد؟

[COLOR=#000000]از خود شناسی موجود در اون و قتیکه دوستان نظرشون رو میگن و کلا اگه یکی دیگه مچ اون یکی رو بگیره خوشحال میشم.

42.باید خجالت کشید و نگفت؟اصلا خجالت از چی؟از واقعیات دور و برمون؟مسخره نیست؟

خنده داره - مصلحت هم شاید باشه
43.شهر هرت کجاست؟

فکر نمیکنم که هرات باشه بعد الف اون حذف شده باشه که بشه هرت
44.ولش کردی یا ولت کرد؟(گستره ذهنت رو برای جواب به این سوال خیلی وسیع کن)
اون همیشه با من بوده اما ماها ازش شاید قافل باشیم - و دیگری اگه منظورتون باشه کسی نبوده که بخواد ول کنه.

45.چرا واژه عشق به رابطه زن و مرد محدود شده؟به نظرت این واژه گناه نداره؟

چرا عشق یعنی دوست داشتن خدا و دوست داشتن خدا یعنی دوست داشتن خوبیها تصویر

46.یک جمله از یک بزرگ بگو که تکانمون بده!

تکون بده! خوب هرکسی تا نخواد خودش تکون نمیخوره

از امام حسن عسگری(ع): عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است.

از امام علی (ع):بگذارید و بگذرید، ببینید ولی دل نبندید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت...

47.یک کار خاص تو بچگی کردی که هر وقت یادت می افته خندت میندازه؟اینو نگاه!

همون قضیه اب و نوشابه که در بالاتر گفتم ...
48.فیلم را از دی وی دی اصلی نگاه میکنی یا سی دی های جراحی شده و مجوز دار وزارت ارشاد؟

راه سوم رو انتخاب میکنم.

49 -فرار از زندان و لاست شاهکارهای شبکه های تلویزیونی آمریکایی فاکس و ای بی سی بدون تردید پرطرفدارترین سریال های دنیا هستند!یک کشش و گیرایی خاص در هر دو هست!اولی شکست و پیروزی های پشت سرهم برای رسیدن به آسایش همراه با عشق و هیجان متوالی لحظه ای به چشم بیننده امان نمی دهد.دومی با سبک معمایی و التهابی و ایجاد سوال مداوم برای بیننده آن را میخکوب میکند!با دیدن این دو سریال چه حس و نتیجه گیری هایی به ذهنت متبادر می شد؟

امیدوارم که همونقدر که این سریالها در شما اثر گذاشته باشه در زندگی خودتون هم اثر مثبتی داشته باشه و بتونید انطباقی بوجود

بیارید که بتونید استفاده کنید ازش. نتیجه هایی که قبلا هم در زندگی دیده بودین و حالا به یک شکل دیگه دیدینش .

50.کلاه سبز های نیروی ویژه در مدت آموزش طاقت فرسا و سنگین خود و زندگی در شرایط سخت دوره رزم در کوهستان-رزم در جنگل-رزم در بیابان و...را می گذرانند.مثلا چند روز تک و تنها در دشت می مانند و خودشان باید برای خود آب و غذا پیدا کنند.و شاید مجبور به خوردن مار نیز بشوند!در رزم در جنگل نیز تناول گرازمحتمل است! واگر نخورند و حلال و حرام کنند به لقا الله خواهند پیوست!تصور کن در این شرایط قرار داری! کباب گراز یا مار را میزنی تو رگ یا...؟

خوب بعضی قوانین تبصره هایی هم دارن - از تبصره ها استفاده میکنم.

اسمت را همراه با «و» بذار اول گزاره های زیر و به خودت جواب بده

تهران -

محله های خلوتش و خونه باغ

تبریز

[COLOR=#000000]دوستان هم وطن

ارومیه

[COLOR=#000000]فتح دریاچه

اصفهان

ظهر و کوچه پس کوچه های قدیمی
شیراز

گل و بوستان و ادب
قم

جوی هزار

بلوچستان

سیستان و شهر سوخته

خوزستان

خون گرمی و گردش

کردستان

دژ مستحکم خودم!

تابوها در ایران

زیاد یا کم مهمه به نظرت - این نیز بگذرد

قلیان-سیگار

اهلش نیستم

چیپس-پفک-لواشک

اهل چیپس بودم لواشک بودم - بچگی

پیتزای قورمه سبزی!

نه پیتزا با بربری!
ماهیگیری

قدیم آری اما حالا نه

شکار

شکار انسانهارو دوست داشتم!
اردو

مدرسه
خرق عادت در فیلمهای هندی

یاد صدای برخورد مشتها با بازیگران میفتم - گیش گیش!

نیروگاه 40 ساله اتمی بوشهر!

برای حفظ وحدت سکوت میکنم.

موشک سجیل 2!
جنگنده صاعقه
!
ناوشکن موج!
آمریکا ما داریم میایم!
تانک ذوالفقار!

رستوران گردان برج میلاد!

یک سر بزنیم بعدا

بام تهران!

دماوند

موتور و تریلی سواری

موتور رو قبلا که کشته کمتر میداد اما تریلی سواریو نه

شکستن در دسشویی در صورت اضطرار موقعیت!

گلاب به روتون خودمو نگه میدارم

خرابی آبگرمکن و حمام و آب سرد!

آب رو رو گاز میجوشونم!

مایه داری و مایه نداری!

مایه انسانیت داشتن

تعصب قومی قبیله ای

تعصب بی جا خوب نیست و ندارم
خلاف سنگین

نداشتم

لاف سنگین

نگفتم / کی گفتم!

غروب جمعه!

دلم تنگ میشه

غیر قبل تحمل شدن!

وقتی که فکر نمیکنم

نصف شبهای بهشت زهرا

ترس یا دیدن نادیده ها

برخورد با یک فرد مست یا نعشه!

کمک به اون  

ابراز علاقه!

باید بیشتر تو این ضمینه ماهرشم

شبهای آموزشی و لحظات قبل از خاموشی-میدون تیر-خشم شب-اضاف-روز ترخیصی و گرفت کارت!

هیجان زیبا

محرم 88 در مقایسه با محرم 15 سال قبل!
یادش به خیر

بهترین هدیه دریافتی!

محبت اطرافیان

بهترین هدیه ای که دادی!

مجبت ورزیدن به دیگران

نقاط بکر و ناشناخته ایران!

سفر به کویرهای مرکز ایران و کوهستانهای سربه فلک کشیده البرز و زاگرس و دریاهای مازندران و خلیج فارس

تصویر

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

شاید شناخت من کامل نباشه اما در کل :

Mahdi
قفل شد! از شوخی گذشته مدیر از نظر من باید خودش شخصیت مدیریت داشته باشه و کارهارو غالبا خود شخص مدیر دخالت داشته

باشه درش - مثل ایشون که هر دفعه راهنمایی خواستم یا پی ام زدم مثل یه جنتلمن رفتار کردن - اتفاقا با مدیرهای دیگه رابطه

داشتم که بعد از پی ام دوم یا سوم شخصیت جالبشون بروز پیدا میکنه - اما مدیر سنترال یک مدیره پاسخگو و دلسوزه خدارو شکر.

که نتیجه این احترام و جهت گیری علمی هم در سایت مشخصه.

Naghme

از پستهای روانشناسی ایشون استفاده میکنم که اگه اشتباه نکنم به مطلبی که در مورد حس و تفکر بود که ایشون زده بودن , خیلی

جالب بود به نظرم و شاید همیشه نامشون با نام کاربر محترم دیگر می آمد که در اینجا نمیدونم چرا پشت سر هم نیاوردید نامشون رو.

راستی امروزی هستند - مخلوط امروز و دیروز - یعنی موقعیتی که همه تلاش میکنند این گونه باشند و البته با سواد.

Saman

فکر میکنم که باید از خون گرمی خود سامان جان باشه که من فکر میکنم باهاشون راحت هستم. من چرا انقدر با این بشر راحتم!

متواضع و خون گرم و دید به مواضع از وسط و میانه رو هستند و داشت یام میرفت با محبت.

Mahshid

از مطالب روانشناسی ایشون هم استفاده کردم , راستش به نظرم امروزی و روحیات سرزنده و عدم سانسور خودشون تا حد امکان به

نظرم از روحیات ایشون باشه و با وقار هستند.

Mohammad

آقا ممد از بچه های خوب سنترال هستن که مطالبشون جالب هست و راستی ما همشهری هم هستیم و یه جورایی همسایه , چون ما

پلاک 12 ایم , راستی بی رودر بایستی حرفشون رو میزنند.

Noora

خانوم نورا از کاربران روانشناس سنترال هستند که از پستهای روانشناسی ایشون استفاده میکنیم و البته احساسات بارونی و مخلوط

با پاییز دارند سنگین و متین هستند.

Parsa

سبز قبای سنترال - آزاد و مدافع از حقوقی که متعلق به خود میداند - راستی چند روزی هست که رنگ سبز فونتهای پارسارو در سنترال

نمیبینیم - علاقه مند به سرزمین مادری و دلسوز و فرهنگ دوست.

Dtn

[COLOR=#000000]خانوم گرافیک سنترال و شجاع . با وقار و متین. 

پستهای تخصصی ایشون و مطالب فنی که عرضه میکنند استفاده میکنیم و با اخلاق هستند.

Sadaf

بانوی نجوم سنترال - با فکر , مطلع و پیگیر.

Mil@d

شوخ طبع و البته با اطلاع (دارای نمک یددار میدونی که برای سلامتی نمک ید دار بهتره)

[HR]

راستی جا دارد (!!!!) که در اینجا از آرسام و بیل گلدبرگ هم تشکر کنم که من رو مورد لطف خودشون قرار دادند.

[HR]

بسمه تعالی

تاریخ:27/9/88
شماره:987-الف-4892
پیوست:200 میلیون وثیقه عندالمطالبه!
رونوشت به:مدعی العموم و کلیه شاکیان و شورای امنیت ناموسی سازمان ملل متحد!

موضوع:جوابیه به اتهامات وارده!

خوب این موضوعی که شما مطرح کردین مربوط میشه به براندازی نرم در سنترال! و سران این فتنه! هم در سنترال گویا دستگیر شدند و

در اعترافات خود اغراق (غلو )کرده اند! خوب است که از فرصت خدمت به نظام سنترال استفاده کنند! تصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودی دگر بر بانوان و سروران ارجمند سنترال در این شب سرد یلدا  (اینجا -14 و پر از برف و بوران)  تصویرو به خصوص مهمان ارجمند ان دوست خوبم تصویر اویس گل تصویر
بعد از مدتی دوری اجباری که بعضا محصول سو تفاهم های اینترنتی هستند افتخار حضور دوباره ای را در این جمع گرم و سبز یافتم. (با مساعدت اقا مهدی مدیریت گرامی انجمن) 
با اجازه از همه دوستان پاره ای از سوالات خودم را با اویس خوبم در میان می گذارم.باشد که این  شب یلدا که نماد پایان تاریکی ,ظلمت و سیاهی زودگذر است با گرمای عشق قلب های سبز و پر شورمان و در کنار عزیزانمان و با شب نشینی های فراموش ناشدنی و اداب و رسوم مخصوص ان سپری شود و از فردا جای خود را به شب های کوتاه تر و روزهای روشن تر و گرم تر بدهد!  تصویر
1.اویس جان چگونه با سنترال اشنا شدی و نقاط ضعف و قوت ان را در چه می بینی!?چگونه می توان بر ارتقای کیفی و کمی ان افزود?
2.نظرت در مورد دنیای مجازی و ارتباطات مجازی و به قولی روابط فیس بوکی امروزه چیست!!?ایا دنیای سایبری تمامی مرزها و حدود قومی و مذهبی و ملی را پشت سر گذاشته است و ما را به سوی دهکده جهانی سوق می دهد یا .......!?
3.رنگ مورد علاقه ات چیست!?
4.از تایپیک هایت رنگ و بوی شعر و ادبیات و فرهنگ می اید.ایا این تنها به خاطر علاقه شخصی ات به این گونه مباحث است یا شاید در کنار علاقه نوعی تخصص و اشنایی با ادبیات و........ دارید?
5.از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست?
6.باید,می توان یا نباید خیام وار زیست?
7. تا چه حد به عرفان و تصوف علاقه و اشنایی دارید?
8..ایا باید چشم ها را شست و جور دیگر دید یا شاید با دوستان مروت با دشمنان مدارا یا چشم در برابر چشم یا شاید هر سه یا هیچ یک یا.............? تصویر
9.نظر شما راجع به مرگ چیست!?
10.از نظر بعد شخصیتی اویس یک چهره ملی است یا مذهبی یا تلفیقی از هر دو?فکر می کنید کدام یک بر دیگری اولویت دارند!?ایا اصلا لزومی دارد که مجبور به انتخاب بین این دو مولفه جدایی ناپذیر از فرهنگ مردمان ایران زمین شویم?

11.لطفا نظرتون رو در باره موارد زیر بگید:
زرتشت
کوروش کبیر
خشایار شاه
مهرداد دوم
اردشیر بابکان
شاپور
انوشیروان دادگر
یزدگرد سوم
یعقوب لیث صفاری
شاه عباس
نادر شاه افشار
امیر کبیر
دکتر مصدق
شاپور بختیار
شیرین عبادی
احمد شاملو
مهدی اخوان ثالث
سهراب سپهری
خیام
پروین اعتصامی
ماهاتما گاندی
نلسون ماندلا
دالایی لاما
سبز
ابی
قرمز
سپید
زرد
سیاه
پاییز
زمستان
تابستان
بهار

با سپاس بابت حضورت در این جمع گرم و دوستانه تصویر
در ضمن اگر عمری بود و دل و دماغی باز هم خدمتت می رسم تصویر
همواره پیروز و سبز باشی تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

[COLOR=#0070c0]سلام  تصویر

ســـــــــــــــلام و درود بر مهمان گرامی آقا اویس تصویر تصویر تصویر

سلام بر آقا سامان تصویر

خوش آمد میگم حضورتون رو در صندلی داغ در آخرین روزهای سرد پاییــــــــــــز تصویر تصویر

متشکرم

خوش میـــــگذره؟

بله , جای شما خالی

آقا اویس من در همین حد میدونم که به شعر علاقه دارید و از طرفداران پر و پاقرص پاییــــــز همیشه زرد و نارنجی( رنگ سنترال) هستید تصویر البته در کنارش یه کم هم مشکوک میزنید! تصویر بهتره که خودتون تو صندلی همه چیز رو اعتراف کنید.... تصویر

بله - اون مشکوکی هم مربوط به لایه های پنهان شخصیتی میشه که گاهی از زبر دریا پیداشون میشه - حتما اعتراف میکنم

سری اول....

1- در بچگی دوست داشتی چکاره بشی؟ منظور شغلت هست.آیا بهش رسیدی یا می تونی برسی؟ 

اول فضانورد و خلبان بعد ستاره شناس - ایشاء الله یه جوری رشتمو به نجوم وصلش میکنم!

[COLOR=#d99694]2- عامل یا عوامل اصلی انحرافات در زندگی انسانها از دید شما چه چیز یا چیزی هایی هستند؟

محیط و شرایط اجتماعی فرد و تربیت و ....

3- ویژگی های یک دوست خوب چه چیز هایی هست؟

ویژگی دوست خوب که زیاده اما یکی از ویژگیهاش از نظرم این هست که در موقع سختی هم کنارت حاضر باشه.

4- آیا غیرت زیاد ممکن است به تعصب خشک و رادیکال کشیده شود؟

غیرت زیاد خودش بنظرم یه نوع تعصب خشکه و شعبه ای از اون میتونه باشه.

5- دوست داری عکس هایی رو بگذارم و نظرت رو در موردشون بگی؟

حتما

6- رابطه قلبی با هنر چطوریه؟ شعر / عکس یا نقاشی کدومشون رو ببیشتر دوست داری؟

خوبه خداروشکر - شعر و عکس و نقاشی همشون کنار هم زیبا هستند - به نظرم نقاشی و عکس

خودشون یک شعر هستند.

7- برای رسیدن به اهدافت چیکار میکنی؟اصلا" بزرگترین هدف زندگیت چی هست؟

برای رسیدن به هدفهام سعیم رو میکنم - مخصوصا اگه واقعا هدفی رو دوست داشته باشم - بزرگترین هدفم
پروردگار و کشف راز هستیه

8- ترس رو از نظر خودت تعریف کن! ایا هر گس که ضعف داره می ترسه؟

ترس از نشناختن میاد - خیر ترس به معنی ضعف نیست و هرکسی که ضعف داره لزوما انسان ترسویی نیست

و ترس به معنای غیر خوب اون درست نیست .

[COLOR=#d99694]9- در این ایام محرم و مخصوصا" شب های 9نهم و دهم دعایی که میکنی چی هست؟ 

[COLOR=#d99694][COLOR=#0070c0]همه امور سامان پیدا کنه و همه عاقبت به خیر باشن.  

10- یک دوبیتی زیبا برام بنویس تصویر

در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویا و خموش

ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش؟

[COLOR=#d99694]11- مخلوط رنگ های سبز و قرمز چه رنگی میشه؟ یک مستطیل قرمز در نظر بگیر و یک ضربدر و + زرد

رنگ توش رسم کن و وسطش رو دایره کوچیک, پرچم کجا میشه؟

[COLOR=#d99694][COLOR=#0070c0]قسمت دوم سوال درفش کشور مقدونیه هستش - اما قسمت اول:  

[COLOR=#d99694][COLOR=#0070c0]الان که امتحان کردم تقریبا مشکی شد. نکته ای داشت:  

[COLOR=#d99694] سبز  + قرمز = سیاه   

[COLOR=#d99694][COLOR=#0070c0]سبز و قرمز - اگه منظورت رو متوجه شده باشم / جالب بود و عمقی[COLOR=#92d050]    [COLOR=#d99694][COLOR=#0070c0][COLOR=#92d050]سبز و قرمز /(اجتماع امروز)   

12- جنس قلبت از چی هست؟عقل, دل,احساس یا عشق, کدومیک در تصمیم گیری مهـــمی مثل ازدواج سهمش بیشتر هست؟سهم هر کدوم چقدره؟

[COLOR=#0070c0]دوست دارم قلبم از جنس خودش باشه - سهم هرکدام باید به میزان معقول باشه - به نظرم عقل باید سهم بیشتری داشته باشه 

[COLOR=#0070c0]که خوب لزوما احساس برنده و تیز( خصوصا برای عشاق) عمل میکنه. 

13- ایا ارتقا درجه در سنترال برات مهم هســـت؟ برام توضیح بده, شفاف,همین حالا.... تصویر

خوب راستش مهم که نمیشه گفت اما رتبه بالاتر چیز بدی نیست

14- رئوف یعنی چی؟ و رحیم یعنی چی؟ عامیانه هم میتونی بگی. تصویر

رئوف به معنای مهربان و رحیم به معنای بخشاینده - هردو از صفات پروردگار هستندتصویر

[COLOR=#d99694]15-انسان شاد از نظر شما چه ویزگی هایی دارد؟

اگه معنای کامل اون رو بخواین میتونم بگم که انسان شاد باید عاشق باشه - انسان کامل هم عاشقه.

اگر شرایط مهیا باشه حتما" دوباره بر می گردیم..... تصویر تصویر تصویر

ان شاء الله که محیاستتصویر

[HR]
یک شعر با تصویری زیبا تقدیم به شما :

من از تبار پاک آریایی قشنگترین قصیده رهایی ....

تصویرتصویرتصویرتصویر

یا حق ....

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

[COLOR=#0070c0]سلام  تصویر

درودی دگر بر بانوان و سروران ارجمند سنترال در این شب سرد یلدا  (اینجا -14 و پر از برف و بوران)  تصویرو به خصوص مهمان ارجمند ان دوست خوبم تصویر اویس گل تصویر

سلام بر پارسای گل تصویر

سوالات پارسای پرسا:

1.اویس جان چگونه با سنترال اشنا شدی و نقاط ضعف و قوت ان را در چه می بینی!?چگونه می توان بر ارتقای کیفی و کمی ان افزود?

یک دوستی در مورد سپاه قدس مطلبی نوشته بود ( اسمش میلاد نبود!) وقتی که مقایسه با نوهد و سپاه قدس پیش اومد منجر به

این شد که من .... نقطه قوت در کاربران خوب و جهت گیری علمی و تبلیغات بسیار اندکه و خوبه که کاربران بیشتری هم به سایت

بپیوندند و تعداد بیشتری کاربر فعال و متفکر دشته باشیم.

2.نظرت در مورد دنیای مجازی و ارتباطات مجازی و به قولی روابط فیس بوکی امروزه چیست!!?ایا دنیای سایبری تمامی مرزها و حدود قومی و مذهبی و ملی را پشت سر گذاشته است و ما را به سوی دهکده جهانی سوق می دهد یا .......!?

امیدوارم همه در این فضا استفاده بهینه رو ببرند و با هم صادق باشند, به زودی مرزها خیلی بیشتر از این شکسته خواهد شد و دهکده

جهانی هم کوچکتر میشود.

3.رنگ مورد علاقه ات چیست!?

سبز پر رنگ

4.از تایپیک هایت رنگ و بوی شعر و ادبیات و فرهنگ می اید.ایا این تنها به خاطر علاقه شخصی ات به این گونه مباحث است یا شاید در کنار علاقه نوعی تخصص و اشنایی با ادبیات و........ دارید?

علاقه که هست اما ادبیات در خونمه

5.از نظر شما معنی و مفهوم واقعی زندگی چیست?

معنی واقعی زندگی به نظرم عشق تصویر

6.باید,می توان یا نباید خیام وار زیست?

هرکسی آزاده که هرطور که دوست داره زندگی کنه و میشه مثل خیام هم زندگی کرد

آن قصر که جمشید در او جام گرفت آهو بچه کرد و روبه آرام گرفت

بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت

یعنی همه چیز میگذره ...

7. تا چه حد به عرفان و تصوف علاقه و اشنایی دارید?

به عرفانی شیخ بهایی و ملاصدرا علاقه مندم

8..ایا باید چشم ها را شست و جور دیگر دید یا شاید با دوستان مروت با دشمنان مدارا یا چشم در برابر چشم یا شاید هر سه یا هیچ یک یا.............? تصویر

اگه چشمها نیاز به شستن داشته باشه باید شسستشون و به غیر از مصلحت در جاهای دیگه اصلا جایز نیست بستن چشمها.

9.نظر شما راجع به مرگ چیست!?

مرگ رو فقط برای خودم میخوام

10.از نظر بعد شخصیتی اویس یک چهره ملی است یا مذهبی یا تلفیقی از هر دو?فکر می کنید کدام یک بر دیگری اولویت دارند!?ایا اصلا لزومی دارد که مجبور به انتخاب بین این دو مولفه جدایی ناپذیر از فرهنگ مردمان ایران زمین شویم?

خودم رو دارای لایه های زیادی میبینم و مذهب و ملیت هم یکی از لایه هاست و مذهب رو خیلی در خودم موثر میبینم نه مذهب به معنای
تحجر و اصلا مذهب منافاتی با چیزهای دیگه مثل ملی بودن نداره , اگه در جایی دیدین که گفته میشه منافات داره به نظرم سود مدعی

کننده دین در کاره و خوب با توجه به دینی که منشاء آن در مکه بوده دلیلی بر کشمکش تاریخی بین مدعیان مذهب و مدعیان ملی بوده.

.لطفا نظرتون رو در باره موارد زیر بگید:

زرتشت

[COLOR=#0070c0][COLOR=#0070c0]نام خداوند زدتشت گفت 

که بیرون گذاری نهان از نهفت

کوروش کبیر

[COLOR=#0070c0]صدایی می آید : ا د م - ک و ر و و ش - منم کوروش - شاه شاهان - شاه ایران .... 

[COLOR=#0070c0][External Link Removed for Guests] 

خشایار شاه

[COLOR=#0070c0]فتح آتن 

مهرداد دوم

خلوتگه چه بنشینی ز دست حاجیان بستان

نهانی عرضهای سر به مهرداد خواهان را

فرهنگ -
اردشیر بابکان

تولد ساسانیان و بیدار شدن مجدد
شاپور

شاپور اول و بازگشت دوباره قدرت به ایران

انوشیروان دادگر

عدل و داد و سامان شدن امور و ابر قدرت شدن مجدد ایران

یزدگرد سوم

نه گنج و نه نام و نه تخت و نژاد همی داد خواهند گیتی به باد

یعقوب لیث صفاری

زبان پارسی و فرهنگ

شاه عباس

دزدی کردید .... شورش کردید .... اما حالا که اسم حضرت امیر رو بر زبان آوردید از شما گذشت نمیشود ... منتسب به شاه عباس در مقام

قضاوت بر دزدان

نادر شاه افشار

صف شکن .... ناپلئون خوب است که به نادر اروپا ملقب شود

امیر کبیر

نظم و سر و سامان دادن امور

دکتر مصدق

مبارزه با استکبار و تلاشگر در راه ایران

شاپور بختیار

نخست وزیر ایران در زمان پهلوی دوم

شیرین عبادی

عمر به سر رسد چه شیرین و چه تلخ

پیمانه چو پر شود چه بغداد و چه بلخ

احمد شاملو

آیدا حالا کجاست

مهدی اخوان ثالث

مفهوم شعر امروزی و شاعر توانا

در حیاط کوچک پاییز ...

سهراب سپهری

شاعر باران -

صدای پای آب....
خیام

این عکس رو امروز از کتاب خیام گرفتم

به تصویر نگاه کنید

منظور خوزشید اصلی است :

اجرام که ساکنان این ایوانند اسباب تردد خردمندانند

هان تاسر رشته خرد گم نکنی انان که مدبرند سرگردانند

پروین اعتصامی

محتسب مستی ...

ماهاتما گاندی

مبارزه با استعمار و انقلاب

دالایی لاما

رهبر دینی بوداهای تبت

سبز

رنگ سبز پررنگ رو دوست دارم - رنگ طبیعت و سبز علوی

ابی

رنگ آرامش

قرمز

رنگ خون و قیام حسین(ع) و وفای عباس ... رنگ پیروزی خون بر زنجیر و شمشیر ....

سپید

رنگ خدایی

زرد

رنگ قناری

سیاه

رنگ از رنگها

پاییز

پادشاه فصلها ....

زمستان

بارش برف و زیبایی

تابستان

گرم و زنده و صفای کودکی

بهار

فصل شکوفه های درختان و گلهای صحرا

با سپاس بابت حضورت در این جمع گرم و دوستانه تصویر
در ضمن اگر عمری بود و دل و دماغی باز هم خدمتت می رسم
تصویر
همواره پیروز و سبز باشی تصویر

باسپاس - خوشحال میشم

شما هم موفق باشین تصویر

تصویر
یا حق

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

ســــــــــــــلام دوباره تصویر تصویر

همش مقصر میلاده اقا رفتی ماموریت چرا مهمون دعوت میکنی؟ هیچی که تو انجمن نزاشتی,نه میوه نه شیرنی نه ... همه رو برداشتی بردی مسافرت!
اویس جان سیــــــــد! شرمنده این تقصیر میلاده تصویر

خب این چند روزه اصلا" حال و هوا خوب نبود بیایم صندلی شما رو معطل گذاشته بودیم روی این صندلی داغ! تصویر غافل از اینکه شاید جایی کاری چیزی داشته باشید. تصویر
سید بعد از مدتی عدم مچ گیری دوباره اومدیم تصویر

فقط سید اویس بابا ما فقط یه [COLOR=#974806]مخلوط رنگ ازت خواستیم که این رنگی پررنگ می شد. طوری که شما پیش بردی ما رو کارمون با .....  تصویر. تصویر تصویر....تصویر

آقا تیپتون خیلی خفنه! من شاید 10 یا 12 تا رفیق دارم که سید هستند یکیشون هم تیپ شماست,
شلوار چریکی مشکی و سیاه - پیراهن بلند و اورکت روش و پوتین قد 197

ماشالله تصویر

البته تو جیبش یه چیزایی داره که نگو تیز تیز بهش میگن چاقو و یه دونه هم باتوم تصویر تصویر شما که همرات نیست از اون چیزا؟

[COLOR=#000000]فرار کردیم... 

دوستامو گرفتن... 

[COLOR=#000000]تونستم فرار کنم... 

بابا دیدی میگم خفنی دوستان شاهد باشید همش در حال زد و خورد و فرار... تصویر

خب سید عزیز بییم سراغ این سوالات من, قبلی ها رو خوب سریع جواب دادی نکنه خیلی ساده بودن؟ تصویر

1-ویژگی یک معلم برجسته و خوب رو برام بگــــو؟ میدونی معلمی و هدایت بچه ها با سلیقه ها و افکار مختلف چقدر سخته؟
2- نظرت در مورد استقلال چیه؟ استقلال فردی و مستقل شدن منظوره نه فوتبال تصویر؟در چه سنی باید آدم مستقل بشه؟
3-راه جهنم کدوم طرفه؟ راه بهشت چی؟ کدوم وری داری میری؟ به این دو راهی رسیدی یا نه؟
4-کدوم ها رو انتخاب میکنی؟ اینا یه نکته ایی داره! اگر فهمیدش برام بنویسش
شاه یا گدا؟ زن یا مرد؟ موتور یا لاستیک؟ نفرت یا رافت؟ جنگ یا صلح؟ توپ یا زمین؟ مرگ یا زندگی؟ خر یا خرما؟
5-به نظر شما آخر خط برای یکنفر کجاست؟ بدبخت ترین افراد کیا هستند؟
6-پیشنهاد میگکنم به لشگر من ملحق بشی! میدونی چطور؟ یه راه ساده داره آیا معتادان جنایکارانی در تاریخ هستند یا به قول بعضی دوستان بیمار! ما میگم اعــــــــــــدام باید بشن راه استخدام تایید این شعار ماست! تصویر تحلیل کن نظرت رو بگو....
7- گفتی وقتت رو دوست داری! تعریفت از استفاده بهینه از زمان و وقت چیه؟ ما که این کامپیوتر بدبختمون کرده تصویر تصویر
8-اگر قرار باشه برای 24 ساعت بر کل دنیا حاکم بشی اولین کارهایی که انجام میدی چیا هست؟
9-پیاده پایه هستی تا مکه بریم؟ سرعت پیاده رویت چقدره؟؟؟ (حتما" باید جواب بدی) مال من 2.16 کیلومتر در ساعته میدونی در یک ثانیه چقدر میرم؟؟(سوالامون نپیچون لطفآ") تصویر
10- سوال خوشه ایی:

سراسر زندگی ام ...
کشورم یعنی.....
من غمگینم از...
من احساس قدرت میکنم از...
من خشمگین می شوم وقتی که...
من شعر می خوانم برای....
من برترینم در....
من مسرورم از....
این دردناکه وقتی میبینم....
من دست شستم از.....
من می گریم برای....
اون شب توبه کردم از .....
خداوند را دوست دارم چون....
تنها آرزویم....

11-برای فتح بهترین ها, هر چیزی که در ذهن داری, لشگری از چی احتیاج داری؟ الان تعدادشون برای حرکت به سمت هدف کافی هست؟
12-کلا" در جمع بودن رو بیشتر دوست داری یا تنها بودن رو؟ آیا رفیق صمیمی هم داری که همه چیزت رو بهش بگی؟ اصلا" اعتقادی به بیان رازهات به دوستات داری؟
13-به نظرت صبوری و بردباری برای یک انسان با چه چیزی بدست می یاد؟ یک مشکلی که اکثر ما مردم داریم زود قضاوت کردنه اینو قبول داری ؟ یه توضیح کوچولو برام بده! سوالاتم رو ادغام کردم نگران نباش به هم ربطی ندارن تصویر

14-سوالات خوشه ایی دوم:
سکولارسیم
روزنامه
جهبه
شهیدان
الکترونیک
اویس 21 ساله
امتحان
زلزله میوه های بهشتی
ایالات متحده
خشکسالی
مکه
آسمان
گلهای زیبا
دانشمند
میهن
درهای بسته
زیبایی
آزادی
آینده
طلوع فجـــــر
15- عکس های زیر رو تحلیل کن سیــــــد تصویر هــــی مواظب باش با چاقو منو نزنی! مطمنم یه چاقو تو جیبت داری تصویر تصویر تصویر تصویر

یه قسمت از عکس رو سانسور شده شما حالت کلی رو در نظر بگیرید تصویر

16-پولت رو روی سنگ بزار آبش میکنه؟ مفهمومش چیه؟
17-تا حالا شده یه حالی مثل: بی نتیجه بودن زحماتت بهت دست بده؟ چیزی که مقصرش تو نبودی ولی داره بهت تحمیل میشه؟ مثال برام بزن.
18-پذیرش نا مشـــــروط انسانها یعنی چی؟ اصلا" چرا باید انسانها رو پذیرفت؟

از اینکه دعوت ما رو قبول کردی و به صدس اومدی صمیمانه ازت سپاسگذاری میکنم. انشالله که همیشه سلامت و موفق باشی تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

البته قبل از اینکه برم اون نوک چاقوتو اگر ممکنه یه ذره ببر اون ور تر تا من پا شم برم تصویر تصویر تصویر

سید اگر شوخی کردیم و یا احیانا" اذیتت کردیم ما رو ببخش تصویر

یا علی مدد تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

سلام.

من شناخت زیادی روی شما ندارم، چون بیشتر مدت فعالیت شما همزمان بود با وضعیت نابسمان من. منتها نام ملاصدرا، موجب میشه در نابسمان ترین وضعیت من رو کنجکاو کنید تصویر

به عرفانی شیخ بهایی و ملاصدرا علاقه مندم

1. عرفان در نظر شما چیست؟

2. عرفان ملاصدرا در نظر شما چیست؟

3 سوال دیگه هم دارم، که بعد از جواب به سوالات بالا مطرح میکنم. تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

سبزی دگر بر دوستان ارجمندم در   و سید چگوارای خونگرم و خوش زبان و خوش لباس خودمون اویس نازنین . علارغم اینکه طی این چند روز اخیر به دلایلی........ حال و روز مناسبی ندارم با وجود این خلاف ادب و وعده قبلی دیدم که در این جمع سبز حضور نداشته باشم.  
در این اخرین روز سال سخت و تماما خاکستری 2009 و در استانه سال نامعلوم 2010 پاره ای از سوالاتم رو با   مهربانم در میان می گذارم. 

1.از نظر اویس ازادگی چیست و چه تفاوتی با ازادی دارد?کدام یک لازم و ملزوم دیگری یا علت و معلول دیگری است?
2.بهای ازادی و ازدگی چیست?
3.دیدن سخت تر است یا ندیدن شنیدن یا نشنیدن بودن یا نبودن ..............!!?
4.از نظر اویس تنها راه انسان در اوج نومیدی چیست?
نوشیدن می و مست شدن یا خود را به دیوانگی زدن و مجنون شدن یا سر به دیوار کوفتن و یا..................شاید کاری که زنده یاد هدایت انجام داد و یا شاید..................?
5.خدا کجاست و کجا نیست?چرا او چیزهایی را که ما می بینیم نمی بیند و یا اگر می بیند خود را به ندیدن می زند.... و یا شاید همه این قضاوت ها ساخته اذهان توهم الود ما فرشتگان گنهکار سقوط کرده بر این کره خاکی است?
6.نظر اویس در مورد این بیت چیست
 در این دنیا که مردانش چو نامردان عصا از کور می دزدند......من خوش باورنادان محبت آرزو کردم .به ایرانی بودنتانافتخار می کنید و اگر دست خودتان بود دوست داشتید کجایی بودید?اسمانی یاکه زمینی و اگر زمین کجای این کره کوچک خاکی سرگشته و حیران در کنجی از کهکشان راه شیری?
8.تا بحال دوست داشتید جای کسی بودبد و ان شخص کیست?
9.در مورد جایگاه کنونی وطنمان ایران در دنیای کنونی چه فکر می کنید ?چراخیلی ها نسبت به ما ایرانی ها اینقدر بد فکر می کنند?(یا فکر می کنند ما عربیم و یا...............) اشکال از کیست? ان ها بد می بینند یا که ما بدهستیم یا این که به قولی ما خود انها را در خماری بد دیدنمان رها کرده ایمو یا....................?
10.پیام اصلی عاشورا چه بود?این که ما هر سال به سر و سینه بزنیم و اشک بریزیم و یا اینکه....................?
11.رابطه اویس با خالق خودش چطور است?چرا بیشتر ما انسانها در اصل مشرک و بت پرست هستیم علارغم این که ادعای توحید و یگانه پرستی داریم?
12.امام زمان از نظر اویس کیست?یک منجی وعده داده شده برای دلخوشی مظلومان و نومیدان از جهل و بیداد و ستم ظالمان تاریخ و یا نوعی بیداری درونی و یا شاید اخرین تیر در کمان عدل الهی برای شلیک به سوی قلب سیاه و چرکین شیاطین کل تاریخ?
13.نظرتون راجع به 13 چیست ?شما هم 13 فروردین ترک منزل می کنید یا مثل من در خانه تنها نشسته و به تفکر می پردازید و یا....................!!?
14.فرق تشیع علوی با تشیع صفوی در چیست?
15.اویس بر چه مبنایی حق را از باطل,درست را از غلط ,ظالم را از مظلوم .....................و پاکی را از کثیفی تشخیص می دهد!
16.را رسیدن به خدا از کجا سرچشمه می گیرد و از کجا ها می گذرد و به کدامین کجا اباد و یا شاید نا کجا اباد ها ممکن است که ختم شود......? ممنون بابت حضور سبزت و شرمنده که شرایط روحی ام تا حدوی بر نحوه سوال پرسی ام اثر گذاشت.
سبزترین درود های من بر تو
در پناه پروردگار عاشق

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
تصویر تصویر تصویر
تصویر

تصویر 

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

سلام

ســــــــــــــلام دوباره  تصویر تصویر

سلام علیکم

همش مقصر میلاده اقا رفتی ماموریت چرا مهمون دعوت میکنی؟ هیچی که تو انجمن نزاشتی,نه میوه نه شیرنی نه ... همه رو برداشتی بردی مسافرت!

تقریبا این موضوع رو پیش بینی کرده بودم :

امیدوارم وقت بیشتری برای پردازش و سرزدن داشته باشین

عیب نداره مجری محسوس نیست , از نوع نامحسوس فکر کنم.

فقط سید اویس بابا ما فقط یه [COLOR=#974806]مخلوط رنگ ازت خواستیم که این رنگی پررنگ می شد. طوری که شما پیش بردی ما رو کارمون با .....  تصویر. تصویر تصویر....تصویر

پس زیادی تو این سوال شرجه رفتم

[COLOR=#000000]فرار کردیم... 

[COLOR=#000000]دوستامو گرفتن... 

[COLOR=#000000]تونستم فرار کنم... 

بابا دیدی میگم خفنی دوستان شاهد باشید همش در حال زد و خورد و فرار... تصویر

البته برای جالب بودن و هیجانش این خاطراتو نوشتم و بله شاید در کل مربوط بشه به واکنش سریع

شلوار چریکی مشکی و سیاه - پیراهن بلند و اورکت روش و پوتین قد 197

ماشالله تصویر البته تو جیبش یه چیزایی داره که نگو تیز تیز بهش میگن چاقو و یه دونه هم باتوم تصویر تصویر شما که همرات نیست از اون چیزا؟

ممنونم اما تن آدمی شریف است به جان آدمیت و کلا فلسفش یه جورایی به اهمیت ندادن به پوشش آنچنانی هست همانطور که شاید ثروتمندان انگلسیس کت و شلوار میپوشیدند و کارگران امریکایی شلوار لی.

خب سید عزیز بییم سراغ این سوالات من, قبلی ها رو خوب سریع جواب دادی نکنه خیلی ساده بودن؟ تصویر

ساده نبودن

1-ویژگی یک معلم برجسته و خوب رو برام بگــــو؟ میدونی معلمی و هدایت بچه ها با سلیقه ها و افکار مختلف چقدر سخته؟

مهربان - صبور - دلسوز - بامعلومات کافی و .... بله ساده نیست برای کسایی که عاشق معلمی نیستند.

2- نظرت در مورد استقلال چیه؟ استقلال فردی و مستقل شدن منظوره نه فوتبال تصویر؟در چه سنی باید آدم مستقل بشه؟

استقلال چیز خوبیه و هر سنی که انسان فکرش به مرحله قابل قبولی از تکامل رسید خوبه که استقلال فکری داشته باشه.

استقلال خانوادگی شاید در صورتی که قصد تشکیل خانواده خانواده باشه .

3-راه جهنم کدوم طرفه؟ راه بهشت چی؟ کدوم وری داری میری؟ به این دو راهی رسیدی یا نه؟

راه جهنم رو نمیدونم چون غیر از بهشت هیچ راهی معلوم نیست , هیچ راهی !!!!!

4-کدوم ها رو انتخاب میکنی؟ اینا یه نکته ایی داره! اگر فهمیدی برام بنویسش

شاه یا گدا؟

شاه همان گدا و گدا همان شاه است زیراکه لباسشان عوض شده

زن یا مرد؟

زن چون مرد به زن و زن به مرد نیاز دارد

موتور یا لاستیک؟

شاید موتور بدون لاستیک راه نره اما لاستیک بدون موتور میچرخه! چرخای موتورو به یه جای دیگه وصل میکنم , پس موتور

نفرت یا رافت؟

رافت که ذات خدایی هر انسان است.

جنگ یا صلح؟

بهترین جنگ در صلح است , صلح .

توپ یا زمین؟

زمین - چون تو زمین میشه توپ بازی کرد

مرگ یا زندگی؟

زندگی - زندگی - زندگی و باز هم زندگی

خر یا خرما؟

خرما -

تصویر تصویر
قفل شده