سلام
من نظر آقا رضا رو قبول دارم.
(دوست داشتن بر اساس منطق، هميشه دوام دارد و باعث آرامش در انسانها مي شود.)
يه جمله معروف است که مي گه (LOVE & HATE ARE ONE IN ALL) يعني عشق و نفرت هر دو يکي است. اگر ما ديوانه وار عاشق کسي باشيم با کوچکترين اشتباه فرد عشق ما به نفرت تبديل مي شود. کسي را که تا همين چند روز پيش مي پرستيمش برايمان تنفر آميز مي شود. ولي دوست داشتن بر اساس منطق بسيار لذت بخش خواهد بود.
بهترين جمله در مورد جنس مخالف!!!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: essi8689@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 188 بار
- تماس:

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
JASON نوشته شده:با سلام خدمت دوستان
خوب نكته اي رو هم من بگم كه از قديم ميگفتند چهار عنصر براي حيات موجودات كره زمين لازمه كه به ترتيب عبارتند از ...
1- آب
2- باد
3- خاك
4 - آتش
و عنصر پنجم هم عشق هستش ..... در واقع بدون عنصر پنجم اين تركيب كامل نميشه يعني بدون عشق زندگي معني نداره ....
مثل فيلم عنصر پنجم ( بلا تشبيه )
موفق و شاد باشيد .
نه عزيزم عنصر پنجمي نداريم چرا عنصر عجيب و غريب داريم ولي عادي شده اونم زنها هستند ؛ در مورد عنصر 5 من مخالفم شما اميد به زندگي رو بايد ترويج كنيد در كنارش عشق هست پول هست زيبايي هست ماشين هست و وووو
حالا اگه عنصري مي خواهيد كشف كنيد بكنيد ولي من زودتر گفتم اونم زن هستش

- سپاسهای ارسالی: 5 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
Admiral عزيز ،
بله براي انسانها شايد همان چيزي است كه شما فرموديد اما مطلب اينجانب مربوط به تمام موجودات زنده اين كره خاكي هست .... و در واقع اين چهار عنصر كه ذكر كردم يعني آب ، باد ، خاك ، آتش ، بر گرفته از افسانه هاي كهن و اعتقادات ايرانيان باستان هست ... و از قديم جاري بوده ... اميد به زندگي مثل ساير مواردي كه شما گفتيد نسبي هستش و ارتباطي با عشق ندارد .... عنصر پنجمي كه بنده ذكر كردم لزوما عشق به جنس مخالف نيست بلكه نيرويي است كه به فلسفه وجودي اين عناصر بوجود آورنده حيات در كره خاكي معنا و مفهوم ميبخشد ....
در عشق زنـــده بايد كز مرده هيچ نايد
داني كه كيست زنده؟ آن كو ز عشق ، زايد
هرگز چنيـــن دلي را غصه فرو نگيرد
غمـــــهاي عالم او را شادي دل فزايد
(مولانا)
اما عشق مراتبي دارد كه ميتوانيد با صرف چند ساعت وقت و جستجو در نوشته هاي فلاسفه و انديشمندان .... مراتب آن را شناسايي و تصور كنيد .
موفق و شاد باشيد .
بله براي انسانها شايد همان چيزي است كه شما فرموديد اما مطلب اينجانب مربوط به تمام موجودات زنده اين كره خاكي هست .... و در واقع اين چهار عنصر كه ذكر كردم يعني آب ، باد ، خاك ، آتش ، بر گرفته از افسانه هاي كهن و اعتقادات ايرانيان باستان هست ... و از قديم جاري بوده ... اميد به زندگي مثل ساير مواردي كه شما گفتيد نسبي هستش و ارتباطي با عشق ندارد .... عنصر پنجمي كه بنده ذكر كردم لزوما عشق به جنس مخالف نيست بلكه نيرويي است كه به فلسفه وجودي اين عناصر بوجود آورنده حيات در كره خاكي معنا و مفهوم ميبخشد ....
در عشق زنـــده بايد كز مرده هيچ نايد
داني كه كيست زنده؟ آن كو ز عشق ، زايد
هرگز چنيـــن دلي را غصه فرو نگيرد
غمـــــهاي عالم او را شادي دل فزايد
(مولانا)
اما عشق مراتبي دارد كه ميتوانيد با صرف چند ساعت وقت و جستجو در نوشته هاي فلاسفه و انديشمندان .... مراتب آن را شناسايي و تصور كنيد .
موفق و شاد باشيد .

- محل اقامت: essi8689@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 188 بار
- تماس:

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس: