با سلام
دوستان بنده یک وب سایت با asp طراحی کرده ام ولی در متصل شدن به پایگاه داده sql مشکل دارم .
قبلا این کار را انجام داده بودم برای پروژه های vb که راحت از طریق چند کامند می توانستم به پایگاه کانکت بشوم.
(مثلا دستورات Import , dim , .....(
ولی این کامند ها را نمی توانم در این وبسایت استفاده کنم زبان برنامه نویسی هم c# هست
چگونگی اتصال به sql
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: چگونگی اتصال به sql
,
سوال شما به دليل واضح نبودن پاسخ داده نشد
1- از چه نسخه VS استفاده ميکنيد؟
2- منظورتون از SQL آيا MS SQL Server هست؟
سوال شما به دليل واضح نبودن پاسخ داده نشد
1- از چه نسخه VS استفاده ميکنيد؟
2- منظورتون از SQL آيا MS SQL Server هست؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
اول تست کنید ببینید که از ویژوال استودیو میتونید سرور SQL رو ببینید یا نه،
برای این کار:
از منوی tools گزینه ی Connect to Database رو انتخاب کنید، در dialog box مربوطه گزینه ی Microsoft SQL Server رو انتخاب کنید، و زیر گزینه ی data provider هم net framework data provider for sql server رو انتخاب کنید و continue رو بزنید. حالا از اینجا میتونید ببینید سرور رو میبینید یا نه. connection string رو هم از همینجا میتونید تست کنید.
اگه این تست درست جواب داد و مشکلی نبود یعنی شما اشکال syntax دارید.
برای کانکت شدن به database من نمیدونم شما دقیقا میخواید چه نوع داده ای رو از پایگاه داده استخراج کنید، مثلا برای میتونید از data set و روش های اتوماتیک دیگه استفاده کنید، یا مثلا مستقیما از دیتا بیس بخونید. برای نمونه اینجا کد اجرای stored procedure ایجاد شده رو دیتا بیس رو میزارم که به یک table داده insert میکنه، یک جورایی مثلا یک ER mapper ساده:
Please Login or Register to see this code
.ن: کد رو همینجا نوشتم و تست نشده، دیباگشو خودتون زحمتشو بکشید.
برای این کار:
از منوی tools گزینه ی Connect to Database رو انتخاب کنید، در dialog box مربوطه گزینه ی Microsoft SQL Server رو انتخاب کنید، و زیر گزینه ی data provider هم net framework data provider for sql server رو انتخاب کنید و continue رو بزنید. حالا از اینجا میتونید ببینید سرور رو میبینید یا نه. connection string رو هم از همینجا میتونید تست کنید.
اگه این تست درست جواب داد و مشکلی نبود یعنی شما اشکال syntax دارید.
برای کانکت شدن به database من نمیدونم شما دقیقا میخواید چه نوع داده ای رو از پایگاه داده استخراج کنید، مثلا برای میتونید از data set و روش های اتوماتیک دیگه استفاده کنید، یا مثلا مستقیما از دیتا بیس بخونید. برای نمونه اینجا کد اجرای stored procedure ایجاد شده رو دیتا بیس رو میزارم که به یک table داده insert میکنه، یک جورایی مثلا یک ER mapper ساده:
.ن: کد رو همینجا نوشتم و تست نشده، دیباگشو خودتون زحمتشو بکشید.
آخرین ويرايش توسط 1 on arashtabaie, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اين لينک رو ببينيد به صورت تصويري اين کار رو آموزش داده
[External Link Removed for Guests]
اين لينک رو ببينيد به صورت تصويري اين کار رو آموزش داده
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
با تشکر از همه دوستان
ولی من بکل گیج شدم و هنوز در ارتباط با پایگاه داده مشکل دارم . بگزارید سوالمو واضح تر بگم .
- بنده قبلا که می خواستم در vb به پایگاه داده sql متصل بشوم چون در vb فقط با فرم طراحی کردم برای اتصال مثلا می امدم روی یک فرم کلیک می کردم و دستئراتی نظیر :
در جنرال چنین چیزی می نوشتم
ولی مشکل بنده اینجاست که اصلا در وبسایتی که با c# نوشتم از اول هم نحوه اتصال به پایگاه داده را در Sql را نمی دانم . مثلا می خواهم در صفحه رجیستر وبسایتم وقتی کاربر تمامی فیلد ها را پر کرد بعد از زدن کلید ثبت . تمامی اطلاعات در جدولی در sql ذخیره شود .
arashtabaie .
بله . بنده سرور sql هم را می توانم ببینم.
دوستان اگر نیازی هست می توانم با چند تا عکس توضیحات کامل تری بدهم
ولی من بکل گیج شدم و هنوز در ارتباط با پایگاه داده مشکل دارم . بگزارید سوالمو واضح تر بگم .
- بنده قبلا که می خواستم در vb به پایگاه داده sql متصل بشوم چون در vb فقط با فرم طراحی کردم برای اتصال مثلا می امدم روی یک فرم کلیک می کردم و دستئراتی نظیر :
در جنرال چنین چیزی می نوشتم
ولی مشکل بنده اینجاست که اصلا در وبسایتی که با c# نوشتم از اول هم نحوه اتصال به پایگاه داده را در Sql را نمی دانم . مثلا می خواهم در صفحه رجیستر وبسایتم وقتی کاربر تمامی فیلد ها را پر کرد بعد از زدن کلید ثبت . تمامی اطلاعات در جدولی در sql ذخیره شود .
arashtabaie .
بله . بنده سرور sql هم را می توانم ببینم.
دوستان اگر نیازی هست می توانم با چند تا عکس توضیحات کامل تری بدهم

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
,
لیتک زیر رو ببینید
forum-f27/visual-basic-net-2005-t60419.html
در ضمن کتاب اموزش c# نوشته سید محمد هاشمیان به طور کامل این مورد رو بحث کرده....pdf دانلود کنید و بخونید...اگر پیدا نمردید بگید اپ کنم(با دایال اپ کانکن می شم)
لیتک زیر رو ببینید
forum-f27/visual-basic-net-2005-t60419.html
در ضمن کتاب اموزش c# نوشته سید محمد هاشمیان به طور کامل این مورد رو بحث کرده....pdf دانلود کنید و بخونید...اگر پیدا نمردید بگید اپ کنم(با دایال اپ کانکن می شم)

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
A_Dying_Wish نوشته شده:ولی مشکل بنده اینجاست که اصلا در وبسایتی که با c# نوشتم از اول هم نحوه اتصال به پایگاه داده را در Sql را نمی دانم . مثلا می خواهم در صفحه رجیستر وبسایتم وقتی کاربر تمامی فیلد ها را پر کرد بعد از زدن کلید ثبت . تمامی اطلاعات در جدولی در sql ذخیره شود .
همونطور که شهرام عزیز هم گفت، به نظر من هم بهتره که شما به کتاب های آموزش سی شارپ و دات نت فریم ورک مراجعه کنید و به طور کامل کار رو یاد بگیرید، واقعا ساده است. فکر نکنم بیش از یک روز وقتتون رو بگیره...
حالا اگه این کارتون فوریه میتونید بیشتر توضیح بدید که کمکتون کنیم...
-
اقا یک دنیا ممنون متوجه شدم چی شد .
SHAHRAM, جان
از روی این راهنمای شما فهمیدم چی شد . خیلی کامل بود .همین چیزی که من می خواستم
SHAHRAM, جان
از روی این راهنمای شما فهمیدم چی شد . خیلی کامل بود .همین چیزی که من می خواستم