قیمتهای جالبناک اینترنت پرسرعت Wimax ایرانسل...!

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: قیمتهای جالبناک اینترنت پرسرعت Wimax ایرانسل...!

پست توسط Mahdi Mahdavi »

جدا! :P
256 هم گرفتیم اسمی بود و در واقع همون 128 را خروجی میداد!کلا دزدی اینترنتی در شرکتهای ارائه دهنده ADSL نهادینه شده است! 5 مگ هم در منطقه ماه خیالی خام بیش نیست! بعید میدانم در شیراز شما هم به منازل 5 مگ بدهند!مگر اینکه با چشم خودت دیده باشی و طرف هم از کله گنده های شیراز باشد که چنین سرعتی را برای منزل گرفته باشد!
البته 5 مگ برای بانکها و شرکت نفت و سپاه و سایر ارگانهای حساس طبیعتا برقرار است!

البته من از شاتل یک سرویس 128 گرفتم که 50 کیلوبایت بر ثانیه دانلودشه.یعنی مثل سرویس 512.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mahdi Mahdavi,

خیلی اوقات مسئله سرعت دانلود به ما مربوط نیست.

مثلاً با سرعت پارس آنلاین 256 اکثراً سرعت دانلود بالای 40 را فوق العاده میدوند.
در حالی که اگر از سایت های سرعت بالا دانلود کنید تا 100 یا 150 کیلوبایت هم دانلود میتویند بکنید و با تورنت که دیگر :P من با 256 در خانه در حالی که فقط 24 seeder بودن، سرعت دریافت 243 را تجربه کردم! البته حدود 5 - 6 کیلو بایت هم که ارسال میکردم از طریق تورنت.

4 فیلم 2009 از ساعت 2 تا 7 صبح فکر کنم آمار خوبی برای این سرعت هست. خصوصاً که ترافیکش هم رایگانه شب ها :)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

.اون افزایش سرعتی که دوستان در مواقع خاص تجربه کردند به این دلیل هست که معمولا در isp ها از mikrotik استفاده میکنند که میشه تنظیماتی رو اعمال کرد که در مواقعی که پهنای باند اضافی برای isp هست(یعنی در اون زمان بلا استفاده است)رو بین کاربران پخش میکنند که باعث تبلیغ و رضایت مشتری میشه(هزینه خاصی هم برای isp نداره)... :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”