یافتن پسورد مموری کارت

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

یافتن پسورد مموری کارت

پست توسط pourya-x »

یه رم دستم اومده که طرف پسوردشو یادش رفته
با هر برنامه ای هم که رو گوشیش نصب کردم نتونستم رمزشو پیدا کنم
جالبه که با رم ریدر هم که اصلا" کامپیوترم نمیشناستش،یعنی اصلا" ورود رمو نشون نمیده ولی با نصب رو گوشی ازم پسورد میخواد.
کسی یه برنامه قویتر که بشه رمز رمو برام پیدا کنه یا حداقل بشه رمزشو ازبین ببره داره
ضمنا" گوشی رو که 7610 هست همراه با رم فرمتتشم کردم اما بازم نشد و موقع بالا اومدن گوشی ازم پسورد خواست.
:?
وقتی با یک انگشت به کسی اشاره میکنی بیاد داشته باش که سه انگشت دیگه به طرف خودت میباشد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

pourya-x جان
براي پسور مموري تنها زماني با برنامه‌هاي عادي قابل بازيابي هست که مموري با همون گوشي پسورد گذاري شده باشه و در واقع اين برنامه‌ها اطلاعات يک فايل در درايو C رو بازيابي مي‌کنند و کاري با مموري ندارند
حال اگر به همون گوشي که مموري با اون پسورد گذاري شده دسترسي داريد و اون گوشي هم هنوز فرمت و يا مستر ريست نشده خيلي راحت مي‌تونيد بايد فايل منيجر در داريو C اين رو سرچ کنيد
MMCSTORE
و بعد اون فايل رو با اديتوري باز کنيد، پسور مموري در اون نوشته شده (پيشنهاد مي‌کنم از System Exlorer استفاده کنيد)
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... file_id=67
و برنامه‌اي هم براي اين کار وجود داره (که فکر مي‌کنم از اون استفاده کرده باشيد)
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... &file_id=3

اما اگر به گوشي مورد نظر دسترسي نداريد تنها راه استفاده از دانگل و MMCUnlocker هست که نياز به مدار مخصوصي داره که در صورت نياز مي‌تونم نقشه ساختش رو در اختيارتون قرار بدم، و راه بهتر هم اينه که به تعميرگاهها مراجعه کنيد
البته در حالت دوم تمام اطلاعات مموري شما نيز حذف خواهد شد
اگر مشکلي بود اعلام کنيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

مهدي خان
اگر ميشه در مورد راه دوم بيشتر توضيح دهيد
آخه من يكي از قديمي ترين كساني هستم كه اين مشكل را به صورت حل نشده هنوز دارم
و دانگل و MMCUnlocker را ميخواستم
ممنون
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 67 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط pourya-x »

Mahdi1944 نوشته شده:pourya-x جان
براي پسور مموري تنها زماني با برنامه‌هاي عادي قابل بازيابي هست که مموري با همون گوشي پسورد گذاري شده باشه و در واقع اين برنامه‌ها اطلاعات يک فايل در درايو C رو بازيابي مي‌کنند و کاري با مموري ندارند
حال اگر به همون گوشي که مموري با اون پسورد گذاري شده دسترسي داريد و اون گوشي هم هنوز فرمت و يا مستر ريست نشده خيلي راحت مي‌تونيد بايد فايل منيجر در داريو C اين رو سرچ کنيد
MMCSTORE
و بعد اون فايل رو با اديتوري باز کنيد، پسور مموري در اون نوشته شده (پيشنهاد مي‌کنم از System Exlorer استفاده کنيد)
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... file_id=67
و برنامه‌اي هم براي اين کار وجود داره (که فکر مي‌کنم از اون استفاده کرده باشيد)
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... &file_id=3

اما اگر به گوشي مورد نظر دسترسي نداريد تنها راه استفاده از دانگل و MMCUnlocker هست که نياز به مدار مخصوصي داره که در صورت نياز مي‌تونم نقشه ساختش رو در اختيارتون قرار بدم، و راه بهتر هم اينه که به تعميرگاهها مراجعه کنيد
البته در حالت دوم تمام اطلاعات مموري شما نيز حذف خواهد شد
اگر مشکلي بود اعلام کنيد :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی جان ممکنه بیشتر در مورد دانگل و
MMCUnloker
توضیح بدی ،آخه ظاهرا" مشکل من هم از همین نوعه
وقتی با یک انگشت به کسی اشاره میکنی بیاد داشته باش که سه انگشت دیگه به طرف خودت میباشد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

akhavan_a و pourya-x
اين نقشه قسمت سخت افزاري دستگاه هست
تصویر
و يک Unlocker نرم افزاي هم داره که در بعضي مواقع با ويندوز XP مشکل داره و بايد روي سري 9X نصب بشه
اگر موفق شديد مدار رو بسازيد اعلام کنيد تا برنامه رو هم در اختيارتون قرار بدم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط elsing »

مهدی جان این مدار را ساختم حالا فقط به نرم فزار نیار دارم. میتونی لطف کنی و نرم افزار را بزاری توی سایت ؟

Farhad3614: دوست عزیز طبق قوانین شما فقط برای نوشتن باید از زبان فاری استفاده کنید..

با تشکر.
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”