سلام من یک مشکل کوچیک با انتی ویروس نورتون 2010 دارم که فکر کردم بهتره همینجا مطرح کنم . من نورتون اینترنت سیکیوریتی 2010 رو نصب کردم و جدید ترین فایلهای اپدیت اون رو هم در اختیار دارم ولی متاسفانه نمیدونم چطوری اون رو به صورت افلاین اپدیت کنم ؟! ( منظورم اینکه با استفاده از همون فایلهای اپدیتی هست که روی کامپیوتر دارم بدون اینکه بخام دوباره به اینترنت وصل بشم و اون رو اپدیت کنم ) ممنون
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time
اولا بهتون بابت انتخاب این ابزار امنیتی بسیار قدرتمند تبریک میگم ! دوم فایلی که در اختیار دارید چند مگی هست ؟ و اگه میشه اسم کاملش رو بنویسید چون دو تا فایل مختلف هست که یکی برای نورتون آنتی ویروسهای قدیمی تر هست و همچنین سیمانتک انتی ویروس و دیگری برای اینترنت سیکوریتی و نورتون انتی ویروسهای جدیدتر . حجم فایل شما باید در حدود 58 مگابایت باشه اگه بیشتره این اون نیست ! و مال اون یکیاست ! ============================= نحوه کرکش رو بلد هستید ؟
سلام ممنون محمد جان حجم فایلی که من در اختیار دارم چیزی حدود 65 مگابایت هست . متاسفانه اسم مشخصی نداره ! چون فایلها به صورت فشرده و رار هستند تاریخ اسم فایل رار به تاریخ دانلود تغییر داده شده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چطور از این فایل استفاده کنم موفق باشید
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time
این فایلی که شما دارید به نظر باید مربوط به ورژنهای دیگه ای از محصولات سیمانتک باشه که در بالا توضیح دادم . درضمن فایل آپ دیت باید با پسوند اجرایی (exe) هستند و نه فشرده شده و بدون نیاز به برنامه خاصی اجرا میشن . ابتدا فایل آپدیت رو که تا امروز برای نورتون آنتی ویروس به 58.12 مگ رسیده دانلود کنید و اونو اجرا کنید تا برنامه اپ دیت بشه در ضمن این فایل روی هر سیستم دیگری با برنامه هایی که ساپروت میشه قابل اجراست توی همون صفحه توضیح داده با چه ورژنهایی سازگاری داره . دقت کنید برای برنامه شما پسوند آخر فایل اینه v5i32.exe که برای این محصولات سیمانتک هست : ( برای محصولات 32 بیتی ) ( برای 64 بیتی ها هم آخرش v5i64.exe هست ) گویا شما از این محصول استفاده می کنید Norton AntiVirus 2010 for Windows XP/Vista/7 * Norton Internet Security 2010 for Windows XP/Vista/7 * Norton AntiVirus 2009 for Windows XP Home/XP Pro/Vista * Norton Internet Security 2009 for Windows XP Home/XP Pro/Vista * Norton AntiVirus 2008 for Windows XP Home/XP Pro/Vista * Norton Internet Security 2008 for Windows XP Home/XP Pro/Vista * Norton 360 version 3.0 for Windows XP/Vista * Norton 360 version 2.0 for Windows XP/Vista * Symantec Endpoint Protection 11.0 * Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 12.0 البته پیشنهاد منه اینه اگه سیستمتون به اینترنت هم وصل میشه از Norton Internet Security 2010 استفاده کنید که دارای فایروال و حفاظت وب هم هست . برای دیگر محصولات سیمانتیک آخر فایل با نام i32.exe هست برای 32 بیتی ها و i64.exe هم برای 64 بیتی ها( البته این مربوط به سوال شما نبود برای دیرگان گذاشتم ) * Norton AntiVirus 2003 Professional Edition * Norton AntiVirus 2003 for Windows 2000/XP Home/XP Pro * Norton AntiVirus 2004 Professional Edition * Norton AntiVirus 2004 for Windows 2000/XP Home/XP Pro * Norton AntiVirus 2005 for Windows 2000/XP Home/XP Pro * Norton AntiVirus 2006 for Windows 2000/XP Home/XP Pro * Norton AntiVirus 2007 for Windows XP Home/XP Pro/Vista * Norton 360 version 1.0 for Windows XP/Vista * Norton AntiVirus for Microsoft Exchange (Intel) * Symantec AntiVirus 3.0 CacheFlow Security Gateway * Symantec AntiVirus 3.0 for Inktomi Traffic Edge * Symantec AntiVirus 3.0 for NetApp Filer/NetCache * Symantec AntiVirus 10.0 Corporate Edition Client * Symantec AntiVirus 10.1 Corporate Edition Client * Symantec AntiVirus 10.2 Corporate Edition Client * Symantec AntiVirus for Bluecoat Security Gateway for Windows 2000 Server/2003 Server * Symantec AntiVirus for Clearswift MIMESweeper for Windows 2000 Server/2003 Server * Symantec AntiVirus for Microsoft ISA Server for Windows 2000 Server/2003 Server * Symantec Mail Security for Domino v 5.x * Symantec Mail Security for Microsoft Exchange v 5.x * Symantec Mail Security for SMTP v 5.x * Symantec Web Security 3.0 for Windows * Symantec AntiVirus Scan Engine for Windows ================================= راستی تا اصل کاری یادم نرفته !!!! این اپدیتها رو از این آدرس دانلود کنید ! : [External Link Removed for Guests] دوستانی که دارای اینترنت پر سرعت نیستن میتونن این فایلها رو در جاهای دیگه دانلود و در سیتم منزل یا محل کار استفاده کنن که در این صورت در صورت استفاده از آپدیت آن لاین خود برنامه حجم آپ دیت به شدت کاهش پیدا میکنه .