دوستان سلام
راجع به کنکور زبان آلمانی و منبع یا نمونه سوالات تست
آن کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
نیاز فوری دارم
زبان آلمانی
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 809 بار
- سپاسهای دریافتی: 2689 بار
Re: زبان آلمانی
کلاس های زبان آلمانی در ایران:
در سال 1995 سفارت آلمان در تهران "انستیتو زبان آلمانی تهران" را تا"سیس کرد تا با گسترش زبان آلمانی به تفاهم بیشتر بین ایران و آلمان کمک کند. طی زمان کوتاهی، این انستیتو به یکی از مؤسسات طراز اول آموزش زبان آلمانی و بازآموزی معلمان زبان آلمانی تبدیل شد. امروزه در هر نیم سال بیش از نیمی از 2200 نفر در کلاس های مبتدی و پیشرفته ثبت نام می کنند. در این انستیتو، اکثر امتحانات انستیتو گوته و نیز امتحان TestDaF برگزار می شود. در سال 2007 بیش از 5000 نفر در مقاطع پایه، میانی و پیشرفته ی این موسسه ثبت نام کردند. بیشتر امتحانات معتبر انستیتو گوته در DSIT برگزار می شود. TestDaf و از سال 2007 TestAS امتحاناتی هستند که گذراندن آنها قابلیت تحصیل متقاضیان پرتعداد تحصیل در آلمان را مشخص می سازد.
تمام فراگیریان می توانند از کتابخانه/مرکز سمعی بصری استفاده کنند. اطلاعات بیشتر در مورد انستیتو زبان، تاریخ برگزاری کلاس ها، موعد ثبت نام، نشانی ها و هزینه ها در سایت اینترنتی زیر یافت می شود:
[External Link Removed for Guests]
در سال 1995 سفارت آلمان در تهران "انستیتو زبان آلمانی تهران" را تا"سیس کرد تا با گسترش زبان آلمانی به تفاهم بیشتر بین ایران و آلمان کمک کند. طی زمان کوتاهی، این انستیتو به یکی از مؤسسات طراز اول آموزش زبان آلمانی و بازآموزی معلمان زبان آلمانی تبدیل شد. امروزه در هر نیم سال بیش از نیمی از 2200 نفر در کلاس های مبتدی و پیشرفته ثبت نام می کنند. در این انستیتو، اکثر امتحانات انستیتو گوته و نیز امتحان TestDaF برگزار می شود. در سال 2007 بیش از 5000 نفر در مقاطع پایه، میانی و پیشرفته ی این موسسه ثبت نام کردند. بیشتر امتحانات معتبر انستیتو گوته در DSIT برگزار می شود. TestDaf و از سال 2007 TestAS امتحاناتی هستند که گذراندن آنها قابلیت تحصیل متقاضیان پرتعداد تحصیل در آلمان را مشخص می سازد.
تمام فراگیریان می توانند از کتابخانه/مرکز سمعی بصری استفاده کنند. اطلاعات بیشتر در مورد انستیتو زبان، تاریخ برگزاری کلاس ها، موعد ثبت نام، نشانی ها و هزینه ها در سایت اینترنتی زیر یافت می شود:
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.

- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
یک کلمه هم من بنویسم
Witsschaftwissenschaften
Witsschaftwissenschaften
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
SORENA نوشته شده: یکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۱, ۸:۱۰ ق.ظ دوتا کلمه کوتاه آلمانی
MehrfruchtMultivitaminsaftGetränk
verschwiegenheitsvereinbarung