دوستان گرامی سلام
من تازه عضو این انجمن شدم و هر چقدر در این فروم جستجو کردم متأسفانه برای سوالم پاسخی پیدا نکردم و مجبور شدم این پست رو بزنم.
ما در دفتر 3 حط ADSL 1MB/s داریم .حالا مسئله این هست که چطور می توانیم بر آیند سرعت 3 خط را در یک کامپیوتر استفاده کنیم.فرض بفرمائید هیچ محدودیت مالی هم وجود نداره! آیا اساساً چنین امکانی هست ؟و می توان سرعت را در یک کامپوتر 3 MB/s داشت؟
منتظر پاسخ دوستان هستم
چگونه از مجموع سرعت چند خط ADSL استفاده کنیم؟
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
Re: چگونه از مجموع سرعت چند خط ADSL استفاده کنیم؟
برای این کار دو حالت وجود داره. اینکه ISP شما امکانMLPPP یا multi link point-to-point protocol را داشته باشد یا خیر. لطفا با پشتیبانی ISP خودتون تماس بگیرید. نتیجه رو اعلام کنید تا بر اون اساس راهنماییتون کنم...
البته به این نکته توجه داشته باشید که این کاری که میخواید انجام بدید کار پیچیده ای هست، به هر حال باید یک سرور جداگانه روی یک کامپیوتر دیگه راه اندازی کنید که براتون یک روتر بالا بیاره و از طریق اون کانکت شید و ... در آخر کار هم میبینید که sync همون ضربدر 3 میشه، اما در Through put ،حداقل در down stream تغییر خیلی خوشحال کننده ای - در مقایسه با زحمتی که باید بکشید - حاصل نمیشه!
راجع به اون قسمت که گفتید از نظر هزینه هیچ محدودیتی ندارید هم، تجهیزاتی هستند که این کار رو میشه با اونها انجام داد ولی واقعا قیمت زیادی دارند و فقط در ISP ها استفاده میشوند. فکر نمیکنم به هر حال قیمت این تجهیزات برای شما منطقی باشه...
البته به این نکته توجه داشته باشید که این کاری که میخواید انجام بدید کار پیچیده ای هست، به هر حال باید یک سرور جداگانه روی یک کامپیوتر دیگه راه اندازی کنید که براتون یک روتر بالا بیاره و از طریق اون کانکت شید و ... در آخر کار هم میبینید که sync همون ضربدر 3 میشه، اما در Through put ،حداقل در down stream تغییر خیلی خوشحال کننده ای - در مقایسه با زحمتی که باید بکشید - حاصل نمیشه!
راجع به اون قسمت که گفتید از نظر هزینه هیچ محدودیتی ندارید هم، تجهیزاتی هستند که این کار رو میشه با اونها انجام داد ولی واقعا قیمت زیادی دارند و فقط در ISP ها استفاده میشوند. فکر نمیکنم به هر حال قیمت این تجهیزات برای شما منطقی باشه...
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: چگونه از مجموع سرعت چند خط ADSL استفاده کنیم؟
بی نهایت ممنون اطلاعات ISP را به محض دریافت اعلام می کنم