افتتاح خط تولید موشکهای طوفان 5 و قائم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تسليحات ضد زره به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: افتتاح خط تولید موشکهای طوفان 5 و قائم

پست توسط Mohammad 1985 »

shadow.of.death نوشته شده:خود شما میگید شبیه TOW-2B !! یعنی قبلاً TOW-2B با این عملکرد و توانایی ساخته شده!
ولی وزیر دفاع صراحتاً گفت در جهان سراغ نداریم موشکی با این قدرت برای برخورد با زره و..!!

پس تکنولوژی معمولی نیست.

زیاد جدی نگیرید ! معمولا در ایران و بعضی ! کشورها ! هر چیزی که میسازن یا کپی میکنن همیشه بهترین قویترین و ... هستن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

سلام خدمت همه دوستان گوش به زنگ تصویرطوفان5 از نواده های تاو هست همه شما میدونین.اما اگر خوب توجه کنید طول این موشک نسبت به نسلهای قبلی تاو که در ایران هست بیشتره و این میتونه به سه دلیل باشه:1-افزایش طول به دلیل افزایش سوخت و افزایش برد موشک.2-افزایش طول به دلیل افزایش حجم سر جنگی.3-افزایش طول به دلیل نصب سامانه الکترونیکی جدید که همون گیرنده های لیزر هست.اگر به عکس اول خوب نگاه کنید موشک ضد بالگرد همون تاوی هست که روی مخروطش دنباله دار هست.ودلیل من هم این هست که برای پایداری بیشتر در هوا و مانور بهتر به جای 8باله-12باله داره.(4باله کوچک در جولوی موشک).اگر بنده اشتباه میکنم لطفا بگید. این اطلاعات من از روی تجربه من در این زمینه هست.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

پست توسط Morteza313 »

من ابراز تاسف می کنم از این کارها، من عمیقا متاسفم از این افتخارات آقایون،

موشک قائم فقط یک تاوه که هدایت سیمی اون با هدایت لیزری جایگزین شده .... البته در بحث فنی کر بزرگیست، اما این مساله سرمایه هایی رو از ما حروم میکنه...

این کارها چه معنایی میده؟ چرا کسی قبل از کار فکر نمی کنه؟ آیا خدا برای این آقایون عقل رو حجت قرار نداده؟

امروز مسجله که نیروهای مسلح ما به تعداد محدود از موشکهای RBS-70 استفاده می کنند، اگر واقعا به دنبال یک موشک لیزری بودند چرا روی همون موشک با سرعت1.5 تا 2 ماخ و برد 5 تا 8 کیلومتر کار نکردند؟ لازم بود موشکی با سرعت 0.3 ماخ کار کنند؟ با برد نهایی 3 کیلومتر ، اونهم اگر هدف تانک باشه

الان به نظر من 2 کیلومتر هم برد مفید نداره .....

اجباری بود به آقایون؟

خوب همین اینها بودن که کا روی ونگار 18 رو به عنوان موشک شونه پرتاب آغاز کردند، موشکی که از دو طول موج فروسرخ برای رهگیری استفاده میکنه .....

اگر واقعا این موشک هم در برابر اخلال گر ها مشکل داشت خوب می رفتند روی ارتقا به ونگار4 کار می کردند که تصویر ساز قروسرخ داشت.. چه قدر سرمایه ملت رو هدر کردند برای این کارهای موازی بی فایده؟

من متاسفم ، من عمیقا متاسفم برای صنعتی ، کشوری که یک ایدوئولوژی واحد نداره....

صنعت ما امروز دقیقا مثل یک کاسه آبگوشته ....

مایعی سرخ رنگ از عدالت-برابر سوسیالیسم که در اون میشه تکه های شناوری از لیبرالیسم و هر مکتب فکری دیگه ای رو که فکر می کنید دید...

من متاسفم ، برای خودم که امروز و فردا با این صنعت صدمن یه غاز و روی هوا سر و کله میزنم متاسفم ....
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

حالا چرا اینقدر اتیشی هستی برادر .کشور جهان سومی باید به همچین چیزهایی بنازه.سنگ بزرگ نشانه نزدنه.باید کم کم شروع کرد. تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

سردار وحيدي:
هيچ موشك ضد زرهي در جهان به قدرت "توفان5 " عمل نمي‌كند
خبرگزاري فارس: وزير دفاع با اشاره به ره اندازي خط توليد موشك ضد زره توفان5، تاكيد كرد: هيچ موشكي را در جهان سراغ نداريم كه بتواند قوي‌تر از اين موشك عمل كند.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار احمد وحيدي در خصوص ويژگي‌هاي موشك توفان 5، با بيان اينكه اين موشك در تراز جهاني عمل مي‌كند، تاكيد كرد: هيچ موشكي را سراغ نداريم كه بتواند قوي‌تر از اين موشك عمل كند.
وحيدي موشك توفان 5 را يكي از پيشرفته ترين موشك هاي ضد زره داراي دو سر جنگي دانست كه با وارد كردن نيروي مخرب و ويرانگر به هدف، مي‌تواند خودروهاي زرهي، تانك و نفربر را منهدم كند و افزود: اين موشك، داراي عمق نفوذ بالا در انواع زره‌ها است.
وزير دفاعه همچنين به توليد موشك ضد بالگرد قائم اشاره كرد و افزود: اين موشك، يك موشك نيمه سنگين هدايت شونده است و قادر است اهداف هوايي با سرعت كم و ارتفاع پايين به خصوص بالگردهاي تهاجمي مجهز به سطوح مقاوم شبه زره را منهدم كند.
وحيدي ادامه داد: موشك هدايت شوند ضد بالگرد قائم به علت هدايت شدن با پرتوهاي ليزر، در مقابل جنگ الكترونيك و ايجاد اختلالات عملكرد دشمن كاملاً مقاوم است.
وي تصريح كرد: با توليد انبوه و تحويل اين سلاح‌هاي پيشرفته به نيروهاي مسلح، قدرت دفاعي كشور در رزم زميني و هوايي تقويت خواهد شد.
[External Link Removed for Guests]
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار

پست توسط مغمون »

سلام ! این کلام خطاب به مسئولین امور دفاعی هست .

دوستان ! عزیزان ! برادران ! بیایید یه مقداری به حرف خدا گوش کنید ! بیایید واقع بین باشیم ! مگر ما امروز با این باور که حرف حق میزنیم ، و از دین خدا دفاع میکنیم ، جلوی زیاده خواهان عالم نایستادیم؟پس چرا در زمینه هایی که میتوانیم خودمان را قوی کنیم سهل انگاری میکنیم؟ بنده منکر پیشرفتهای ایران نیستم! حتی اگر کپی برداری از سلاح های خارجی باشد! ولی خدای من و شما شاهد و ناظره که " هیچ چیز برای یک کشور با تکنولوژی ایران ، ضروری تر و مفید تر از داشتن نیروهای زبده و کارآمد و نترس ، با قدرت واکنش سریع و استفاده از ظرفیتهای پدآفند غیر عامل و استفاده از خلاقیت در به کاربردن همین سلاح های ساده در میدان نبرد و برنامه ریزیهای پیچیده برای جلوگیری از کشف تاکتیکها و استراتژی های دفاعی نیست! " پس چرا تمام نیروهای دفاعی نباید آموزشهای ویژه ببینند ؟ چرا وقتی امثال من به سربازی میریم ، نوعی رخوت و سستی و کاهلی در چنین امور مهمی رو میبینیم ؟ آیا دین خدا و ارض و ناموس مسلمین و تنها مملکت اسلامی که سعی داره تا جای ممکن احکام دین خدا رو بهش عمل کنه ، ارزش دفاع کردن نداره ؟ آیا به نظر شما همین قدر تلاش کافیه ؟ آیا درسته که نیروهایی که باید همیشه آماده دفاع همه جانبه باشن ، دچار روزمرگی بشن و وقت گرانبها رو که ممکنه بعد از حمله دشمن دیگه نشه به دستش آورد ، تلف کنن ؟ آیا درسته که به دلیل کاهلی و تنبلی عده ای از مسئولین ، دشمن حمله کنه و بعد مملکتی اشغال بشه و بعد زندانهایی شبیه به ابوغریب ساخته بشه و به ناموس مسلمین تجاوز بشه و بعدش هم فریاد " وا اسفا " سر داده بشه که آآآآآآآآآآی بیاید ببینید که این دشمن از خدا بی خبر چه بلاهایی سر مردم ما داره میاره ؟ در اون زمان چه جوابی دارید به خدا و رسول و ائمه اطهار و شهدا بدید ؟؟؟ آیا اصلا به این موضوع مهم این گونه فکر کرده بودید ؟ حتی اگر دنیایی هم بخواهیم فکر کنیم باز هم کار ما عقلانی نیست ! چرا که حتی اگر حکومت دنیایی بخواهیم و خواهان ثبات جایگاه و مقام و منصب خودمون هم باشیم ، باز هم در مقابل تهدید دشمن کم کار میکنیم ! به نهج البلاغه رجوع کنید ! سخنان امیرالمومنین علیه السلام رو در مواجهه با سستی و کاهلی اهل کوفه در امر جهاد رو مطالعه کنید ! خون دلهایی که حضرت علی علیه السلام به خاطر دفاع از اسلام میخوردند رو به یاد بیارید ! که اگر این گونه فکر کنید ، خواب و خوراک نباید داشته باشید و شبانه روز باید کار کنید !

والسلام علی من اتبع الهدی !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

زیاد جدی نگیرید ! معمولا در ایران و بعضی ! کشورها ! هر چیزی که میسازن یا کپی میکنن همیشه بهترین قویترین و ... هستن !

سلام دوست من
اتفاقا من جدی می گیرم و اطمینان دارم به فرماندهان نظامی ..

شما به من پاسخ بدید تانک های میرکاوا که در جنگ حزب الله و اسراییل که پدرش در امد از چه نوع موشکی ها استفاد شده بود بر علیه اون
من احتمال می دم حزب الله از rpg 7استفاده کردن !!!!!!!!!!!!تصویر

البته من نمی گم از موشکی های ایرانی استفاده کردن ( در این ضمینه اطلاع ندارم)

ولی قطعا فرمانده ان نظامی ما یک چیزی می دونند که این حرف رو زدند...

در ضمن این نکته رو هم فراموش نکن فرمانده نظامی ما جنگ رو هم تجربه کرد....

و نکته بعدی ما با کشور های دیگه فرق داریم فرقمون اینکه امریکا بر علیه ما فعالیت می کنه و دشمن ما ست و بعضی کشور های اروپایی که جزو قدرتمندترین کشور های جهان هستن
و در مقابل ظلم انها در جهان وایسادیم و یک جورای داریم از عزت و شرف می اندازیمش و یک جواری اهداف اونا رو می زنیم

قطعا انها از دست ما بسیار عصبانی هستن
حالا یک سوال ؟
امریکا قویترین ارتش جهان رو داره و بیشتر بودجه نظامی جهان

حالا چرا جرعت نکرده به ما حمله کنه ؟

باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط مغمون »

دوست عزیز ! علت عدم حمله کردن آمریکا به ما ، حضور گسترده مردم و حمایت از حکومته ! و نه ترس داشتن از نیروهای نظامی ما ! نیروهای نظامی ما ضعیف نیستند ولی مسلماً به اندازه ارتش آمریکا قدرت ندارن ! و صد البته این موضوع نباید باعث ترس بشه ! بلکه باید باعث برنامه ریزی و تلاش بیشتر بشه ! چرا که برای ما (( هدف انجام وظیفه است و نه پیروزی ))
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

مغمون نوشته شده:دوست عزیز ! علت عدم حمله کردن آمریکا به ما ، حضور گسترده مردم و حمایت از حکومته ! و نه ترس داشتن از نیروهای نظامی ما ! نیروهای نظامی ما ضعیف نیستند ولی مسلماً به اندازه ارتش آمریکا قدرت ندارن ! و صد البته این موضوع نباید باعث ترس بشه ! بلکه باید باعث برنامه ریزی و تلاش بیشتر بشه ! چرا که برای ما (( هدف انجام وظیفه است و نه پیروزی ))

سلام
بله درسته این می تونه یکی از دلایل مهم عدم حمله امریکا باشه
من هم منظورم نظامی نبود البته قدرت نظامی و تاکتیک هم هست ولی در رده بعدی چون وقتی وحدت و ایمان به خدا نباشه ارتش کشکه ...( فکر طالبان هم بتونه ما رو شکست بده در صورت نداشتن ایمان به خدا و وحدت )
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط مغمون »

ممنون از تذکر شما ! ولی اینکه " اصل قضیه ایمان راسخ و اعتقاد به خدا و اسلام ناب و توسل به قرآن و ائمه است " در ذهن ما به صورت پیش فرض سیو شده ! یعنی انشا الله همه میدانند که این یک اصل است و بقیه قضایا باید به دنباله این موضوع شکل بگیرد ! ایمان ، همیشه مقدم است ولی همیشه خدا باید عمل هم با آن همراه باشد !

ان الذیّن آمنو و عملوا الصالحات
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط مغمون »

من دوست داشتم نظر دوستان رو درباره اون تاپیکی که یه عالمه مسئولین رو نصیحت کرده بودم بدونم ! که ... مثل که برا کسی مهم نبوده :-( !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

تاپیک های نظامی وقتی به مسخره بازی و حرفهای صد من یه غاز منتهی میشه راحت میتونم احساس مدیران و بچه های اهل فن رو درک کنم!
  بی  
ارسال پست

بازگشت به “تسليحات ضد زره”