فریدون ایزدستا؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
Re: فریدون ایزدستا؟
اگه منظورتون اونیه که من فکر میکنم خلبان بود و عضو تیم تاج طلایی.. تصویر ایشون درکنار عقاب مو طلایی ایران مشهور است.
پاسخ دو سوال اخرتون تقریبا روشنه...این بحث ها را چرا مطرح میکنید؟
پاسخ دو سوال اخرتون تقریبا روشنه...این بحث ها را چرا مطرح میکنید؟
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 34 بار
واقعا که خودم می گم : ایزد ستا از افسران ارشد نیرو بود و از بهترین مدیران و از بهترین معلمین پرواز اف - 4 بود . در بوشهر منشا خدمات بسیاری بود ولی بنا به دلایلی که همه می دانیم در سال 58 در لیست بازنشستگان قرار گرفت یعنی دقیقا زمانی که موقع ثمر دهی او بود مثل بسیاری از کسانی که بی دلیل در لیست تعدیل نیرو قرار گرفتند
جنگ شروع شد او به همراه بهرام هوشیار تحمل این همه ضربه را از خودی و دشمن نداشتند داوطلبانه هر دو برگشتند و حماسه اچ _ 3 را به وجود آوردند تا این که معین پور آمد و 6800 تن از بهترین و کار آزموده ترین افراد نیرو را در سال 1360 بازخرید کرد اخراج کرد که ایزد ستا هم یکی از آنها بود کمر نیرو هوایی اینجا شکست او با درجه سرهنگ تمامی مثل خیلی های دیگر چون از معین پور ارشد تر بودند کنار گذاشته شدند امیدوارم فریدون ایزد ستا و همه وطن پرستان واقعی صحیح و سالم و سلامت باشند . همکنون فریدون ایزد ستا در خارج از کشور زندگی آرام و موفق دارد .
جنگ شروع شد او به همراه بهرام هوشیار تحمل این همه ضربه را از خودی و دشمن نداشتند داوطلبانه هر دو برگشتند و حماسه اچ _ 3 را به وجود آوردند تا این که معین پور آمد و 6800 تن از بهترین و کار آزموده ترین افراد نیرو را در سال 1360 بازخرید کرد اخراج کرد که ایزد ستا هم یکی از آنها بود کمر نیرو هوایی اینجا شکست او با درجه سرهنگ تمامی مثل خیلی های دیگر چون از معین پور ارشد تر بودند کنار گذاشته شدند امیدوارم فریدون ایزد ستا و همه وطن پرستان واقعی صحیح و سالم و سلامت باشند . همکنون فریدون ایزد ستا در خارج از کشور زندگی آرام و موفق دارد .

- محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
- سپاسهای ارسالی: 2466 بار
- سپاسهای دریافتی: 8401 بار
آهان!!!!!!! بله در فیلم اچ3 طرح اصلی حمله به الولید رو ایشون طراحی کرد و به اجرا در آورد!!! ولی انگار اسمش هوشنگ ایزدستا بود!
خداییییییی معین پور 6800 نفر رو باز خرید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییییییی معین پور 6800 نفر رو باز خرید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
تسویه ها توسط یک فرد وطن فروش بنام معین پور در اوایل سال 59 رقم خورد دقیقا وقتی فرماندهی نیرو تغییر کرد ایشان بسیاری از خلبانان باتجربه را از نیروی هوایی کنار گذاشت و این می تواند یکی از دلایلی باشد که صدام فکر کرد نیروی هوایی دیگر توان سابق را ندارد
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام