JASON,
سلام دوست عزيز
ممنون از حضور شما
به نظر من هم اورهال اساسي هليكوپتر كبرا هست كه در اون كل قطعات و بدنه رو از هم جدا مي كنن و هر قسمت در پارتيشن مخصوص خودش، تعمير ميشه. مثلن موتور به قسمت Test Cell يا آويونيك به قسمت كاليبريشن ارسال ميشه.
با سلام ودرود اين تصوير مربوط به حدود 5 سال پيش در پنها هست و در بخش پشت محل تعميرات هليکو پترهاي بل 205 و 214 هستش که يه چيزي مثل اورهال است وبخشهاي کهنه مثل موتور يا جعبه دنده يا ..... را با قطعات ساخت داخل يا با قطعاتي که با زحمت از بازار سياه جور کردن (قاچاق و.....) تعويض ميکنند.
البته من اين عكس را از سايت جينز ديفنس كه مربوط به مقاله اي راجع به توليد و آپگريد كردن هليكوپتر در ايران بود برداشتم ... يه چيزهايي هم راجع به توليد هليكوپتر هاي ديگه هم گفته ... لينك مقاله همين پايين صفحه هستش . بد نيست يه نگاهي بندازيد ...
اگه روي عكس يك كليك راست بزند و properties بگيريد مي بينيد كه عكس هنوز هم روي همان سايت هست ....
اما از جهتي انگار كه قطعات نو هستش مثلا هيچ نوع روغني با دوده اي روي قسمتهاي داخلي اين بدنه ها نيست ...
خيلي ترو تازه به نظر ميان ؟!!!
در هر صورت اورهال اساسي هم خودش كار بزرگي كه بتونن اينجوري اين هليكوپترها رو لخت كنند و دوباره جمعشون كنند ...
يک واقعيت تلخ رو ميگم که خودم هم دوست ندارم باور کنم ولي متاسفانه هر چيزي تو ايران ساخته ميشه بصورت مهندسي معکوس فقط يکي دونمونه بيشتر نمي سازن و بعد برا تبليغ ميگن توليد انبوه همين آذرخش فقط اسما توليد انبوه شده اين من اطلاع دقيق دارم
اما اگه ايران واقعا ايران هليکوپتر ميسازه چرا اون ايکس 5 شاهد هنوز جايي ديده نمي شه فقط يه نمونه بود همين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟