سلام
من چند تا سوال در مورد آخرین سری این هواپیما یعنی F_14 D Tomcat داشتم
میخواستم بدونم سال 2006 وقتیکه امریکا تامکت ها رو بازنشست کرد آخرین امکاناتی که روی سری D بوده چیا هستن
همچنین چند تا سوال فنی داشتم از اینکه این سوالات ابندائی هستند بخاطر این هستش که بنده آشنایی چندانی با قطعات هواپیما ندارم
اول اینکه طبق عکس زیر چرا این تامکت اینجا نگهداری میشه و چرا انتهای بال هاش اینطوری شده رنگش رفته
دوم اینکه وقتیکه این هواپیما بال هاش در خالت دلتا قرار میگیره نهایت سرعتش کیلومتر چقدر میشه و اینکه چطوری
عمل چرخش رو انجام میده؟
سوم اینکه در حالت بال های بسته و نهایت سرعت آیا بازم میتونه موشک های فینیکس رو شلیک کنه؟
چهارم اینکه در حالت بال های دلتا قدرت مانور تامکت بیشتره یا میگ 31
ممنون میشم جواب بدین چون جدیدا به این هواپیما بعد از 40 سال که از طراحی و ساختش میگذره بطور عجیبی علاقمند شدم
چند تا سوال در مورد F_14 D Tomcat
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: واوان
- سپاسهای ارسالی: 3246 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
- تماس:
Re: چند تا سوال در مورد F_14 D Tomcat
سلام دوست عزیز 
بنده در حد دانش خودم سوالات شما را پاسخ خواهم داد.
در مورد سوال اول بنده عکسی مشاهده نمیکنم.
سوال سوم هم که بله توانایی شلیک موشک رو دارد و اگر سوالت اینکه چطورموشکهای روی بال رو شلیک میکنه باید بگم که موشکهای روی بال در قسمت ثابتبال لود میشود.
اما لازم به ذکر است که! اکثر تسلیحات تامکتها بر روی یدنه یعنی روی شکم و مابین دو موتور لود میشود.
تا آنجا که بنده اطلاع دارم بالهای فاکسبت متغیر نیست!و دلتا هم نیست!
اما در هر صورت مانورپذیری تامکت بالاتر است.

بنده در حد دانش خودم سوالات شما را پاسخ خواهم داد.

اول اینکه طبق عکس زیر چرا این تامکت اینجا نگهداری میشه و چرا انتهای بال هاش اینطوری شده رنگش رفته
دوم اینکه وقتیکه این هواپیما بال هاش در خالت دلتا قرار میگیره نهایت سرعتش کیلومتر چقدر میشه و اینکه چطوری
عمل چرخش رو انجام میده؟
سوم اینکه در حالت بال های بسته و نهایت سرعت آیا بازم میتونه موشک های فینیکس رو شلیک کنه؟
چهارم اینکه در حالت بال های دلتا قدرت مانور تامکت بیشتره یا میگ 31
در مورد سوال اول بنده عکسی مشاهده نمیکنم.

سوال سوم هم که بله توانایی شلیک موشک رو دارد و اگر سوالت اینکه چطورموشکهای روی بال رو شلیک میکنه باید بگم که موشکهای روی بال در قسمت ثابتبال لود میشود.
اما لازم به ذکر است که! اکثر تسلیحات تامکتها بر روی یدنه یعنی روی شکم و مابین دو موتور لود میشود.
تا آنجا که بنده اطلاع دارم بالهای فاکسبت متغیر نیست!و دلتا هم نیست!
اما در هر صورت مانورپذیری تامکت بالاتر است.

[External Link Removed for Guests]

كليك روي دكمه