سلام
من یک ساعت توی یک سایت دیدم که یه دوربین مخفی داره
یعنی یک ساعت جاسوسی، اون سایت مشکلی نداره برای فرستادن به ایران
از نظر گمرک چی؟
گمرک ایراد میگیره؟ یعنی نمیذاره به دستم برسه؟
مگرگمرک محصولات بسته بندی شده روباز میکنه؟
ممنون
خرید از سایت های خارجی وگمرک
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار
Re: خرید از سایت های خارجی وگمرک
ببین دوست عزیز گمرک بسته های خارجی رو باز میکنه.برای خرید یک جنس که ممکنه گمرک گیر بده بهتره اول برید گمرک پست سوال کنید که جنسو ترخیص میکنن یا نه.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=System]It's nice to be important,But it's important to be nice

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
اون سایت با چه پستی بسته را ارسال میکنه به ایران؟ DHL ؟

طبق تجربه بنده باقی پست ها بر خلاف ادعا ارسال به ایران را انجام نمیدهند.
ضمناً این سایت های خارجی اکثراً فروش میکنند اما بعد وقتی پول را دادی جنس را نمی فرستن و میگن کشور شما تحریم هست! در حالی که قبلش چیز دیگه ای گفتن به شما ...
دست شما هم به هیچ جا بند نیست.
جهت اطلاع باز از روی تجربه میگم، بر خلاف تصور ما ایرانی ها، خارجی در کلاهبرداری و نامردی اخرش هستند ... جالب تر اینکه این کار را در تجارت افتخار میدونند و اسمش را همان سوداگری یا بیزنس می زارن ...
جنس مورد نظر شما در همین ایران هم با قیمت مناسب و مدل های مختلف موجود است به فراوانی
اون سایت با چه پستی بسته را ارسال میکنه به ایران؟ DHL ؟

طبق تجربه بنده باقی پست ها بر خلاف ادعا ارسال به ایران را انجام نمیدهند.
ضمناً این سایت های خارجی اکثراً فروش میکنند اما بعد وقتی پول را دادی جنس را نمی فرستن و میگن کشور شما تحریم هست! در حالی که قبلش چیز دیگه ای گفتن به شما ...
دست شما هم به هیچ جا بند نیست.
جهت اطلاع باز از روی تجربه میگم، بر خلاف تصور ما ایرانی ها، خارجی در کلاهبرداری و نامردی اخرش هستند ... جالب تر اینکه این کار را در تجارت افتخار میدونند و اسمش را همان سوداگری یا بیزنس می زارن ...

جنس مورد نظر شما در همین ایران هم با قیمت مناسب و مدل های مختلف موجود است به فراوانی

Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 264 بار
Negar.int نوشته شده:ila27,
اون سایت با چه پستی بسته را ارسال میکنه به ایران؟ DHL ؟![]()
طبق تجربه بنده باقی پست ها بر خلاف ادعا ارسال به ایران را انجام نمیدهند.![]()
دست شما هم به هیچ جا بند نیست.![]()
جهت اطلاع باز از روی تجربه میگم، بر خلاف تصور ما ایرانی ها، خارجی در کلاهبرداری و نامردی اخرش هستند ... جالب تر اینکه این کار را در تجارت افتخار میدونند و اسمش را همان سوداگری یا بیزنس می زارن ...![]()
اتفاقاً اینطوری نیست.من خودم الان 2.5 سال کارم اینه و به هیچ مشکلی هم بر نخوردیم.پست آمریکا هم مستقیم جنسو به آدرس خونتون می فرسته. من همین طوری خرید میکنم.اینکه سایتهای خارجی پس از اینکه پولو دادی جنسو نمیدن یه حرف بی منطقه.باید دید از چه سایتی و از چه فروشنده ای خرید میکنید.پیشنهاد ما برای خرید یک کالا از خارج دو سایت معتبره:
[External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests]
فکر کنم دوستان با این دوسایت آشنایی داشته باشن.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2][FONT=System]It's nice to be important,But it's important to be nice

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
M.Schumacher,
هر کس تجارب خودش را مطرح میکند.
مسئله ما اعتبار سایت ها نیست، مسئله سیاست اتخاذ شده آنها در قبال ایران است که اصطلاحاً امکان دبه کردن را به ایشان میدهد
بله، مطمئن باشید سایت های معرفی شده توسط شما و ده ها سایت دیگر را بنده و بسیاری از دوستان میشناسند.
جهت روشن شدن، [External Link Removed for Guests]و [External Link Removed for Guests] را مطالعه کنید.
این مربوط به ebay
معنای ماده بالا هم که روشن، یعنی اگر قوه قضاییه مانع صادرات به ایران بشود جنس به شما ارسال نمیشود! بنابراین اگر فروشنده در کشوری باشد که ایران را تحریم کرده ...
البته این یک ماده به عنوان نمونه بود، جالب تر میشود وقتی ebay بفهمد شما حساب دروغین ایجاد کرده اید و حق بستن آن را برای خود محفوظ میداند!
Please Login or Register to see this code
و این هم مربوط به آمازون، که به صورت شفاف گفته تابع قوانین ایالات واشنگتن هست!
البته بنده هرگز قصد ندارم بگم هیچ خرید اینترنتی محیا نیست چون خود هم سالها کارم همین بوده ...
قبول دارم شاید بارها خرید موفق از این سایت ها داشته اید، باید دقت کنید که صحبت هایبنده فقط اطلاعات و تجارب بود که مطرح شده است و قرار نیست چیزی غیر از آن اتفاق نیوفتاده باشد.
دوست ما درصد ریسک را سوال کرده بودن، من هم بیان کردم، بار اول طبق تجربه و حالا هم طبق مستندات موجود در خود فروشگاه های معرفی شده، بحث بر سر منطقی بودن یا نبودنش هم به پایه گذاران سیاست های این دو سایت مربوط است نه به بنده!
هر کس تجارب خودش را مطرح میکند.
اینکه سایتهای خارجی پس از اینکه پولو دادی جنسو نمیدن یه حرف بی منطقه.باید دید از چه سایتی و از چه فروشنده ای خرید میکنید
مسئله ما اعتبار سایت ها نیست، مسئله سیاست اتخاذ شده آنها در قبال ایران است که اصطلاحاً امکان دبه کردن را به ایشان میدهد
بله، مطمئن باشید سایت های معرفی شده توسط شما و ده ها سایت دیگر را بنده و بسیاری از دوستان میشناسند.
جهت روشن شدن، [External Link Removed for Guests]و [External Link Removed for Guests] را مطالعه کنید.

export or re-export any eBay tools except in compliance with the export control laws of any relevant jurisdictions;
این مربوط به ebay
معنای ماده بالا هم که روشن، یعنی اگر قوه قضاییه مانع صادرات به ایران بشود جنس به شما ارسال نمیشود! بنابراین اگر فروشنده در کشوری باشد که ایران را تحریم کرده ...
البته این یک ماده به عنوان نمونه بود، جالب تر میشود وقتی ebay بفهمد شما حساب دروغین ایجاد کرده اید و حق بستن آن را برای خود محفوظ میداند!
Please Login or Register to see this code
و این هم مربوط به آمازون، که به صورت شفاف گفته تابع قوانین ایالات واشنگتن هست!
البته بنده هرگز قصد ندارم بگم هیچ خرید اینترنتی محیا نیست چون خود هم سالها کارم همین بوده ...
قبول دارم شاید بارها خرید موفق از این سایت ها داشته اید، باید دقت کنید که صحبت هایبنده فقط اطلاعات و تجارب بود که مطرح شده است و قرار نیست چیزی غیر از آن اتفاق نیوفتاده باشد.
دوست ما درصد ریسک را سوال کرده بودن، من هم بیان کردم، بار اول طبق تجربه و حالا هم طبق مستندات موجود در خود فروشگاه های معرفی شده، بحث بر سر منطقی بودن یا نبودنش هم به پایه گذاران سیاست های این دو سایت مربوط است نه به بنده!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]