سوال برنامه نویسی: دیکشنری انگلیسی به فارسی
مدیران انجمن: abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
سوال برنامه نویسی: دیکشنری انگلیسی به فارسی
سلام دوستان، کسی هست که یک مجموعه لغات و معنی(دیکشنری انگلیسی به فارسی یا برعکس) یا کتابخانه ای با این کاربرد که بشه از اون در کد #C استفاده کرد سراغ داشته باشه؟ توجه کنید که منظورم تنها برنامه ی دیکشنری نیست. میخوام مجموعه لغات در اون وارد شده باشه! اگر سریعتر پاسخ بدید ممنون میشم 

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: سوال برنامه نویسی: دیکشنری انگلیسی به فارسی
arashtabaie, خواستت خیلی زیاده حتی تو سایتهایی مثل برنامه نویس هم همچنین چیزی اگر داشته باشند در اختیارت نمی گذارند چون هر کسی که نوشته باشه نمونهش رو برای فروش میذاره
من خودم ساده ترین سئوال ها رو که ازشون میپرسم با هزارتا منت جواب میدن و یا کامل هم راهنمایی نمی کنند و فقط REFRENCE معرفی می کنند
فقط خواستم تا حدودی با جو کارهای برنامه نویسی آشنا بشید
من خودم ساده ترین سئوال ها رو که ازشون میپرسم با هزارتا منت جواب میدن و یا کامل هم راهنمایی نمی کنند و فقط REFRENCE معرفی می کنند
فقط خواستم تا حدودی با جو کارهای برنامه نویسی آشنا بشید
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 780 بار
- سپاسهای دریافتی: 791 بار
- تماس:
Re: سوال برنامه نویسی: دیکشنری انگلیسی به فارسی
از پاسختون متشکرم ، از پاسخ شما نتیجه گرفتم که شاید منظورم را خوب بیان نکردم...
منظور من یک مجموعه ای است که لغات فارسی و انگلیسی متناظر با هم، در اون وجود داشته باشه و برای من از توی کد قابل دسترس باشه، حالا میخواد یک دیتا بیس باشه، یک فایل ساده باشه، یا یک API از یک دیکشنری مثل بابیلون یا هر چیزی. فقط به یک مجموعه ی نسبتا گسترده ی لغت معنی احتیاج دارم
منظور من یک مجموعه ای است که لغات فارسی و انگلیسی متناظر با هم، در اون وجود داشته باشه و برای من از توی کد قابل دسترس باشه، حالا میخواد یک دیتا بیس باشه، یک فایل ساده باشه، یا یک API از یک دیکشنری مثل بابیلون یا هر چیزی. فقط به یک مجموعه ی نسبتا گسترده ی لغت معنی احتیاج دارم