مقدمه حالا برای شما این اتفاق افتاد که بخواید یک عکسی رو در اینترنت اکسپورر یا اپرا و..(باقی رو امتحان نکردم) برای نمایش بگزارید ولی بعد از مدتی می ببیندکه عکس نصفه اجرا شده یا که دیگه صفحه لود نمی شه و یا صفحه مرورگر کند لود میشه ، این اتفاق تویه عکس های با رزو لیشن بالاتر بیشتر اتفاق می افته ، طی این مقاله راه کاری برای حل این مشکل رو بیان می کنم راه کار راه کار استفاده از دانلود منیجر هاست کافیست لینک عکس مورد نظر را بر داشته و به دانلود منیجر خودتون بدهید و بگزارید مانند یک فایل دانلود شود، بعد از دانلود می توانید عکس مورد نظر خودتان را مشاهد کنید این روش می توانید عکس را با سرعت بیشتر و بدونه اشکالات قبلی مشاهد کرده ( این روش برای عکس ها با رزولیشن بالاتر مناسب تر است ) مراحل تصویری با مرورگر اینترنت اکسپورر 1- بر روی عکس مورد نظر کلیک راست کرده 2- از منویه بازی شده گزینه properties را انتخاب فرمایید 3- از صفحه باز شده قسمت Address ،ادرس مورد نظر رو به طور کامل کپی کرده ( مطابق شکل زیر) [External Link Removed for Guests] ادرس (Address)مورد نظر را به دانلود منیجر خود بدهید و ان را تایید(Ok) فرمایید( من در اینجا از IDM استفاد می کنم) ( مطابق شکل زیر) [External Link Removed for Guests] مراحل تصویری با مرورگر اپرا 1- بر روی عکس مورد نظر کلیک راست کرده 2- از منویه بازی شده گزینه....imag properties را انتخاب فرمایید 3- از صفحه باز شده قسمت Address ،ادرس مورد نظر رو به طور کامل کپی کرده (مطابق شکل زیر) [External Link Removed for Guests] حال ادرس (Address)مورد نظر را به دانلود منیجر خود بدهید و ان را تایید(Ok) فرمایید( من در اینجا از IDM استفاد می کنم)
( مطابق شکل زیر)
[External Link Removed for Guests] باتشکر