مشکل در استفاده همزمان DVD-RW و CD-RW
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 27 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
مشکل در استفاده همزمان DVD-RW و CD-RW
با سلام و آرزوی اوقات خوش برای شما دوستان
مشکل بنده در زمینه استفاده همزمان از DVD-RW و CD-RW هست یعنی وقتی هر دو این ها رو به فیش های مربوطه وصل میکنم تنها CD-RW هست که کار میکنه و DVD-RW غیر فعال میشه . البته قبلا از ترکیب CD-Rom و DVD-RW استفاده میکردم که موردی نداشت و از جفتشون در کنار هم استفاده میکردم اما بعد از غیر قابل استفاده شدن CD-Rom قصد استفاده از DVD-RW و CD-RW رو دارم که به مشکل برخوردم یکی از دوستان در مورد set کردن Jumper ها بهم توضیحایتی داد که متوجه نشدم یعنی چیز خاصی در موردش نمیدونم .
1- آیا استفاده همزمان این دو سخت افزار ممکن هست یا نه؟
2- اگه جواب مثبت هست روش این کار چگونه هست ؟
در ضمن سیستم بنده مربوط به 4 سال گذشته هست و در کل سیستم به روزی نیست
با تشکر
مشکل بنده در زمینه استفاده همزمان از DVD-RW و CD-RW هست یعنی وقتی هر دو این ها رو به فیش های مربوطه وصل میکنم تنها CD-RW هست که کار میکنه و DVD-RW غیر فعال میشه . البته قبلا از ترکیب CD-Rom و DVD-RW استفاده میکردم که موردی نداشت و از جفتشون در کنار هم استفاده میکردم اما بعد از غیر قابل استفاده شدن CD-Rom قصد استفاده از DVD-RW و CD-RW رو دارم که به مشکل برخوردم یکی از دوستان در مورد set کردن Jumper ها بهم توضیحایتی داد که متوجه نشدم یعنی چیز خاصی در موردش نمیدونم .
1- آیا استفاده همزمان این دو سخت افزار ممکن هست یا نه؟
2- اگه جواب مثبت هست روش این کار چگونه هست ؟
در ضمن سیستم بنده مربوط به 4 سال گذشته هست و در کل سیستم به روزی نیست
با تشکر
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل در استفاده همزمان DVD-RW و CD-RW
,
1- بله
2- به طور کلي اتصال دو دستگاه مثل رايتر و ديسک خوان به يک IDE بايد يکي را Master و ديگري Slave تعريف شده باشه که اين کار با تنظيم جامپرهاي پشت درايو انجام ميشه
اگر نميدونيد کدوم وضعيت درست هست، براي شما که قبلا دو تا رو در کنار هم داشتيد فقط کافيه جامپر دستگاه جديد رو در رديف مشابه قبلي قرار بديد (معمولا روي خود ديسک درايو، نقشه نحوه قرار گيري جامپرها هم روي برچسب درج ميشه)
1- بله
2- به طور کلي اتصال دو دستگاه مثل رايتر و ديسک خوان به يک IDE بايد يکي را Master و ديگري Slave تعريف شده باشه که اين کار با تنظيم جامپرهاي پشت درايو انجام ميشه
اگر نميدونيد کدوم وضعيت درست هست، براي شما که قبلا دو تا رو در کنار هم داشتيد فقط کافيه جامپر دستگاه جديد رو در رديف مشابه قبلي قرار بديد (معمولا روي خود ديسک درايو، نقشه نحوه قرار گيري جامپرها هم روي برچسب درج ميشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

با تشکر از شما من از سخت افزار کامپیوتر چیز زیادی نمیدونم اصلا جامپر این جور چیزها سرم نمیشه بی تعارف بگم اصلا نمیدونم جامپر به کدومش میگن خواهشا بیشتر توضیح بفرمایید

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
جامپر يک اتصال کوتاه ساده هست که پشت دستگاههاي IDE وجود داره، پشت رايتر ميتونيد چند پايه رو ببينيد که دو تاي اونها با يک اتصال کوتاه (جامپر) به هم متصل هستند، شما جاي قرار گيري اين جامپر رو بايد مشابه دستگاهي که قبلا به اون پورت IDE متصل بوده تنظيم کنيد
جامپر يک اتصال کوتاه ساده هست که پشت دستگاههاي IDE وجود داره، پشت رايتر ميتونيد چند پايه رو ببينيد که دو تاي اونها با يک اتصال کوتاه (جامپر) به هم متصل هستند، شما جاي قرار گيري اين جامپر رو بايد مشابه دستگاهي که قبلا به اون پورت IDE متصل بوده تنظيم کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
من یک عکس میزارم تا بهتر متوجه بشید

اون جایی که نوشته JUMPER PIN محل قرار گیری جامپر هست....اگر روی دستگاهتون دقت کنید جدولی هست که طرز قرار گیری رو هم توضیح داده...به عنوان مثال در عکس بالا هم اگه دقت کنید در سمت راست و بالای اون دایره سبز همچین جدولی دیده میشه.....
کلا برای وصل کردن 2 قطعه به یک کابل iDE شما باید یکی رو روی حالت MASTER (با نگاه کردن به جدولی که گفتم و تغییر جای پلاستیک اتصال دهنده(جامپر) )و دیگری به SLAVE قرار بدید

اون جایی که نوشته JUMPER PIN محل قرار گیری جامپر هست....اگر روی دستگاهتون دقت کنید جدولی هست که طرز قرار گیری رو هم توضیح داده...به عنوان مثال در عکس بالا هم اگه دقت کنید در سمت راست و بالای اون دایره سبز همچین جدولی دیده میشه.....
کلا برای وصل کردن 2 قطعه به یک کابل iDE شما باید یکی رو روی حالت MASTER (با نگاه کردن به جدولی که گفتم و تغییر جای پلاستیک اتصال دهنده(جامپر) )و دیگری به SLAVE قرار بدید
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام دوستان
به این دو عکس هم یک نگاهی بی اندازید
[External Link Removed for Guests]
تاپیک زیر رو هم ببینید .
"جامپرهارد چیست و چه کاربری دارد "
=========
من فکر کنم اگر به هر کدوم از دستگاهی مورد نظر یک کابل جداگانه وصل شود و هر کدام مستقیم به مادربرد وصل شوند مشکلی پیش نیاید .
باتشکر
به این دو عکس هم یک نگاهی بی اندازید
تاپیک زیر رو هم ببینید .
"جامپرهارد چیست و چه کاربری دارد "
=========
من فکر کنم اگر به هر کدوم از دستگاهی مورد نظر یک کابل جداگانه وصل شود و هر کدام مستقیم به مادربرد وصل شوند مشکلی پیش نیاید .
باتشکر

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

با تشکر از شما دوستان عزیز با راهنمایی های شما هم کمی گیج شدم هم آگاخه ولی سر انجام مشکل حل شد ایشالا عروسی بچه هاتون جبران میکنم 

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
با سلام خدمت دوستان
من هم یه مشکل با درایو DVD/RW دارم .مشکلم اینه که رایترم DVD رو هم خوب می خونه و هم خوب رایت میکنه ولی CD رو نمی خونه .مدلش هم ASUS . از دوستان اگه کسی می تونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنم.
من هم یه مشکل با درایو DVD/RW دارم .مشکلم اینه که رایترم DVD رو هم خوب می خونه و هم خوب رایت میکنه ولی CD رو نمی خونه .مدلش هم ASUS . از دوستان اگه کسی می تونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنم.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
سی دی رو رایت می کنه ؟
به احتمال بالا لنز خواندن درایو شما خراب شده !
به احتمال بالا لنز خواندن درایو شما خراب شده !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
با تشکر از آقا محمد گل
راستش دی وی دی رایترم اصلا سی دی رو نمی شناسه و وقتی سیدی توش میزارم هیچ عکس العملی انجام نمی ده ولی با DVD هیچ مشکلی نداره
راستش دی وی دی رایترم اصلا سی دی رو نمی شناسه و وقتی سیدی توش میزارم هیچ عکس العملی انجام نمی ده ولی با DVD هیچ مشکلی نداره
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
, دوست عزیز ممکنه دی وی رایتر شما از نوع خاصی از سی دی ها پشتیبانی نمیکنه...مثلا CD-R.....اگر نرو دارید میتونید با هاش متوجه بششید دی وی رایترتون چه سی دی هایی رو ساپورت میکنه...
البته احتمال این مورد در دی وی دی رایتر های PC کمه...ولی خوب شاید مشکل این باشه!
البته احتمال این مورد در دی وی دی رایتر های PC کمه...ولی خوب شاید مشکل این باشه!

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
به احتمال زیاد هد خوندن سی دی مرخص شده ! چندوقته دارید اینو ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون