مشکل خیلی عجیب در سیستم

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: saboonat- kazamon
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

مشکل خیلی عجیب در سیستم

پست توسط alenkita »

[FONT=Times New Roman]با سلام 
[FONT=Times New Roman]من وقتی که با خط dialup به اینترنت وصل میشم، پس از چند دقیقه خط خود به خود قطع میشه و سیستم شروع به شماره گیری میکنه. داخل Network Connections که میرم، میبینم یه کانکشن به نام z-connect با شماره اتصال ساخته شده . اگه پاکشم هم کنم ، فرقی نمیکنه و دوباره با اتصال به نت همین موضوع تکرار میشه. 
[FONT=Times New Roman]میشه بگید چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم ؟  
[FONT=Times New Roman]ضمنا از آنتی ویروس nod32 ورژن 4.0.437 استفاده میکن  
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

Re: مشکل خیلی عجیب در سیستم

پست توسط ta.abad »

این مدتی که میگید چقد طول میکشه آیا توی این مدت شما از اینترنت استفاده می کنید یا مشغول دیدن صفحاتی هستید که باز شدندر تنظیمات بعضی از isp ها قسمتی وجود داره که اگر کاربر مثلا برای مدت 20 دقیقه خطش بدون send و recieve باشه برای جلوگیری از هدر رفتن اشتراک بطور خود کار خط رو قطع می کنه با یک isp اینجوری شما یا چند isp متفاوت حتی نویز در خط تلفن هم باعث همچین اتفاقی میشه ولو اینکه شما نویز رو یا گوشی تلفن و گوشتون هم نشنوید ممکنه که خط نویز داشته باشه که باید از طریق مخابرات پی گیر باشی حتی ممکن هم هست مشکل به دلیل وجود یک ویروس باشه

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 2464 بار
سپاس‌های دریافتی: 1412 بار

پست توسط mohammad1365 »

با سلام به دوستان عزیز:
من وقتی کامپیوترم را روشن می کنم در هما ابتدا پیغام زیر بر روی دسکتاپ ظاهر مشود . لطفا راهنمایی کنید با تشکر....
the application or DDL C :/WINDOWS/ sistem 32 / WZCSvc.DDL is not valid windows image .please check this against
your installation diskette

ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين فايل يکي از اجزاي البته غير ضروري ويندوز هست که ظاهرا تخريب شده
1- اگر آنتي ويروس روي سيستم نصب نيست حتما نصب و اون رو آپديت کنيد (ترجيحا kaspersky PURE)
2- دستور sfc /scannow رو در run اجرا کنيد و ديسک نصب ويندوز رو در درايو قرار بديد، سيستم جستجو کرده و فايلهاي تخريب شده رو مجددا از ديسک نصب کپي خواهد کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”