Mil@d نوشته شده:سلام!
دلتون برای صندلی 2 ماه مرخصی رفته داغ تنگ نشده بود؟ علی رضا عکاس چند روزی گیر 3 پیچ داد! منم بدم نمی اومد کمی حال و هوای سنترال عوض شه! خلاصه محمد رزازان عضو افتخاری سنترال و مشهورترین عکاس هوانوردی تاریخ ایران معاصر رو دعوت کردیم! محمد مفقود شدنی نیست! هر جا گمش کردی مستقیم برو مهرآباد همون گوشه موشه ها می بینیش!عمری رو به عکاسی گذرونده! و کارش رو هم بلده...و نمونه هاش تو همین سی سی خودمون موجوده! قرار بود 9 فرودین در دزفول دیداری داشته باشیم که بنده خدا از توفیق زیارت ما ناکام ماند! نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه برنگذرد
خداوند نام و خداوند جای
خداوند روزی ده رهنمای
سلام خدمت همه دوستان گرامی و میلاد عزیز 
اول از همه باید به دختر خسته عزیز تسلیت بگم. امیدوارم پدر و مادر گرامیشون هر چه سریعتر از بیمارستان مرخص بشن. براتون آرزوی صبر دارم و دعا می کنم خواهرتون در کنار خداوند متعال به آرامش برسند

«بشارت بده به بردباران، همان
کسانی که چون
مصیبتی به آنان برسد گویند: «
انا للّه و
انا الیه
راجعون؛ درود و رحمت پروردگار بر آنان باد و اینان ره یافتهاند»
(سوره بقره، آیه 156)
میلاد عزیز یه تشکر ویژه هم به شما بابت زحمتی که برای صندلی داغ می کشی بدهکارم
از علیرضا هم سرسختانه دنبال به هچل انداختن من بود ناچارا تشکر می کنم!
دستگرمی!
1.نام واقعی-نام مستعار-تاریخ تولد-تحصیلات--محل تولد و زندگی-شغل-تاهل-توصیف چهره -رنگ مو-رنگ چشم-قد-وزن-گروه خون ؟
محمد رزازان- اسم مستعار ندارم! - 27 خرداد 62- لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار- شاهرود به دنیا اومدم اما از بعد از 18 سالگی و قبولی کنکور تهران اومدم- کماکان مجرد- کلا من توی توصیف چهره استعداد ندارم!- مشکی- قهوه ای- 175 فکر کنم- حدود 80 - A+
2.اخلاقت؟
به شدت درون گرا هستم. سعی می کنم همیشه خوش برخورد باشم. توی جمع دوستام زیاد شوخی می کنم و اهل بگو و بخندم اما اگه با چند تا غریبه جایی باشم فوق العاده ساکتم و در 90 درصد مواقع کسی که سر صحبتو باز می کنه من نیستم! کلا زیادی احساساتی هستم و گاهی هم گوشه گیر.
3.موارد مورد علاقه ات از نظر فیلم-بازیگر-کارگردان-خواننده-آهنگ- و سایتها و کانالهای ماهواره ای وشخصیتها و نامها و غذا ؟
از فیلم های ایرانی به نظرم "به رنگ ارغوان" واقعا شاهکار بود. شبهای روشن و شب یلدا رو هم خیلی دوست دارم.
فیلم های خارجی: فارست گامپ، کلیه آثار چارلی چاپلین که به نظرم اسطوره کل تاریخ سینماست، حس ششم( کلا فیلمهای ام نایت شایامالان با روحیات من زیاد سازگار بوده!)، راستش یه چند تا فیلم دیگه هم بود که وقتی یادم اومد لیستو تکمیل می کنم...
از بازیگرای ایرانی پرویز پرستویی، رضا کیانیان و محمدرضا فروتن و از خارجی هم رابرت دنیرو، تام هنکس و آل پاچینو رو دوست دارم.
خواننده ایرانی: محمد اصفهانی، عصار، احسان خواجه امیری و تا حدودی فرمان فتحعلیان. از دوستان اونور آب هم استاد سیاوش قمیشی و سندی جایگاه ویزه ای دارند. راستی محسن نامجو رو هم فراموش کردم! کیوسک هم تا حدودی! از خارجی ها هم مرحوم مایکل جکسون، ABBA از گروه های سوئدی دهه هفتاد و هشتاد میلادی که لیریک آهنگاش به نظرم بی نظیره، وست لایف، ریچارد کلایدرمن، خولیو ایگلسیاس، یانی و یه چند تای دیگه.
سایت: سایتهای عکاسی داخلی و خارجی مثل عکاسی دات کام، Jetphotos.net و البته پیش از همه Airliners.net
خبری معمولا تابناک و به عنوان خواننده به تعدادی از فروم های ایرانی و خارجی مربوط به هوانوردی سر می زنم.
کانال ماهواره: بی بی سی فارسی و PMC البته زمانی که پارازیتها اجازه می دادن!
شخصیتها: از نظر تاریخی کوروش کبیر، امیرکبیر، فردوسی بزرگ، حافظ، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی(کلا به عرفان اسلامی علاقه زیادی دارم) و از معاصرین هم دکتر شریعتی، سهراب سپهری ، پروفسور حسابی و سید محمد خاتمی
خارجی: گوته، هیتلر هم همیشه شخصیت جالبی برام داشته. البته به هیچ عنوان به معنی تایید جنایتهاش و یا الگوبرداری نبوده. آیزاک آسیموف و انیشتن.
4.جایگاه اجتماعی؟
بد نیست. هر چند سعی می کنم خیلی بهتر هم بشه.
5.چه تیپی هستی؟
اهل مد به هیچ عنوان نیستم. توی جمع های دوستانه معمولا با جین و تی شرت و کلا تیپ اسپرت. جاهای رسمی هم با کت و شلوار
6.چه خصلت های دختران و پسران جذبت میکنه و چیا دفعت میکنه؟
پسرا کلا راحتتر با مشکلات برخورد می کنن و زیاد مسائلو سخت نمی گیرن. اما امان از رفیق بازی!
پاکی، نجابت و صداقت در دختران خیلی زیباست و آرایش غلیظ برای دختران جوان از نظر من یک نکته منفی حساب میاد.
7.الف)از دعواها و بزن بزن هات بگو؟ ب)فنون رزمی بلدی و توش بکار بردی؟
تا به حال دعوای خاصی نداشتم. کلا از دعوا بدم میاد. ما اهل گفتمانیم

حتی از دیدن دعوا هم خوشم نمیاد. با فنون رزمی هم میونه ای ندارم!
8.از چیا متنفری؟
غرور چیزیه که فوق العاده ازش متنفرم. با انسانهای مغرور نمی تونم کنار بیام.
9.تلخ ترین و شیرین ترین خاطره عمر؟
بیماری قلبی پدرم و حال و روزی که من و خانوادم تو اون شرایط داشتیم واسم خیلی سخت بود.
توفیق تشرف به خانه خدا هم واقعا برام لذت بخش بود.
10ازدواج از نگاه محمد؟
کامل شدن. به نظر من خیلی شرایطو باید برای ازدواج در نظر گرفت و باید کاملا با شناخت صورت بگیره. 29-30 سال برای پسران به نظرم سن مناسبی باشه!
11.از جو و شرایط خانوادگی ات بگو؟
خانواده مذهبی البته نه به معنای سنتیش.
کلا جو فوق العاده آروم و صلح آمیز و بسیار عاطفی. خدارو به خاطر داشتن این خانواده خوب همیشه شاکرم
12.اگر دختر بودی چه مزایای و چه مشکلاتی برات به همراه داشت؟
به نظرم توی جامعه کنونی ایران بعد از عکاسی هوانوردی سخت ترین چیز دختر بودنه!
دختر بودن یه سری مسئولیتها رو کم می کنه اما در مقابل مشکلات زیادی رو به خصوص در خانوده های سنتی ایجاد می کنه. مهمترین مسئله هم این بود که مثل الان نمی تونستم عکاسی کنم!

13.اگر در محل کنونی زندگی ات نباشی کجا را انتخاب میکنی؟چرا؟
یه جای آروم. طبیعت بکر! جایی که هیچ کس منو نشناسه.
14.با چند نفر از طریق نت رفیق شدی؟
خیلی از دوستان عکاسمو از طریق اینترنت پیدا کردم. از همون فتوبلاگهای عمومی که مخابرات لطف می کنه هر چند وقت یه بار باهاشون تصفیه حساب می کنه.
15.خودتو گرفتی؟گرفتنت؟چرا؟
نه. زیاد. توهم!
16.چه بلاهایی سر حیوانات اوردی؟
کلا من مدافع حقوق حیواناتم و کمتر چیزی مثل حیوان آزاری منو عصبانی می کنه.
17.یک سوال سخت از خودت بپرس!
اگه الان پیش خدا حاضر می شدی چه جوابی واسه گناهانت داشتی...
18.چند تا زبان میدونی؟
زبان مادری و انگلیسی.
19.سرگرمی های اصلی ات؟پاتوقت برای تفریح؟
عکاسی. از بچگی به نجوم و آسمان هم علاقه زیادی داشتم و دوست دارم عکاسی نجومی رو هم شروع کنم. هوانوردی و عکاسی از هواپیما هم جای خودشو داره.
از 5 - 6 سالگی هم تمبر جمع می کنم. الانم دارم کلکسیون تمبرهای قبل از انقلابمو از سال 1318 تکمیل می کنم. فکر می کنم در مجموع چند ده هزار تمبر ایرانی و خارجی دارم. کمتر چیزی تونسته مثل تمبر منو این همه مدت سر کار بگذاره!
کتاب هم سعی می کنم زیاد بخونم. هر چند الان متاسفانه کمتر شده. از بچگی عاشق کتابای تن تن هستم و صد البته هری پاتر!
پاتوق: با دوستان فرحزاد!
20.چه موقع خانمها برات اعصاب خرد کن میشن؟
وقتی کار به پر حرفی و غیبت می کشه!
21.ناراحتی روحی داری؟
قکر نکنم! شایدم داشته باشم. چه می دونم!
22. افکار شیطانی عمرت؟
بر دل سیاه شیطون لعنت!
23.از اقدامات خارق العاده ات!
بازداشت به همراه دوستان در حین عکاسی در میدان فتح در عید فطر، انتقال به کلانتری، اثبات بی گناهی، آزادی، تبریک عید و آرزوی سلامت برای همدیگه، بازگشته به میدان فتح و ادامه عکاسی و کل ماجرا شاید20 الی 30 دقیقه طول کشید! در نوع خودش یک رکورد بود.
24.چقدر مسلمونی؟
به قول سعدی علیه الرحمه: عبادت
به جز خدمت خلق
نيست به تسبيح و
سجاده و
دلق نيستدوست دارم باطنم مسلمون باشه نه ظاهرم.
25.چند بار عاشق شدی؟
پیش نیومده.
26.از چی پشیمونی؟از چی حسرت میخوری؟از چی دلت میگیره؟
از رشته ای که انتخاب کردم و از بعضی از روزهایی که بیهوده تلف شد/ اهل حسرت خوردن نیستم. از گذشته باید درس گرفت. حسرت خوردن دردی رو دوا نمی کنه. / فقر، بی عدالتی مظلوم بودن اسلام در بین مسلمانان و این که چه کسانی خودشونو نماینده اسلام معرفی می کنن...
27 حجاب اجباری؟
کاملا مخالفم. لا اکراه فی الدین.
28.به بد دیدن عادتمان دادند؟
جوابش خیلی سخته...
29.نحوه آشناییت با سنترال؟چی شد که ماندگار و فعال شدی؟
بیشتر دانیال عزیز منو تشویق به حضور در سنترال کرد که همین جا ازش تشکر می کنم

جمع صمیمی و دوری از حاشیه ها و حضور اساتید مطلع در همه بخش ها در سنترال برای من خیلی با ارزشه.

30.خرج ماهیانه ات؟
زیاد نیست. کلا کم خرجم!
31.محمد؟
زیباترین نامی که پدر و مادرم می تونستن برام انتخاب کنن

32.روزهای سخت زندگی ات؟
روزهایی که داد می زدم: حسبنا الله و نعم الوکیل...
33.به چی میخندی و به چی گریه میکنی؟
گاهی با دیدن مردم خندم می گیره و گاهی گریه...
34.سفرهات؟
کلا زیاد پایه سفرم و دوست دارم کل ایرانو ببینم. مسافراتای خارجی همه زیارتی بوده. در کودکی همراه با پدر و مادرم به حج و همین طور سوریه رفتم. یه بار هم از طرف دانشگاه حج رفتیم. ایران هم خیلی از شهرها رو سفر کردم و البته به همراه دوربین.
35.بهترین بازی کامیپوتری؟
فیفا ورلد کاپ 98!!! اون زمان چقدر باهاش حال می کردیم.
Need for Speed و GTA البته نسخه کلاسیکشون و همین طور سونیک
اون زمونا از سگا و میکرو و آتاری به عنوان تفریحات سالم استفاده می کردیم!
36.یک جمله تکاندهنده بگو؟
می گن شيخ ابوالحسن خرقاني رو سر در خانقاهش نوشته بود: هر کس در اين سرا درآيد نانش دهيد و از ايمانش مپرسيد. چه آنکس که بدرگاه باري تعالي به جان ارزد، البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد.
37.کار خاصت در کودکی؟
یه آزمایشگاه شیمی توی خونه داشتم که تمام پول تو جیبیم خرج خرید مواد شیمیایی و وسایل آزمایشگاهی می شد. چه بلاها که سر خانواده نیاوردم. کلا خیلی دوران خوبی بود.
38.اون جریانه چیه؟
به من ربطی نداره. خودتون با هم حلش کنید.
39.پایه دعوا هستی؟
ابدا
40.ضایع بازی رو چطور جمع می کنی؟
پیشگیری بهتر از درمانه
41.ازدواج موقت؟
آفت زندگی متاهلی.
42.عصر روز تعطیل چه شکلی میشی؟
شبیه صبحش.
43.کی غیر قابل تحملی؟
وقتی که دوست دارم تنها باشم.
44.یک دوبیتی روانی؟
يك چشم من اندر غم دلدار گريست
چشم دگرم حسود بود و نگريست
چون روز وصال آمد او را بستم
گفتم نگريستي نبايد نگريست
45.محدودیت؟آزادی؟رفاه؟عشق؟
آزادی، عشق، محدودیت، آزادی
46.آوانور و امضایت؟
Iranian Spotters اسم گروهیه که به همراه دوستان دیگرم سعی می کنیم با گذاشتن عکسهای زیبا از هوانوردی در ایران بخشی از زیبایی ایرانو به غربی ها نشون بدیم.
47.روز تولدت؟امسال چیکار کردی توش؟
27 خرداد. امسال هنوز تولدم نرسیده!
48.بازداشت یا دادگاهی شدی؟
چند باری بعد از عکاسی یه سر کلانتری رفتیم اما اتفاق خاصی نیفتاد!
49.چطوری نر بودن یا ماده بودن جانوران رو از راه دور تشخیص میدی؟
تخصصی تو این زمینه ندارم!
50.منبع آگاه یا منبع نزدیک یا به نقل از یک مقام آگاه؟
عبارتی برای پیچوندن.
51.از حیوان آزاری هات بگو!

نمی تونم درک کنم چرا بعضیا از اذیت کردن حیوانات لذت می برن...