سلام!
با تلاش فراوان سربازان گمنام سنترال کلابز بحمدالله تاپیک از حالت کلیشه خارج شدو سوژه های متنوع و داغ تری داره از انبار عکس بچه ها بیرون میاد!

یک نظریه ای دارم اگه خوبه استقبال کنید اگر هم خوب نیست محل ندین و بی سرصدا از کنارش رد شید!

یک نگاهی به کل عکسها کردم! عکس برتر تا این لحظه که خیلی به دلم نشسته عکس بچه های خیابانی در پست چند صفحه قبل Noora است! یک جورایی فقر و هنر و معنا در عکس تلفیق شده!عکس سوم DTN که از جاده ماسوله گرفته و در صفحه قبلی موجوده هم بی شباهت با بهشتی که میگن نیست!حالا اگر بهشت راهمون دادن از اخرت ایمیل میزنم و توضیح میدم!عکاسی گیاهی SAMAN از گلها هم خوبه! مخصوصا زاویه بندی عکساش!
شما هم اگه تنبلیتون نشد!

در پست های بعدی عکس برتر تا این لحظه رو از دیدگاه خودتون
همراه با علت بگین تا ما هم سواد عکاسیمون بیشتر بشه!
ضمنا گویا در گرایش عکاسی با ته مایه طنز تقریبا تنها هستم! دو حالت داره!یا سوژه گیر رفقا نمی یاد یا اینکه بیشتر در فاز روحی رومانس و لایت به سر می برند!

----------------------------
و اما سهمیه امروز سنترال!همانطور که پیشتر عرض شد و ملتفید اصولا رابطه اینجانب و جانوری به نام گربه چیزی در حد جن و بسم الله است!و معمولا جرات عبور از 50 متری من را ندارند!انباری من در طبقه فوقانی و مملو از تجهیزاتی که عقل جن هم به آن نمی رسد و حتی اسم بعضی هاشو خودم هم نمیدونم فقط از بچگی جمع آوری می کردم بدون اینکه بدونم چی جمع میکنم!اگر اهل اخبار گوش دادن باشید حتما شنیدید که در شهر طوفانی بر پا شد و شهر به هم ریخت!چندین تابلو تبلیغاتی افتاد!درخت ها شکست و حدود 1 میلیون کشته و 20 میلون زخمی دادیم!این خانم گربه هم باردار بودند و پا به ماه!از شکسته شدن شیشه انباری بر اثر طوفان سو استفاده کرد و به حریم پایگاه فوق سری من تعرض کرد!شب زایمانش بود رفتم بالا دیدم جیغ و داد میکنه!خلاصه دلم سوخت بی خیالش شدیم!البته شدت سر و صدا به حدی بود که اگه دامپزشکی باز بود شاید میبردمش سزارین کنه!علی ای حال طبیعی زایید و 3 تا بچه درست کرد!رفتیم بیرونش کنم دیدم تکون نمیخوره!به هر حال تازه زاییده و هنوز سرحال نیومده!مقدارانی غذا بشون دادم و تا سر حال اومد جوابش کردم رفت! مستاجر هم مستاجرای قدیم!اینقدر سریش نبودن که!

یادتونه آموزش پیتزا صحرایی رو قبلا گفتم!این پیتزای اینجانب در بی امکاناتی محض!برای رفقایی که یادشون نیست!پیتزای خام را روی ظرف چرب شده قرار دهید!یک ظرف هم اندازه ظرف کف پیتزا را به شکل متقارن روی آن قرار دهید! زیر ظرف پایینی و روی ظرف بالایی زغال سرخ رنگ شده را قرار دهید تا در بین الحرارتین پخته شود! و سپس ضمن مراعات عدالت در تقسیم برش های میل کنید! آقایون دو تیکه بخورن خانمها یک تیکه!(قانون دیه و سهم الارث همه جا باید اجرا بشه)

به بی عرضگی شهرداری های شهرهای محروم چقدر اعتقاد دارید؟با این عکس بیشتر معتقد میشین!اینجا بم نیستا!هندیجانه و شهرداری بخار نداره یکم فضای سبز درست کنه و شهر رو زیباسازی کنه!

رانندگی و عکاسی در جاده سری آب پخش دالکی که زمان رسیدن به شیراز با به شدت کاهش می دهد!

محله بوارده و منازل سازمانی شرکت نفت!

نیمچه سیل چند سال پیش!

خلیج فارس!حیف که این منطقه اش نهنگ زیاد داره وگرنه با مغز می پریدم تو آب!

آمادگی هوا برای طوفان مخرب چند روز پیش!

آرامش بعد از طوفان!