صندلی داغ با حضور Mohammad Razzazan...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 289 بار
سپاس‌های دریافتی: 1424 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Mohammad Razzazan...!

پست توسط Mohammad Razzazan »

Mil@d نوشته شده:
mahdimk
در گذشته عکس های آقا مهدی رو در سنترال می دیدم و امسال توفیق حاصل شد آقای رشنو رو در دزفول ببینیم. یه عکاس خوب که جای خالیشون در ارلاینرز حس می شه تصویر
kayvan6079
یکی از پایه ها و ارکان بخش نظامی در سنترال دارای دانش زیاد در این زمینه. این روزها کم گو و گزیده گو تصویر
Shahbaz
جناب شهباز رو با پستهاشون در بخش نظامی می شناسم. متاسفانه افتخار آشنایی نداشتم تصویر
ARafiee
دوستی بسیار با محبت و فروتن. دارای آرشیوی بسیار غنی از عکس هاس هوانوردی! تصویر
[COLOR=#4f81bd]sokuteasemuni

یکی دیگر از دوستان فعال در بخش نظامی سنترال و پیگیر عکس ها و اخبار مربوط به نیروی هوایی ایران. از اولین دوستانم در سنترال تصویر

-----------------------------------------------

سوالات سبک وزن!

29.یک خاطره از بی ربط گویی هات بگو!
سعی کردم دچارش نشم. چیزی یادم نمی یاد.

30.برای عکسبرداری های غلافی و مخفیانه از تکنیک جنگ نرم و کودتای مخملی هم استفاده کردی؟
اصولا ما تابلو هستیم.

31.با آمپول چطوری؟مخصوصا اون غول پیکرهاش؟
سعی می کنم زیاد همدیگه رو نبینیم. البته با سوزن اهدای خون مشکلی ندارم!

32.تا حالا خارش مغز داشتی؟
بعضی آهنگا زیاد من دچار خارش مغز می کنه.

33.قیافه دختره باید شبیه کی باشه؟مذنه رو بگو!
برای بار سوم من در توصیفات تعطیلم!

34.معسل مورد علاقه ات؟گیر دوسیب و نعناع و پرتقالی؟ تا حالا هل الفاخر زدی؟ لامصب روانیه!
مهم نیس!

35.اهل لاف نیستی!باشه قبول!ولی جهت تقویت بنیه نمک صندلی یک لاف فوق سنگین بزن که سقف رو بیاره پایین!
آقا عجب رژه هوایی داشته باشیم امسال! تصویر

36.مگه صندلی بهروز یادت رفته!به خوبی آموزش داد!کلا بهروز علاوه بر تخصص بالای نظامی اطلاعاتی تخصص نر و ماده شناسی اش نیز والا و مغتنم است! حیوونی که جلو میره نر است!ماده ها هم پشت سرش!بچه ها هم پشت سر ماده ها!کلا چند همسری در حیوانات هم پدیده شایعی است!البته اینکه تا چهار همسر مجازند یا بیشتر را باید از حاج آقا !پرسید.
تصویر تصویر

37.به ابادانیه میگن ساخت پالایشگاه آبادان چه مدت طول کشید؟میگه والا مو اول صبح رفتم بالا پشت بوم به برای کفترا دون بریزُم پالایشگاهی نبود!نفهمیدیم نامردا چطوری چند ساعته ساختنش!...بعد از این بیان این حکایت معروف حالا یک سوال!میدونستی اگه یک روز پالایشگاه ابادان بخوابه در تهران بنزینی وجود نخواهد داشت که بریزی تو ماشین و جابجا بشی! ( منت گذاشتن رو داشته باش!)
آقا بخوابونینش یه کم از شر ترافیک راحت شیم!

38.راستی قضیه دسشویی پولی رو گفتم و لی جریانش رو نه! چند سال پیش رفته بودم سرویس بهداشتی عالی قاپو اصفهان !کارم که تموم شد!رفتم پیش سرایدارش 200 تومان رو بدم و برم!ناگافته نمانده تا چند روز قبلش به علت گران نشدن بنزین هزینه 100 تومان بود که گویا تورم بنزین هزینه قضای حاجت را هم بالا برده بود!دیدم یکی مردی داره باش بحث میکنه و میگه من رفتم دسشویی ولی چون کاری نکردم پول نمیدم!یارو مسئول دسشویی دست یارو رو گرفت و برد دم در مستراح! و جلو ملت بهش گفت مگه نمیگی کاری نکردی! پس اینا چیه! همشو جمع کن تو نایلکس با خودت ببر!!
تصویر

39.محمد در پوزیشن های زیر!

1.خطرناک شدن!
[COLOR=#953734]گیر 3 پیچ!

2.گیر 3پیچ!
   تصویر
 .محاصره شدن توسط 15 دختر عصبانی و 6 متر زبون دار!
[COLOR=#953734]من چکاره بیدم!

4.حمله سگ های وحشی و گرسنه!
خدااااافظ  
 .آهنگ بندری لرزاننده!
[COLOR=#953734]سعی می کنم نلرزم!

6.آدم فروشی!
نچ!
7.نشستن در عقب خط واحد!
یکی از آرزوهای من که با اومدن خطوط BRT برآورده شد   تصویر
 .میخوای بی خیال طرف بشی ! سریشه و ول کن نیست
[COLOR=#953734]آقا من یه کاری دارم 10 دقیقه دیگه برمی گردم

9.گویند کسان بهشت با حور خوش است......من میگویم که آب انگور خوش است
    نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار...........کاواز دهل شنیدن از دور خوش است 
بریم سراغ سرمایه گذاری بلند مدت

.از آسمون داره میاد یه دسته حوری!همشون کاکل به سر گوگولی مگولی!توی بهشت داره عجب جشن و سروری! 
تصویر
40.محمد جان از آشنایی باهات خوشحال شدمتصویر رفیق باحال و پایه ای به نظر می رسی که حتما همینطوره تصویر

ممنونم میلاد جان. منم همین طور. مطمئنم برای این سوالات زحمت زیادی کشیدی. همین جا وظیفه خودم می دونم تا ازت تشکر کنم. صندلی داغ برای من تجربه جدید و بسیار جالبی بود تصویر تصویر تصویر
یا حقتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
دلیل: زحمت نبود! رحمت بود!
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Captain II
Captain II
تماس:

Morteza313 نوشته شده:1- مخلص همه سمپادي هاي عالم... خصوا اگر محمد رزازان باشند!

سلام مرتضی جان تصویر لطف داری. البته سمپاد هم سمپادای قدیم!

2- شديد ترين ترست پشت باند كي بوده؟
یه شب در حدود یکی دو سال پیش برای گرفتن عکس شب و رد نور هواپیما در هنگام لندینگ پشت باند رفته بودیم. دوربین روی سه پایه بود و منتظر بودیم تا یه هواپیما از بالای سرمون رد بشه. یه 707 ساها از دور پیداش شد. وقتی بالای سرمون رسید اون چنان صدایی داشت که من و دوستم واقعا شوکه شدیم! وحشتناک بود.

3-اگه يه روز يه پژو مشكي تو ميدون فتح جلوت كيپ ترمز بزنه بگه برادر شما بايد با ما بياين چي كار مي كني؟ اگه بهت بگن ديگه نبايد عكس بگيري؟
آقا چند روز باید در خدمتتون باشیم؟ تصویر
عکاسی الان به جزئی از وجودم تبدیل شده نمی تونم به این راحتی ترکش کنم تصویر

4-طولاني ترين دستگيري؟
توی کلانتری نهایتا چند ساعت بیشتر طول نکشیده.

5- شيرين ترين عكس؟
عکسی که از تامکت 20 گرفتم و در ارلاینرز هم هست.

6-برادران خيلي مسئول...؟
می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب
چون نیک بنگری همه تزویر می کنند
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

سلام سوم و پایانی تصویر
1- این چه کسی است؟! تصویر

تصویر

2- آیا با جلال آل احمد آشنایی دارید؟تعداد و نام فرزندان ایشان چیست؟ تصویر
3- بهترین کتابی که مطالعه فرمودید؟
با تشکر و خداحافظ!!

<< تعداد سوالات هم به هیچ کس ربطی ندارد...>>
آخرین ويرايش توسط 1 on Mil@d, ويرايش شده در 0.
دلیل: باز این اتصالی بدنه کرد! سری بعد فیوزتو عوض می کنم!
[External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
تماس:

noora نوشته شده:سلام خدمت همه شما عزيزان و به خصوص آقاي رزازان عزيز تصویر

سلام و ممنونم از حضورتون تصویر

متاسفانه تا قبل از اين صندلي با ايشان و هنر عكاسي و عكس هاي بسيار زيبا و حرفه اي كه گرفتن، آشنايي نداشتم و مي شه گفت اولين عكسي كه جديدا در سي سي از ايشان ديدم ، اين تصوير فوق العاده زيبا بوده ، واقعا قشنگه ، انتخاب زاويه عكس واقعا عالي است ، خيلي قشنگ انعكاس نور به ستون ها و بعد به روي فرش نشون داده ، عكس فوق العاده اي است بهتون تبريك مي گم تصویرتصویر،تصویر انشالله كه يكي يكي پله هاي پيشرفت را در اين زمينه طي كنيد و در همه كارهاتون موفق و بهترين باشيد تصویرتصویر

خیلی سپاسگزارم و ممنونم از لطفتون تصویر

تصویر

Mohammad Razzazan نوشته شده:
عکسهای زیبایی از طبیعت در تاپیک عکسهای هنری قرار دادن. کاش به جای موبایل از یه دوربین دیجیتال کامپکت استفاده می کردن

خيلي ممنونم از شماتصویر ، بله حق با شماست اتفاقا در فكر تهيه يه دوربين خوب هستم و ....! ولي مسئله اي كه هست اينكه من نمي تونم هميشه دوربين رو با خودم بيرون ببرم و يه كمي سخته ! آخه سوژه هاي خوب براي عكس گرفتن، وقتي سراغت مي يان كه اصلا انتظارش رو نداري ! و از اين جهت موبايل راحت تر است !تصویرتصویر

البته الان دوربین های کامپکت تا اندازه گوشی های موبایل نسبتا بزرگ کوچیک شدن! چی گفتم!!! تصویر

و نكته ديگه اينكه مگه مي شه كه آدم ، تو سي سي عضو باشه و از هواپيما خوشش نيادتصویر و بد جوري واگير داره !تصویرتصویر

اين دو عكس ، كه زياد تعريفي هم نيست و كيفيت خوبي نداره رو گرفتم، خيلي سعي كردم كه بهتر از اين بشه ولي خوب با موبايل و از اين زاويه ..!تصویر

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

امیدوارم در آینده عکسهای بیشتری از شما با سوژه های هواپیمایی ببینیم و البته با یه دوربین تصویر

.......................................................................................................
....................................................................
.............................

و اما به قول فاطمه عزيزتصویر (naghme ):از هر چه بگذريم ،سخن سوالات خوش تر است ! تصویر

1- به جز عكس گرفتن از هواپيما، در چه زمينه هايي عكاسي مي كنيد يا اينكه دوست داريد و در فكرش هستيد ؟

به عکاسی طبیعت و حیات وحش علاقه زیادی دارم. گردش و عکاسی در مناطق تاریخی و باستانی رو هم خیلی دوست دارم. عکاسی ماکرو و همین طور انتزاعی هم جالبه و همین طور عکاسی نجومی. کلا دوست دارم جنبه های مختلف عکاسی رو امتحان کنم تصویر

2- امكانش نيست كه اين كار ( عكس گرفتن از هواپيما) ،به صورت قانوني صورت بگيره و بشه در كنارش كارهايي مثل چاپ يك مجله عكس در زمينه هواپيما ، انجام داد (و شما به همراه دوستانتون اين كار را انجام بديد) ؟

در خیلی از موارد غیر قانونی نیست و این برخوردهای سلیقه ای هست که دردسر ایجاد می کنه. بحث خیلی طولانی ای داره. در مورد یک نشریه عکس مسلما خیلی دوست دارم. ماهنامه صنایع هوایی نمونه این کار رو انجام داد که شکست سختی خورد. اگه شرایطش مساعد باشه و امکاناتش ایجاد بشه خیلی دوست دارم همچین کاری رو انجام بدیم.

3- برنامتون براي آينده در زمينه كار و به خصوص عكاسي چيه ؟ دوست داريد كه در اين زمينه به چه جايگاهي برسيد؟

دنبال عکاسی به عنوان یک حرفه نیستم. بیشتر به عنوان یک علاقه هست. دوست دارم در آینده یک نمایشگاه عکس برگزار کنم و همین طور شاید روزی بتونیم یه مجله مصور هواپیمایی یا کتاب در مورد هواپیماهای مسافربری ایران و خصوصا نیروی هوایی چاپ کنیم. تصویر

...........................................

4- زندگي تون دوست داريد ؟ زندگي را چه رنگي مي بينيد ؟

در مجموع دوست دارم. بیشتر [COLOR=#548dd4]آبی

5- به نظرتون چرا با وجود اين همه مشكلات و گرفتاري ، باز هم ما آدم ها دو دستي چسبيديم به زندگي و بي خبر از اينكه مرگ از جانب خدا خيلي قشنگ تر از زندگي در اين وضعيت است ،البته مسئله اميد و نا اميدي و توكل به خدا صحبت ديگري است ، منظور من ترس از مرگ در خيلي از ما انسانها است ... به قول سهراب سپهري :
(غير غم و محنت واندوه ورنج نيست در اين كهنه سراي سپنج ) ؟

انسان هایی که زندگی رو در این دنیا می بینن مسلما از مرگ می ترسن چون مرگو پایان زندگی می دونن. اما زمانی که ایمان و توکل گوشه ای از زندگی آدمو پر کنه دیگه مرگ حس بدی نیست. اگه قلبا اعتقاد داشته باشیم مرگ تولدی است برای زندگی ای جاودانه مرگ حتی زیبا هم به نظر می رسه.

6- به فال حافظ اعتقاد داريد ؟ تا حالا شده كه براتون درست در بياد ؟

به فال و فالگیری اعتقادی ندارم ولی فال حافظ استثناست. چند بار برام درست درومد آخرین بارش هم چند ماه پیش بود. کاملا منو به فکر برد!

7- به اين اعتقاد داريد كه اگه با تمام وجود يه چيزي را بخواي ، حتما به اون مي رسي ؟ تا حالا اين مورد براتون پيش اومده ؟

بله. فکر می کنم همین طوره. . وقتی ذهن و قلب آدم معطوف به چیزی باشه خیلی راحت تر می شه اونو به دست آورد. در زمان کنکور کاملا این حسو داشتم.

8- دوست داشتن از نظر شما چه تعريفي داره ؟ آيا به نظر شما دوست داشتن واقعي ، دوست داشتن بدون قيد و شرط نيست؟

دوست داشتن یه جور محبت بی منته و به نظر من زیباترین هدیه خداوند به انسان. زیباترین مطلبو در این زمینه دکتر شریعتی گفته:
"... دوست داشتن از روح طلوع میکند و تا هرجا که یک روح ارتفاع دارد دوست داشتن نیز همگام با آن اوج می یابد..."
دوست داشتن واقعی همراه با پذیرفتن همه خوبی ها و بدی ها و توانایی ها و ناتوانایی های طرف مقابل باید باشه و بی قید و شرط.
...............................................

9 - به نظر شما با توجه وضعيت اقتصادي كشور و جو حاكم بر اكثر سازمان ها ، چقدر وجود يك روان شناس صنعتي كار ساز است ؟

مسلما خیلی موثر خواهد بود. بررسی شرایط موثر در ایجاد استرس در محیط سازمان ها، سعی در شناسایی و رفع آنها و همین طور ایجاد امکانات لازم جهت افزایش انگیزه کارکنان نقش زیادی در موفقیت یک سازمان خواهد داشت و نیاز به حضور يك روان شناس صنعتي کاملا حس می شه.

10- چرا حتي زماني كه در رابطه با مسائل كاري قرارداد نوشته مي شه ، باز هم بايد امكانش را بدي كه ممكنه بهم بخوره ؟ (ديگه چه برسه به اينكه صرفا به صورت شفاهي قول كاري داده بشه و فرداش هر آنچه كه گفته شده تكذيب مي شه) ، فقط در ايران به اين صورت است يا ..... ، به نظرتون دليل اصلي آن چيه ؟ضعف اصلي كجاست ؟

متاسفانه در زمانه حاظر تعهد کلمه ای است که معنای سابقشو از دست داده و دیگه مثل گذشته کسی به کسی اعتماد نمی کنه. عدم توجه به معنویات و گرایش به مادیات نقش زیادی در این مورد داره. وقتی هم قانون بازدارنده ای در این مورد نباشه این موارد بیشتر دیده خواهد شد. در ایران... به نظر بیشتر می رسه.

و در آخر ، دقت كرديد كه بيشتر متولدين خرداد ، يا عكاس هستند يا نقاش يا بازيگر ، دركل به هنر و مسائل مربوط به اون علاقه دارنتصویر ؟

نه! اطلاعی در این مورد نداشتم. برام خیلی جالب بود تصویر

از اينكه وقت شما گرفتم عذر مي خوام و ممنون از اينكه سوالات من را جواب مي ديد تصویرانشاالله كه هميشه در زندگي تون موفق و سر بلند باشيد تصویرتصویر

خواهش می کنم. منم تشکر می کنم از حضور شما و زحمتی که بابت سوالات کشیدید تصویر تصویر
Captain II
Captain II
تماس:

Ruozbeh نوشته شده:سلام سوم و پایانی تصویر

سلام روزبه جان تصویر
1- این چه کسی است؟! تصویر

تصویر

این عکسو قبلا دیده بودم. بی شک جلال آل احمد تصویر

2- آیا با جلال آل احمد آشنایی دارید؟تعداد و نام فرزندان ایشان چیست؟ تصویر

تا حدودی با جلال و اندیشه های ایشون آشنایی دارم و سبک نویسندگیش رو هم خیلی دوست دارم. در این رابطه چیزی نشنیدم. نمی دونم فرزندی داشتند یا خیر.

3- بهترین کتابی که مطالعه فرمودید؟

دن کیشوت رو فوق العاده دوست دارم. تا به حال چند بار خوندمش. واقعا طنز فوق العادیه ای داره و به نظر من رمانی است بی نظیر. از کتابهای جلال هم خسی در میقات رو دو بار خوندم و دوستش داشتم.

با تشکر و خداحافظ!!

<< تعداد سوالات هم به هیچ کس ربطی ندارد...>>

ممنونم روزبه جان از سوالاتت و خوشحالم از آشناییت تصویر تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت یکایک دوستان عزیز تصویر
مخصوصا" جناب رزازان گرامی, پس از یک دوره غیبت طولانی مدت ! تصویرتصویر

بنده مدتی را در سفر بودم و پس از آن نیز تا به این لحظه درگیر برخی مسائل و مشکلات کاری و شخصی بودم و همچنان نیز میباشم ! و جا دارد از ذوستان عزیز بابت این تاخیر باری دیگر عذرخواهی نمایم.

از اینکه پس از گذشت زمان مشاهده نمودم صندلی داغ جناب رزازان عزیز همچنان باز میباشد بسیار خوشحال شدم البته وظیفه بنده بود تا در همان روزهای نخستین, در صندلی داغ استاد بزرگوار, شرکت نمایم اما متاسفانه انجام امور پیش از سفر و همچنین مشکلاتی که خاکسترهای آتش فشان ایسلند در برنامه ها ایجاد کرد, همگی دست به دست یکدیگر دادند و بنده را از افتخار حضور در این تاپیک منع نمودند !

جناب رزازان گرامی یکی از فعالترین و برجسته ترین چهره ها در عرصه هوانوردی میباشند که تبحر و استعداد ایشان چه در زمینه عکاسی هوانوردی و چه در غالب ارائه مقالات و گزارشات هوایی, بر هیچیک از دوستان و علاقه مندان پوشیده نیست. و بنده نیز شخصا" همانند بسیاری از دوستان دیگر در ابتدا به وسیله تصاویر زیبای ایشان با عکس های هوانوردی و گروه فعال و موفق Iranian Spotters آشنا شدم, و جا دارد از ایشان یک تشکر ویژه به عمل آوریم. تصویر

استاد عزیز بیش از این وقت شما را نمیگیرم و جسارتا" با چند سوال عمومی و تخصصی مطلب را اختصار میدهم. تصویر

==================

1- به نظر شما بهترین شیوه برای برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟

2- یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه این موضوع است ؟

3- به تظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات و خلاف چیست ؟

4- یک انسان معتاد بیمار است یا مجرم ؟ شخصا" چگونه با این دسته از افراد برخورد میکنید ؟

5- به نظر شما چرا عده ای اصلیات و کلیات دین را کنار گذاشته اند و به فرعیات آن به شدت توجه میکنند ؟

6- به نظر شما چرا عده ای به خرافات معتقدند ؟ آیا این افراد از نظر ایمان ضعیف هستند ؟

7- به نظر شما خلوص دعا و نزدیکی با خداوند در جمع بیشتر است یا تنهایی ؟

8- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟

=================

9- جناب رزازان گرامی, نظرات راجع به موارد زیر چیست ؟

1) دیوار :
2) اقیانوس :
3) اسفنج (ابر) :
4) بال هواپیما :
5) پرواز :

=================

10- به نظر شما مناسبترین هواپیمای مسافربری و جنگنده برای منطقه ایران چه نمونه هایی میباشند ؟

11- برترین ایرلاین ایرانی از نظر شما ؟

12- به نظر شما جایگاه خلبانان ایرانی در دنیا در چه زده ای میباشد ؟ (به طور مثال بین 1 تا 50)

13- به نظر شما تحریمات بر علیه کشورمان چند درصد بر روی صنعت هوانوردی تاثیر گذاشته است ؟

14- MD-82 یا F-100 ؟

15- ATA یا Taban ؟

16- OIII یا OIIE ؟

17- KLM یا Lufthansa ؟

=================

استاد عزیز از اینکه فرصتی پیش آمد تا در خدمت شما باشیم بسیار خوشحال هستیم و از علیرضای عزیز هم بابت طرح این پیشنهاد سپاسگزاری مینماییم. و امیدواریم همچون گذشته, پیشرفت های قابل ملاحظه ای را از گروه Iranian Spotters شاهد باشیم. و از اینکه وقت خود را به پاسخگویی به این سوالات اختصاص دادید متشکرم. تصویر

موفق باشید تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain II
Captain II
تماس:

CAPTAIN PILOT نوشته شده:درود و عرض ادب خدمت یکایک دوستان عزیز تصویر
مخصوصا" جناب رزازان گرامی, پس از یک دوره غیبت طولانی مدت ! تصویرتصویر
سلام رامین عزیز. ممنونم از حضورت
تصویر
بنده مدتی را در سفر بودم و پس از آن نیز تا به این لحظه درگیر برخی مسائل و مشکلات کاری و شخصی بودم و همچنان نیز میباشم ! و جا دارد از ذوستان عزیز بابت این تاخیر باری دیگر عذرخواهی نمایم.

از اینکه پس از گذشت زمان مشاهده نمودم صندلی داغ جناب رزازان عزیز همچنان باز میباشد بسیار خوشحال شدم البته وظیفه بنده بود تا در همان روزهای نخستین, در صندلی داغ استاد بزرگوار, شرکت نمایم اما متاسفانه انجام امور پیش از سفر و همچنین مشکلاتی که خاکسترهای آتش فشان ایسلند در برنامه ها ایجاد کرد, همگی دست به دست یکدیگر دادند و بنده را از افتخار حضور در این تاپیک منع نمودند !
حضور شما در این جا باعث افتخار بنده است تصویر
جناب رزازان گرامی یکی از فعالترین و برجسته ترین چهره ها در عرصه هوانوردی میباشند که تبحر و استعداد ایشان چه در زمینه عکاسی هوانوردی و چه در غالب ارائه مقالات و گزارشات هوایی, بر هیچیک از دوستان و علاقه مندان پوشیده نیست. و بنده نیز شخصا" همانند بسیاری از دوستان دیگر در ابتدا به وسیله تصاویر زیبای ایشان با عکس های هوانوردی و گروه فعال و موفق Iranian Spotters آشنا شدم, و جا دارد از ایشان یک تشکر ویژه به عمل آوریم. تصویر
لطف دارین رامین جان. امیدوارم لایق محبت های شما باشم تصویر تصویر
استاد عزیز بیش از این وقت شما را نمیگیرم و جسارتا" با چند سوال عمومی و تخصصی مطلب را اختصار میدهم. تصویر

==================

1- به نظر شما بهترین شیوه برای برخورد با یک انسان متعصب چگونه است ؟
تعصب اصولا ریشه در جهل داره. من سعی می کنم از این افراد دوری کنم چون تا وقتی تعصب در هر زمینه ای وجود داشته باشه راه بر گفتگوی منطقی بسته خواهد بود. بهتره با دلیل و منطق به یه چیز یا موضوع باور داشته باشیم تا از روی تعصب. به قول سعدی:
دلایل قوی باید و معنوی
نه رگهای گردن به حجت قوی
2- یک انسان خوب باید دارای چه مشخصاتی باشد ؟ آیا رفتار مناسب به تنهایی گواه این موضوع است ؟
به نظر من یکی از شناسه ها برای یک انسان خوب نوع رفتار و برخوردش در اجتماع هست و پرهیز از افراط و تفریط در هر زمینه ای. اما رفتار که نمود بیرونی انسان هست نمی تونه تنها عامل باشه. رفتاری خوب همراه با باطنی پاک و وجدانی بیدار می تونه انسان را کامل کند.
3- به تظر شما دلیل گرایش عده نه چندان کمی, به سوی انحرافات و خلاف چیست ؟

نادیده گرفتن خداوند و عمل نکردن به دین که خود معلول عوامل دیگری هست. همه شنیده ایم که "هر وقت از دری فقر بیاید از در دیگر دین بیرون می رود" فقر، بیکاری و بی عدالتی به نظر من نقش خیلی موثرتری نسبت به تهاجم فرهنگی و امثالهم در گرایش به سمت انحرافات و خلافکاری رو دارند.
4- یک انسان معتاد بیمار است یا مجرم ؟ شخصا" چگونه با این دسته از افراد برخورد میکنید ؟
تا جایی که تنها به خودش صدمه بزند بیمار و اگر اطرافیان یا جامعه رو به واسطه کارهای خود تحت تاثیر قرار بده مجرم اما در هر دو حالت مجرم در درگاه خداوند. جالبه بدونین میدون فتح یکی از مراکز استعمال مواد مخدره هر چند الان خیلی کمتر شده! بارها پیش اومده که پلیس به سراغ ما میاد اما به این عزیزان هیچ کاری نداره. شخصا سعی می کنم از افراد معتاد دور باشم.
5- به نظر شما چرا عده ای اصلیات و کلیات دین را کنار گذاشته اند و به فرعیات آن به شدت توجه میکنند ؟
در بعضی موارد برای رسیدن به منافع شخصی و یا حزبی و...
6- به نظر شما چرا عده ای به خرافات معتقدند ؟ آیا این افراد از نظر ایمان ضعیف هستند ؟
امروزه خرافات آفت زندگی انسان هاست. وقتی هم که خرافات با دین مخلوط بشه تبدیل به سمی ترین زهرها خواهد شد. افرادی که قدرت اراده و اتکا به نفس کمتری دارن بیشتر به سمت خرافات کشیده می شن. این افراد به دلیل فراموش کردن خداوند نادان هستن هر چند خود را دیندار هم بدانند. چیزی شبیه پرستیدن اشیا به جای خداوند و طبیعتا ایمان کامل را ندارند.
7- به نظر شما خلوص دعا و نزدیکی با خداوند در جمع بیشتر است یا تنهایی ؟
من تنهایی رو ترجیح می دم.
8- به نظر شما دلیل اصلی حسادت در بین مردم چه چیزی میتواند باشد ؟
حسادت هم ناشی از نادانی نسبت به مشیت خداوند هست هر چند اختلاف طبقاتی و بی عدالتی ها هم در جامعه کنونی ما نقش زیادی در افزایش حسادت در بین مردم دارند.
=================

9- جناب رزازان گرامی, نظرات راجع به موارد زیر چیست ؟

1) دیوار : صوتی!
2) اقیانوس : منجمد شمالی
3) اسفنج (ابر) : Point of no return
4) بال هواپیما : وینگلت مخصوصا در Boeing 738
5) پرواز : رهایی از تعلق ها

=================

10- به نظر شما مناسبترین هواپیمای مسافربری و جنگنده برای منطقه ایران چه نمونه هایی میباشند ؟
هواپیماهای مسافربری برای داخل ایران بوئینگ 737 سری های 700 و 800 و همین طور ارباس 318 تا 321!
نیروی هوایی نیاز به یه تحول اساسی داره. برای مقابله با کشورهای همسایه حداقل نیاز داشتن جنگنده هایی مشابه اون هاست و در درجه اول اف 15 و اف 16.

11- برترین ایرلاین ایرانی از نظر شما ؟
در دهه های قبل ایران ایر ولی در دهه 80 ماهان تاثیر زیادی در تامین نسبی رضایت مسافران داشته.
12- به نظر شما جایگاه خلبانان ایرانی در دنیا در چه زده ای میباشد ؟ (به طور مثال بین 1 تا 50)
با توجه به اوضاع سیاسی و بعضی تنگ نظری ها متاسفانه الان وضعیت خوبی در این زمینه نداریم. اگر 1 رو بالاترین رده در نظر بگیریم الان شاید در رده 25 الی 30 باشیم اما در گذشته وضعیت خیلی بهتر بود شاید 5 الی 10. الان هم موارد استثنایی وجود داره که بهتره به اونا دل خوش نکنیم.
13- به نظر شما تحریمات بر علیه کشورمان چند درصد بر روی صنعت هوانوردی تاثیر گذاشته است ؟
100 درصد
14- MD-82 یا F-100 ؟
با این که فوکر 100 یه سری نقایص مادرزادی به خصوص در ارابه های فرود داره اما نسبت به ام دی 82 ترجیحش می دم. ورود ام دی ها در یکی دو سال اخیر داره شبیه ورود وحشتناک توپولف ها به ایران می شه. امیدوارم در سال های آینده شاهد سوانح سریالی از این تایپ نباشیم.
15- ATA یا Taban ؟
آتا رو با توجه به این که یه شرکت خصوصی هست و تقریبا قدرتمند هم شروع کرده ترجیح می دم.
16- OIII یا OIIE ؟
OIII for sure! تصویر خیلی مونده OIIE به مهرآباد برسه.
17- KLM یا Lufthansa ؟
لوفت هانزا تصویر
=================

استاد عزیز از اینکه فرصتی پیش آمد تا در خدمت شما باشیم بسیار خوشحال هستیم و از علیرضای عزیز هم بابت طرح این پیشنهاد سپاسگزاری مینماییم. و امیدواریم همچون گذشته, پیشرفت های قابل ملاحظه ای را از گروه Iranian Spotters شاهد باشیم. و از اینکه وقت خود را به پاسخگویی به این سوالات اختصاص دادید متشکرم. تصویر

منم از زحمتی که برای طرح سوالات کشیدین و وقتی که گذاشتین نهایت تشکرو دارم و ببخشید که کمی دیر شد تصویر تصویر
موفق باشید تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”