برخورد نیروی انتظامی با یک دختر
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:

- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
لابد ميخواي واسش يه فرش قرمز پهن کنن تا ايشون از روش رد بشه و هر وقت دلش خواست حجابش رو رعايت کنه!
خب ! متاسفانه اين مدل رفتار و خشونت هاي بيخودي تو نيروي انتظامي به دلايلي زياده که نميشه کاريش کرد، اگر بخواي تحملشون کني، به روز اون دختره ميوفتي! اگر هم تحملشون نکني يا به قولي تو روشون واييستي، راست ميري کلانتري!!!!!!!!!!!
در مورد اون برخوردايي که شما ميگي ديدين و شنيدين بايد بگم من خودم يه بار با اين برخوردا مواجه شدم....اون چه مواجهي......جاش هنوزم ميسوزه!!!! به خاطر هيچ و پوچ تا پشت در بازداشتگاه رفتيم و برگشتيم!!! به همون دليلي که بالا گفتم!!!( يه خورده تو روشون واييستاديم!!!
)
خب ! متاسفانه اين مدل رفتار و خشونت هاي بيخودي تو نيروي انتظامي به دلايلي زياده که نميشه کاريش کرد، اگر بخواي تحملشون کني، به روز اون دختره ميوفتي! اگر هم تحملشون نکني يا به قولي تو روشون واييستي، راست ميري کلانتري!!!!!!!!!!!
در مورد اون برخوردايي که شما ميگي ديدين و شنيدين بايد بگم من خودم يه بار با اين برخوردا مواجه شدم....اون چه مواجهي......جاش هنوزم ميسوزه!!!! به خاطر هيچ و پوچ تا پشت در بازداشتگاه رفتيم و برگشتيم!!! به همون دليلي که بالا گفتم!!!( يه خورده تو روشون واييستاديم!!!
)

- محل اقامت: در همين نزديكي...
- سپاسهای ارسالی: 48 بار
- سپاسهای دریافتی: 189 بار
بابا 100 رحمت به اونا!! يه جوري با من رفتار ميکردن انگار بن لادن رو گرفتن!!!!
در مورد بحثمون هم نميخوام بگم طرف اونا هستم...ولي خب کاريه که شده....به نظر من بايد براي ماموران يک سري کلاسهاي آموزش اخلاق و رفتار اجتماعي گذاشت و بعد ولشون کنن
! تو جامعه تا به مردم گير بدن! ( ببخشين که يخورده بد صحبت ميکنم، چون خودم بدجوري از اون قضيه دلم پره 8-) 8-) 8-) )
در مورد اون عکس هم ميشه از قيافه ي مامورا تشخيص داد که مظلوم گير آوردن....آخه هر وقت با هم ديگه ميريزن سر يه بدبختي ( مثل من!)، شير ميشن و هر چي دلشون خواست يا هر رفتاري که عشقشون کشيد انجام ميدن
.....اون هم چي؟.....به اسم قانون و انجام وظيفه!!! 8)
در مورد بحثمون هم نميخوام بگم طرف اونا هستم...ولي خب کاريه که شده....به نظر من بايد براي ماموران يک سري کلاسهاي آموزش اخلاق و رفتار اجتماعي گذاشت و بعد ولشون کنن
! تو جامعه تا به مردم گير بدن! ( ببخشين که يخورده بد صحبت ميکنم، چون خودم بدجوري از اون قضيه دلم پره 8-) 8-) 8-) )
در مورد اون عکس هم ميشه از قيافه ي مامورا تشخيص داد که مظلوم گير آوردن....آخه هر وقت با هم ديگه ميريزن سر يه بدبختي ( مثل من!)، شير ميشن و هر چي دلشون خواست يا هر رفتاري که عشقشون کشيد انجام ميدن
.....اون هم چي؟.....به اسم قانون و انجام وظيفه!!! 8)

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 64 بار
فرقي نمي كنه اين عكس متعلق به كدوم كشور اروپائي باشه , فرانسه , آلمان , انگليس و ياحتي كشور تركيه . مهم اينه كه اروپايي هاي مدعي آزادي وحقوق بشر وقتي به حقوق مسلمونا مي رسند قوانين ضداسلامي وناحق خود را وضع و بر آنان تحميل مي كنند و همونطور که در تصوير مي بينيد روسري را از سر دختري مسلمون بخاطر قصد ورود به حياط مدرسه خود از سر ش برداشتن و ضمن اهانت و تحقير اون , او را به زشت ترين شكل ممكن و بر خلاف ميلش كشف حجاب مي نمايند , چرا كه به زعم اونا پوشيدن حجاب توسط زنان مسلمون در غرب اهانت و دهن كجي به قوانين اروپا تلقي مي شه.
در کشور های متمدن جهان در حال حاضر این چنین محدودیتهایی برای مردها هم وجود داره اگر مردی برهنه یا در لباس خواب از خونه بیرون بره پلیس ممانعت میکنه و به عنوان اینکه این عملش بر خلاف حیثیت اجتماع هست اونو جلب میکنه

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
(DJ), چطور تو اين عکس زنه حتما يه جرمي انجام داده ولي تو اون عکس حتما يه ظلمي بهش شده
چرا ما بايد اينقدر منفي نگر و بدبين به مسائل باشيم
شما فقط عادت داريد يه مساله تو کشورمون اتفاق بيافته و اونو بزرگ کنيد و بگيد اينا هيچي حاليشون نميشه
ولي اينهمه جنايت و به حرمتي که خارجيها سر مردمشون ميکنن با مساحمه ازش رد ميشم
انصافم واقعا خوب چيزيه
سارا خانوم از مطلب تکميليتون ممنون
چرا ما بايد اينقدر منفي نگر و بدبين به مسائل باشيم
شما فقط عادت داريد يه مساله تو کشورمون اتفاق بيافته و اونو بزرگ کنيد و بگيد اينا هيچي حاليشون نميشه
ولي اينهمه جنايت و به حرمتي که خارجيها سر مردمشون ميکنن با مساحمه ازش رد ميشم
انصافم واقعا خوب چيزيه
سارا خانوم از مطلب تکميليتون ممنون