به نام خداوند بخشاینده مهربان
سرالكس فرگوسن سرمربي افسانهاي منچستريونايتد طي نامهاي براي يك ايرانيمقيم انگلستان از ناصر حجازي اسطوره فوتبال ايران احوالپرسي كرده و برايشفاي او دعا كرده است. جاويد جعفري فراهاني، ايراني مقيم انگلستان نقطهآغاز ماجراست.
او كه از علاقهمندان پروپاقرص فوتبال است و درمسائل فني هم دستي بر آتش دارد در حين تعطيلات دانشگاه و در پي تماشاي بازي منچستريونايتد و چلسي در اولدترافورد به فكر ايجاد ارتباط حجازي وفرگوسن ميافتد و به همين منظور به باشگاه منچستر ميرود. تقاضای او ساخت قطعه فيلمي كوتاه با حضور اعضاي تيم منچستر و سرمربي شهير آن است كه در آن همگي با زبان فارسی براي ناصر خان آرزوی سلامتي ميكنند.
گرچه اين درخواست به دلايل موجهی عملي نشد اما مسئول رسانهاي باشگاه به اطلاع اينايراني خوش ذوق ميرساند كه سرالكس شخصا نامهای براي اسطوره فوتبال ايران نوشته است. حجازی كه در دوران اوجش سابقه حضور در تمرينات منچستر را داشته در اين نامه با احوالپرسي گرم و احساسات فوقالعاده فرگوسن مواجه شده است.اين نامه احتمالا با پاسخ ناصر حجازي هم روبهرو خواهد شد و شايد ادامهاين ديالوگ به اتفاقي باور نكردني منجر شود. ناصر حجازي آنقدر بزرگ، قابلا حترام و محبوب هست كه بتوان از منچستر يونايتد درخواست يك بازی دوستانه با استقلال كرد. ديدن ناصر حجازي درون دروازه حتي براي چند ثانيه ازاتفاقات تاريخي فوتبال ايران خواهد بود.
[HR]
متن نامه محبتآميز فرگوسن به اين شرح است:
ناصر عزيز
من از جاويد جعفري فراهاني نامهاي دريافت كردم و بايد بگويم كه وقتي شنيدم حال شما خوب نيست متاسف شدم. به اين فكر افتادم كه
پيغام بازيكنان ودستيارانم را برسانم دوست دارم بداني كه همه جا به فكر تو هستيم. شخصا بهخاطر همه فداكاريها و تلاشهايت براي
باشگاه تشكر ميكنم. اين فداكاريهابسيار ارجمند است. ميدانم كه ماههاي اخير را به سختي پشت سر گذاشتي امامطمئن باش كه با
دعاها و افكار ما آرامش پيدا خواهي كرد.
سرالكس فرگوسن
[HR]
یاد این دیالوگ آژانس شیشه ای افتادم:
معرفت اون اجنبی که ویزا داد از توی هموطن بهتره ....
[HR]
منبع:
[External Link Removed for Guests]
[HR]
نامه محبت آمیز الکس فرگوسن به ناصر حجازی ....
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
Re: نامه محبت آمیز الکس فرگوسن به ناصر حجازی ....
به نام خداوند بخشاینده مهربان
واکنش ناصر حجازی به نامه الکس فرگوسن
ناصر حجازی گفت: با این که بیشتر از سه، چهار ماه در منچستریونایتد تمرین نکردم، هنوز منچستری ها فراموشم نکردند و این باعث دلگرمی من است. خوشحال هستم که الکس فرگوسن و مسئولان باشگاه منچستر یونایتد جویای احوالم هستند و شرایط من را پیگیری می کنند.
وی ادامه داد: از این اتفاق، هم خوشحال هستم و هم ناراحت. خوشحالی ام بابت این است که از آن طرف دنیا جویای وضعیتم هستند و ناراحتی ام از این بابت است که عده ای چشم دیدن محبوبیت دیگران را ندارند و منتظر هستند تا طرف بمیرد و برایش گریه و زاری کنند.
حجازی در مورد آخرین شرایطش اظهار داشت: خدا را شکر بهتر هستم و امروز صبح با اکبر مالکی به پیاده روی رفتیم تا سلامتی کاملم را بدست آورم.
منبع:hurrahsport.com
[HR]
تصاویری نچندان بی ربط که بنده از خبر آنلاین کش رفتم!

جمشید خان مثل گذشته خاکی ....
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
عیادت استاد جمشید مشایخی و جناب ایرج نوذری از ناصرخان حجازی ....

ایرج نوذری و احترام و ادب به پیشکسوتان ....

واکنش ناصر حجازی به نامه الکس فرگوسن
ناصر حجازی گفت: با این که بیشتر از سه، چهار ماه در منچستریونایتد تمرین نکردم، هنوز منچستری ها فراموشم نکردند و این باعث دلگرمی من است. خوشحال هستم که الکس فرگوسن و مسئولان باشگاه منچستر یونایتد جویای احوالم هستند و شرایط من را پیگیری می کنند.
وی ادامه داد: از این اتفاق، هم خوشحال هستم و هم ناراحت. خوشحالی ام بابت این است که از آن طرف دنیا جویای وضعیتم هستند و ناراحتی ام از این بابت است که عده ای چشم دیدن محبوبیت دیگران را ندارند و منتظر هستند تا طرف بمیرد و برایش گریه و زاری کنند.
حجازی در مورد آخرین شرایطش اظهار داشت: خدا را شکر بهتر هستم و امروز صبح با اکبر مالکی به پیاده روی رفتیم تا سلامتی کاملم را بدست آورم.
منبع:hurrahsport.com
[HR]
تصاویری نچندان بی ربط که بنده از خبر آنلاین کش رفتم!

جمشید خان مثل گذشته خاکی ....
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
عیادت استاد جمشید مشایخی و جناب ایرج نوذری از ناصرخان حجازی ....

ایرج نوذری و احترام و ادب به پیشکسوتان ....

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
این دایی ما هم کلی گریه میکنه تا ناصرخان را میبینه ... همون وقت یادش میوفته زنگ بزن صمد و کلی شاکی بشه از بازی تیم
اما با این وجود اولین بار که تو تلوزیون پخشش کرد و دیدم داییم گریه کرد کلی تعجب زده شدم آخه چندان از ناصر حجازی خوشش نمیاد البته به هر حال استقلالی هستن و استخون هم را دور نمی اندازن ... 
اما با این وجود اولین بار که تو تلوزیون پخشش کرد و دیدم داییم گریه کرد کلی تعجب زده شدم آخه چندان از ناصر حجازی خوشش نمیاد البته به هر حال استقلالی هستن و استخون هم را دور نمی اندازن ... 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
آتيلا حجازي اظهار داشت: فردا پدرم براي انجام آزمايشهاي کلي به بيمارستان اعزام ميشود و پس از آن پزشکان نتايج اين آزمايشها را بررسي خواهند کرد. همه چيز خوب است و اميدواريم آزمايشهاي فردا نيز با موفقيت همراه باشد.
وي در مورد گلايههاي که در گذشته از برخي از مسئولان داشت گفت: پدرم از هيچکس توقعي ندارد. ما منت کسي را نميکشيم بر روي پاي خودمان ايستادهايم اما بهتر بود وعدهاي از سوي مسئولان داده نميشد. اين حرفها آنقدر زده شد که برخي تصور ميکردند تربيت بدني 500 ميليون تومان به حجازي و خانوادهاش کمک کردهاند در حالي که يک هزار توماني از هيچکس کمکي نگرفتهايم.
بازيکن اسبق استقلال تاکيد کرد: آنقدر گفتهاند که فلان آقا و فلان نهاد اين قدر کمک ميکند که چنين تصوري ايجاد شده است در حالي که بهتر بود حرفي زده نميشد. ما که توقعي نداشتيم.
حجازي در مورد اينکه پدرش بابت مشاوره به باشگاه استقلال پولي دريافت ميکند يا نه گفت: پدرم در مورد مسايل مختلف تيم با واعظ آشتياني صحبت ميکند. اينکه پولي يا حقوقي بابت مشاوره دريافت ميکند يا نه اطلاعي ندارم اما بعيد ميدانم حقوقي به پدرم پرداخت شود.
وي در مورد نامه سر آلکس فرگوسن براي ناصر حجازي گفت: اين نامه کاملا واقعي بود و او آرزوي سلامتي براي پدرم کرد.
football3.ir
وي در مورد گلايههاي که در گذشته از برخي از مسئولان داشت گفت: پدرم از هيچکس توقعي ندارد. ما منت کسي را نميکشيم بر روي پاي خودمان ايستادهايم اما بهتر بود وعدهاي از سوي مسئولان داده نميشد. اين حرفها آنقدر زده شد که برخي تصور ميکردند تربيت بدني 500 ميليون تومان به حجازي و خانوادهاش کمک کردهاند در حالي که يک هزار توماني از هيچکس کمکي نگرفتهايم.
بازيکن اسبق استقلال تاکيد کرد: آنقدر گفتهاند که فلان آقا و فلان نهاد اين قدر کمک ميکند که چنين تصوري ايجاد شده است در حالي که بهتر بود حرفي زده نميشد. ما که توقعي نداشتيم.
حجازي در مورد اينکه پدرش بابت مشاوره به باشگاه استقلال پولي دريافت ميکند يا نه گفت: پدرم در مورد مسايل مختلف تيم با واعظ آشتياني صحبت ميکند. اينکه پولي يا حقوقي بابت مشاوره دريافت ميکند يا نه اطلاعي ندارم اما بعيد ميدانم حقوقي به پدرم پرداخت شود.
وي در مورد نامه سر آلکس فرگوسن براي ناصر حجازي گفت: اين نامه کاملا واقعي بود و او آرزوي سلامتي براي پدرم کرد.
football3.ir
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی