پی بردن به خاصيت دارويي ميوه‌ هاي قرآني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با خواص گياهان به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۵, ۲:۴۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پی بردن به خاصيت دارويي ميوه‌ هاي قرآني

پست توسط ganjineh »

حجت الاسلام حسين علوي مهر مدير دانشنامه قرآن پژوهي با اشاره به اينکهذکر برخي ميوه‌ها در قرآن کريم با هدفي حکيمانه و دقيق صورت گرفته گفت:امروز خاصيت ضد سرطاني و درماني بسياري از ميوه هاي نام برده شده در قرآنمورد تأکيد دانشمندان قرار گرفته است.

مدير دانشنامه قرآن پژوهي درگفتگو با مهر در رابطه با ميوه هاي که در قرآن نام برده شده گفت: در قرآنکريم از ميوه هاي متعددي مانند انگور ، انار ، انجير ، زيتون و خرما نامبرده شده است در اين رابطه ممکن است دو نگرش مطرح شود.

وي افزود:يکي از اين دونگرش اين است که قرآن مطابق آن چيزي که در ميان عرب آن زمانرايج بوده، اين ميوه ها را مثل انگور و انار و يا انجير و خرما مطرح کردهاست. اين ديدگاه باعث مي شود که فضيلتي براي اين ميوه ها در نظر گرفتهنشود.


مدير دانشنامه قرآن پژوهي در رابطه با ديدگاه دوم گفت:اگر با نگاه خاص، حکيمانه و دقيق تر به قرآن کريم نگاه کنيم در مي يابيمکه طرح تک تک مسائل از جمله مطرح کردن نام ميوه ها داراي حکمت ، هدف و غرضخاصي از جانب خداوند متعال بوده است و مي توان آن را براساس معجزه بودنقرآن در نظر گرفت.

وي تأکيد کرد: اين ميوه ها داراي شاخصهاييهستند که مي توان گفت ساير ميوه ها از اين شاخصها برخوردار نيستند. برايمثال خرما داراي ۹ نوع ويتامين مختلف است که قرآن کريم بيش از ساير ميوهها از آن نام برده و آن را هم از ميوه هاي دنيوي و هم ميوه هاي بهشتيمعرفي کرده است. خرما مي تواند جايگزين يک وعده غذايي شود.

حجتالاسلام علوي مهر اظهار داشت: اين ويژگي ها را هم مي توان براي انگور،انجير و انار هم ذکر کرد؛ و علت اشاره خداوند به اين ميوه ها تداول مصرفآنها ميان اعراب آن زمان نبوده است.

مدير دانشنامه قرآن پژوهي بااشاره به اينکه امروزه کشف شده که بسياري از ميوه هاي نام برده شده درقرآن خاصيت ضد سرطاني دارند و ترکيب زيتون و انجير خاصيت دارويي دارد ،اظهار داشت: همچنين قرآن عسل را هم داراي ويژگي درماني توصيف کرده است. بههمين دليل مي توان استدلال کرد که قرآن متأثر از فرهنگ دوراني که نازل شدهبه اين ميوه ها اشاره نکرده بلکه خداوند براساس حکمت خود و با هدف خاصي ازاين ميوه ها ياد کرده است تا مردم از آن استفاده کنند.
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “گياهان دارويي”