گالري عکس هاي ارتش آمريکا در افقانستان

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي هوافضا را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

گالري عکس هاي ارتش آمريکا در افقانستان

پست توسط sand_fighter »

شاید دوستان باورشون نشه ولی من چندتا دوست خوب دارم که در ارتش آمریکا هستن و هم اکنون در افقانستان در حال جنگ هستن این دوستان خوب من عکس های زیادی رو برای من می فرستن که من می خوام قسمتی از این عکس ها رو برای شما در این سایت قرار بدم امیدوارم خوشتون بیاد!!!
دوستان دقت داشته باشیم که این ها دوستان دوران کودکی من هستن و هیچ ربطی به این که من طرفدار آمریکا و غیره باشم نداره و اکثر برو بچه های ایننجا می دونند من به شدت با آمریکا و اسراییل مشکل دارم
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

Re: گالري عکس هاي ارتش آمريکا در افقانستان

پست توسط HORLIKAN »

یهودیان در افغانستان اخیرا با گسترش فعالیتهای خود به سمت فعالیتهای به ظاهر فرهنگی حرکت کرده اند.در همین راستا فعالیت شبکه تلویزیونی طلوع وابسته به یهودیان در افغانستان اخیرا آغاز شده است.

به گزارش "جوان آنلاین" تلویزیون خصوصی طلوع وابسته به یهویان که مرکز آن در شهر کابل افغانستان می باشد وتمامی افغانستان را تحت پوشش قرارمی دهد.

طلوع صهیونیستها در افغانستان!

این شبکه اخیرا با کمک گرفتن از آقایان نجیب الله ناصر وسردار عبدالرزاق از اعضای شورای ولایتی نیمروز اقدام به تهیه وپخش تصاویر ومصاحبه تلویزیونی با مضمون استفاده بیش از حد مجاز آب رودخانه هیرمند توسط ایران نموده است ودر این راستا تصاویری از کانالهای آبرسانی به سیستان نیز پخش نموده است .

لازم به ذکر است این شبکه اخیرا فیلم ضد ایرانی سیصد را نیز پخش کرده است.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

ارسال پست

بازگشت به “گالري تصاوير هوافضا”