نظرسنجی درباره سلاح اتمی برای ایران

در اين بخش مي‌توانيد در موارد متفرقه در مورد جنگ افزار به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده

نظر شما درباره سلاح اتمی برای ایران چیست؟

دارد و باید داشته باشد
42
34%
ندارد و باید داشته باشد
43
34%
دارد و نباید داشته باشد
6
5%
ندارد و نباید هم داشته باشد
34
27%

مجموع رای گیری: 125

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 809 بار
سپاس‌های دریافتی: 2689 بار

نظرسنجی درباره سلاح اتمی برای ایران

پست توسط shadow.of.death »

دوستان دلیل هم خواستید بگید ولی طوری که مدیران سایت این تاپیک رو قفل نکنند.
ممنون. تصویر
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستی ، یک شمع روشن کن.
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: نظرسنجی درباره سلاح اتمی برای ایران

پست توسط Parsa84 »

درود تصویر
من به شخصه وجود سلاح های کشتار جمعی را نه تنها به سود ایران نمی دانم بلکه معتقدم این باعث ایجاد نوعی رقابت در کشورهای منطقه می شود و بر بحران های خاورمیانه می افزاید.
امیدوارم روزی اسرائیل هم مجبور به نابودی سلاح های هسته ای خود شود تا شاهد خاورمیانه ای امن و فارق از هرگونه تهدید و رقابت تسلیحاتی باشیم
به امید ان روز................ تصویر
[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

Parsa84 نوشته شده:درود تصویر
من به شخصه وجود سلاح های کشتار جمعی را نه تنها به سود ایران نمی دانم بلکه معتقدم این باعث ایجاد نوعی رقابت در کشورهای منطقه می شود و بر بحران های خاورمیانه می افزاید.
امیدوارم روزی اسرائیل هم مجبور به نابودی سلاح های هسته ای خود شود تا شاهد خاورمیانه ای امن و فارق از هرگونه تهدید و رقابت تسلیحاتی باشیم

شما میگید از سلاح کشتار جمعی پاک بشه من میگم انشا... روزی فلسطین از حضور هر چی صهیونیسته پاک بشه خودشون از سلاح کشتار جمعی بدترند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

پست توسط @lirez@ »

morteza_1234m نوشته شده:

شما میگید از سلاح کشتار جمعی پاک بشه من میگم انشا... روزی فلسطین از حضور هر چی صهیونیسته پاک بشه خودشون از سلاح کشتار جمعی بدترند

سلام قشنگ گفتیتصویرتصویرتصویر
باید ببینین نظر دکترین نظامی چیه ولی همانطور که رهبر انقلاب گفتن ما به دنبال سلاح اتمی نیستیم و نخواهیم رفت
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 938 بار

پست توسط vahid_kh »

سلاح كشتار جمعي براي كشورهايي مثل ايران مانند نارنجكي
هست كه ضامنش را كشيدي و تو دستت نگه داشتي
چون ماها قدرت كنترل اون را نداريم.
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

پست توسط persian_sky »

شما سبزهای وطن فروش فقط به ضعف ایران و زانو زدن در برابر آمریکا و انگلیس و اسراییل فکر می کنید. لعنت بر سبز جلبکی شما

نمی بینید که اربابان آمریکایی شما به راحتی ما رو به حمله ی هسته ای تهدید می کنند. کمی خجالت بد نیست براتون.

من نمیدونم ایران سلاح هسته ای داره یا نه ولی باید و باید و باید داشته باشه.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 938 بار

پست توسط vahid_kh »

persian_sky نوشته شده:

شما سبزهای وطن فروش فقط به ضعف ایران و زانو زدن در برابر آمریکا و انگلیس و اسراییل فکر می کنید. لعنت بر سبز جلبکی شما

نمی بینید که اربابان آمریکایی شما به راحتی ما رو به حمله ی هسته ای تهدید می کنند. کمی خجالت بد نیست براتون.

متاسفانه افكار شما هم در حد يك جلبك است.
از خاك بر امديم و خاك بر سرمان شد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

دوستان واقعا این طرز صحبت کردن در شان دو ایرانی نیست.لطفا پست هاتون رو ویرایش کنید. :x در ثانی از منش ما به دور استفاده از بمب اتم ولی داشتنش یک حرف دیگریست که نیاز به بحص بیشتری داره.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 27 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار

پست توسط Reza Zr1 »

بمب هسته ای پایان کار نظام اسلامی در ایران خواهد بود . اینو مسئولین فعلی کشور درک میکنن البته نظام حاکم بر ایران به دنبال بازدارندگی برای حفظ خودش هست و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد . اگر هم ما روزی به بمب اتم دست پیدا کنیم یا ... از طریق سیگنال های غیر علنی وجود همچین چیزی رو اعلام میکنیم تا تحت فشار بیشتر جامعه جهانی قرار نگیریم
بلند آسمان جایگاه من است هر کجا هستم و باشم آسمان مال من است
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 427 بار

پست توسط azarbod »

اگه ايران سلاح هسته اي هم داشته باشه به هيچ عنوان جرئت استفاده از اون رونخواهد داشت درغير اين صورت فاتحه مملكتمون خوندست شايد غربيها ارزوشون اين باشه كه ايران از اين سلاح برضدمثلايه كشور عربي استفاده بكنه اونوقت اونا هم به تلافيش هرچي كلاهك دارن روانه ي كشور ما كنن.سلاح هسته اي براي هيچ كشوري ابهت وامنيت نمياره نمونش هم پاكستان.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط afi66 »

persian_sky نوشته شده:

واقا انسان از طرز تفکر بعضیها غرق در تعجب میشود مگر یک تحلیل نشانه وطن فروشی هست کسی وطن فروش هست که با لجاجت وتعصب وبا ایجاد تصمیمات غلط تمامیت ارضی کشور را در منطقه به خطر بندازد کجا عربها اینقدر جرات میکردند به جزایر سه گانه ما نظر داشته باشند ببینید طی همین یک ماه چقدر ادعای مالکیت کردن حالا اگر بمب اتم هم داشته باشیم که میگن کیش و قشم هم مال ماست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط afi66 »

persian sky ارباب ما خداست که ما را ازاد افرید و دستور داد ازاد زندگی کنیم ازاد بیاندیشیم و ازاد بمیریم وغیر از او هیچکس ارباب ما نیست مگر یک تحلیل درست نشانه وطن فروشی است وطن فروش کسی است که با لجاجت و تعصب تمامیت ارضی یک کشور رو به خطر میاندازد کجا عربها اینقدر جرات داشتن که ادعای مالکیت جزایر سه گانه رو بکنند حالا اگر بمب اتم داشته باشیم وبیشتر بترسند دست امریکا واسرائیل را برای ورود به منطقه ازادتر میگذارند وبعید نیست ادعای کیش وقشم هم بکنند
قفل شده

بازگشت به “متفرقه در مورد جنگ افزار”