ادعاي اسرائيل مبني بر برخوردموشک فجر-3 ايران به بخشي ازشهرحيفا

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

من يه موضوع اضافه کنم اينکه اين در گيري ها دقيقا در زمان پاسخ ايران به پيشنهاد 5+1 صورت گرفت و تداخل اين 2 جريان اصلا اتفاقي نيست چون الان در سياست 2 بحث مهمتر از ايران وجود داره
1-کره شمالي
2-حزب الله
حالا بحث از سمت ايران به اين 2 سمت کشيده شده و مسئله ايران را تحت شعاع قرار داده و دست ايران را براي مانور باز کرده است

در مورد حمايت ايران از لبنان :

به نظر من ايران کار درستي مي کنه چون اگه اسرائيل بيکار بشه معلوم نيست بخواد با ايران چيکار بکنه(منظورم حمله به ايران نيست) بلکه منظورم تحت فشار قرار دادن ايران است
و شما 2 موضوع مهم را در نظر داشته باشد که هم رئيس جمهور و هم وزير جنگ اسرائيل ايراني هستند و بحث حمله به ايران تنها يک ترفند براي ترساندن ايران است و آنها هرگز به ايران حمله نمي کنند چون ايران سرزمين موعود آنها نيست و همچنين سرزمين مادري بسياري از بزرگان صهيونيسم است

موفق باشيد :-D
 تصویر

تصویر

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

رضا جان تصويری ازموشک فجر۳ رو پيدا کردم .فکر ميکنم اين راکت آماده شده و از تاريخ تحويلش به سپاه سالهاست که ميگذرد . چون من اين تصوير رو سالهاست که دارم . به هر اطلاعات دقيق ندارم .

[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Fariborz,
حق با شماست، من هم عکس دوم را دارم. اينها راکتهاي فجر هستند که کمي از کاتيوشا بردشان بيشتر است.
اما آن موشک فجر مورد نظر من، 2500 کيلومتر برد دارد و داراي سرجنگي 7 تکه است که با توجه به ظاهرش، از روي شهاب3، اقتباس شده. :?
ضمنن اسرائيل رسمن اعلام کرده که از بقاياي موشکهاي منفجر شده در حيفا، به اين نتيجه رسيده که اين موشکها ساخت ايران هستند و فجر نام دارند. 8)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

سلام
با عرض معذرت از اقا مهدي....ببخشيد اين يه بار نمي شه جواب نداد...
دوست دارين يه تايپيک بزارم از نفرت صهيونيست ها آقاق عباسي محترم؟

دوست من اگر منظورت از افاق اسم کوچک منه من اسمم حسن عباسيه...اگر هم منظورت (اقا)است که نمي تونم چيزه خواصي بگم....
ببين دوست من تا من يکم رو ايدئولوژيم (!)مطالعه ميکنم شما رو املا انشا مطالعه کن...
دوست من من معلم هستم و فکر مي کنم از متنم اشتباه برداشت کردي...من نگفتم درگير نبايد شد من گفتم براي درگيري بهتره فاصلمون کمتر باشه و وابسته به نيروي انساني نه دور و وابسته به موشک هاي بالستيک...
دوست من اول کمي متن رو بخون بد جبهه بگير....
پيشنهاد ميکنم به موضوه تايپيک برگرديم و محيط رو تبديل به محل درگيري(چيزي شبيه چت روم) نکنيم...
يا علي
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

و شما 2 موضوع مهم را در نظر داشته باشد که هم رئيس جمهور و هم وزير جنگ اسرائيل ايراني هستند و بحث حمله به ايران تنها يک ترفند براي ترساندن ايران است و آنها هرگز به ايران حمله نمي کنند چون ايران سرزمين موعود آنها نيست و همچنين سرزمين مادري بسياري از بزرگان صهيونيسم است

دوست من اين حرفها همش شعارها و سخنان بي معني هست! مگه شما رئيس جمهور و وزير جنگ اسرائيل را
ميشناسي که اينقدر محکم از طرفشون حرف ميزني؟
قصد ادامه بحث را ندارم چون بي فايده هست ولي تنها يک جمله از کتاب پروتکلهاي رهبران يهود براي تسخير جهان را ذکر
ميکنم : ما بايد با کمک يهوه از هر راهي که شده به هدف نهايي خود برسيم هر چند مجبور شويم خدا را هم انکار کنيم!
اين يعني پارادوکس و يعني اينکه فريب ظاهر را نخوريد.
مطمئن باش اگر جنگ بشود همون موشه کاتسو اول از حمله دستور حمله به ايران را صادر خواهد کرد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

Saeid12345 نوشته شده:

دوست من اين حرفها همش شعارها و سخنان بي معني هست! مگه شما رئيس جمهور و وزير جنگ اسرائيل را
ميشناسي که اينقدر محکم از طرفشون حرف ميزني؟
قصد ادامه بحث را ندارم چون بي فايده هست ولي تنها يک جمله از کتاب پروتکلهاي رهبران يهود براي تسخير جهان را ذکر
ميکنم : ما بايد با کمک يهوه از هر راهي که شده به هدف نهايي خود برسيم هر چند مجبور شويم خدا را هم انکار کنيم!
اين يعني پارادوکس و يعني اينکه فريب ظاهر را نخوريد.
مطمئن باش اگر جنگ بشود همون موشه کاتسو اول از حمله دستور حمله به ايران را صادر خواهد کرد.

جواب را به صورت خصوصی براتون می فرستم تا از قوانین تخطی نکرده باشم

موفق باشید
 تصویر

تصویر

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

lolo_babo1 نوشته شده:ميشه يه چيز رو روشن کنم؟
حزب الله از ماست!
هر چيزي که سران حکومت لازم بدونن به اونا هم ميدن!
به نظر من الان يک نيروي تحت فرمان ما داره در لبنان مبارزه مي کنه! در نتيجه خود ما بايد حمايتش کنيم

منم موافقم البته اكثريت لبنانين :grin:
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

حسن عباسي نوشته شده:سلام
با عرض معذرت از اقا مهدي....ببخشيد اين يه بار نمي شه جواب نداد...
دوست دارين يه تايپيک بزارم از نفرت صهيونيست ها آقاق عباسي محترم؟

دوست من اگر منظورت از افاق اسم کوچک منه من اسمم حسن عباسيه...اگر هم منظورت (اقا)است که نمي تونم چيزه خواصي بگم....
ببين دوست من تا من يکم رو ايدئولوژيم (!)مطالعه ميکنم شما رو املا انشا مطالعه کن...

روی ایدولوژی حتما مطالعه کن!
یه چیزایی می خونی که مخت سوت می کشه!
منم غلط املایی زیاد دارم اما فکر نکنم از این نظر خوب تر شم!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

سلام
روی ایدولوژی حتما مطالعه کن!
یه چیزایی می خونی که مخت سوت می کشه!

من همين متن هاي شما رو که مي خونم به اندازهء کافي مخم سوت مي کشه....ايدئولوژي خوندنم پيش کش....
دوست من جان من نه اينجا رو تبديل به محل کل کل کن...نه بحث رو منحرف....اقا ما زمين خوردتيم....
راستي کسي ميدونه برد دقيق فجر چقدره؟
يا علي
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

برد دقيق فجر-3 اعلام نشده است ولي با توجه به منابع مختلف چيزي بين 1000 تا 2500 کيلومتر هست.
البته بايد اين نکته مهم را در نظر داشت که چون کلاهک اين موشک مجتمع هست ميتواند به طور مثال چندين هدف را در
در محدوده اي به شعاع 500 کيلومتر هدف قرار داده و منهدم کند. البته دقيقا نميدونم شعاع عملش چقدر هست و با توجه
به بردش حدس ميزنم که تا 500 کيلومتر هم برسد.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

دوستان بحث دارد منحرف ميشود! لطفا کمي رعايت همديگر را بکنيد تا موجب ناراحتي کسي نشود.
:D
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”