نظرسنجی درباره سلاح اتمی برای ایران

در اين بخش مي‌توانيد در موارد متفرقه در مورد جنگ افزار به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده

نظر شما درباره سلاح اتمی برای ایران چیست؟

دارد و باید داشته باشد
42
34%
ندارد و باید داشته باشد
43
34%
دارد و نباید داشته باشد
6
5%
ندارد و نباید هم داشته باشد
34
27%

مجموع رای گیری: 125

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

Re: نظرسنجی درباره سلاح اتمی برای ایران

پست توسط parham20 »

دوستان عزيزي كه عقيده دارند ما بمب اتمي داريم لطفا بفرماييند ما اين بمب اتمب را از كجا تهيه كرديم ؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام دوستان
بمب اتم مساوی است ، بمب زد بشریت ، بمب اختلاف انگیز ببین بشریت ، بمب اتم مخالف اسلام است
بمب اتم یک ابزار جنگی نیست ،بلکه یک ابزار ضد بشریست
بمبی که نه مرد سرش میشه نه زن نه بچه نه .....
و مرگ هم رو در انی و باقی را طی مدت زمان خاصی ، عده ای را در اینده ، و محیط زیست بشریت رو هم در اینده
این بمب بیشتر بدرد کسانی می خوره که روح خودشون را به شیطان فروختن ، و دشمن شماره یک بشریت هستن می خوره
دوستان عزيزي كه عقيده دارند ما بمب اتمي داريم لطفا بفرماييند ما اين بمب اتمب را از كجا تهيه كرديم ؟

سلام دوست من
شما خیالت راحت باشه ، هر کی با شیطان دوست شد ، از این ات اشغال ها زیاد گیرش میاد
نمونه بارزش هم ، ادم هیتلر و شوروی سابق ، ولی الان کجا هستن ؟،و چه جایگاهی ببین بیشریت دارن ؟
(شوروی سابق با داشتن این همه تجهیزات و بمب اتم ، نازی ها با داشتن انواع و اقسام تجهیزات مدرن ان زمان )
باتشکرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

به نظر من ايران به عنوان يك سلاح بازدارنده بايد داشته باشد و به نظر من اين كار مخالف ايه والله من استطعتم من قوه است چون همان طور كه ميدانيد خدا در اين ايه ميفرمايد انقدر از ساز و برگ جنگي جمع كنيد تا به وسيله ان دوشمنان خود و خدا را بترسانيد.
البت اين رو اضافه كنم كه قرار نيست ما اين سلاح را استفاده كنيم قرار است فقط به وسيله اين سلاح اهداف صلح جويانه خود را پيش ببريم . مثل نيرو گاه بوشهر كه اگه ايران اين بمب را داشت مي توانست از ان مثل يك اهرم در جهت كار هاي مثبت استفاده كند
سخن اخر :به نظر من نداشتن بمب هسته اي يك ضعف است.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

HORLIKAN نوشته شده:به نظر من ايران به عنوان يك سلاح بازدارنده بايد داشته باشد و به نظر من اين كار مخالف ايه والله من استطعتم من قوه است چون همان طور كه ميدانيد خدا در اين ايه ميفرمايد انقدر از ساز و برگ جنگي جمع كنيد تا به وسيله ان دوشمنان خود و خدا را بترسانيد.
البت اين رو اضافه كنم كه قرار نيست ما اين سلاح را استفاده كنيم قرار است فقط به وسيله اين سلاح اهداف صلح جويانه خود را پيش ببريم . مثل نيرو گاه بوشهر كه اگه ايران اين بمب را داشت مي توانست از ان مثل يك اهرم در جهت كار هاي مثبت استفاده كند

سلام دوست خوبم
ببیند با یک دستمال کثیف هرکز نمی شود شیشه ای را پاک کرد
پس با داشتن یک سلاح کشتار جمعی هرکز نمی شود اهداف سلاح جویانه را دنبال کرد(چون هر دو دو واژمتضاد هم دیگر هستن )

اسلام با این بمب مخالف است ،وداشتن این بمب یک ننگی برای اون کشور اسلامیست

دوست من بهتر وسعت دید خودمون رو بیشتر کنیم،اگر قرار ما بمب اتم داشته باشیم و بعدا هم ،باقی کشور ، در صورت جنگ ایا کسی بر روی کره زمین باقی می ماند؟

بهتر دست اندر دست هم دهیم و جلوگیری کنیم از رواج این سلاح وحشتناک ، که به نفع جامعه بشریت و ایندگانمان نیست
البته اين رو اضافه كنم كه قرار نيست ما اين سلاح را استفاده كنيم قرار است

در رابطه با این جمله شما
شیطان گاهی با توجیه هات عقلانی و مذهبی سراغ انسان میاید ،اولش می گه برو طرفش ،بعد می گه بسازش ، بعد که تویه موقعه ات بهرانی قرار گرفتیم می گه استفاده کن و ...

با داشتن خدا تبدیل به یک ابر قدرت میشوم
اگر این حرف رو متوجه میشدیم هرکز ،نداشتن بمب اتم رو یک ضعف نمی دونستیم

مگه بمب اتم تونست از فرو پاشی شوروی جلوگیری کنه یا که ،امریکا با داشتن بمب اتم تونست به ایران فاقد بمب اتم حمله کنه
این نشون میده بمب اتم واقعی یک چیز دیگست ( که 100 ها برابر قدرتش بیشتر از بمب اتم است)
باتشکر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

سلام
دوستانی که میگن نباید داشته باشیم جوابشون درمورد ایه شریفه واعدولهم مستتعطم من قوه..... چیه.
واعدو لهم ما جلوی بمب اتم اسرائیل چی میتونه باشه . موشک شهاب 3 حتی اگر موشک شهاب 100 هم داشته باشیم ایا میتونه دشمن رو بترسونه.
اگه به فرض مثال اولین بمب افتاد تو اصفهان اگه ما تسلیم نشیم دومین بمب مثل جنگ جهانی دوم تو تهران نمی افته.
دیگه اون زمان حرف های ارمانی هم کاربردی نداره چون دیگه بسیجی باقی نمیمونه که بخواد از انقلاب و ناموس مردم مثل قبل دفاع کنه. :razz:
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

airplane نوشته شده:سلام
دوستانی که میگن نباید داشته باشیم جوابشون درمورد ایه شریفه واعدولهم مستتعطم من قوه..... چیه.

دیگه اون زمان حرف های ارمانی هم کاربردی نداره چون دیگه بسیجی باقی نمیمونه که بخواد از انقلاب و ناموس مردم مثل قبل دفاع کنه. :razz:

سلام دوست من
شما به من بگیید که از کجایی این ایه در می اید که گفته باشید ،زنده بمانید ،حتا اگر شد برای زنده ماندنتان ، نسل بشریت رو ناقص الخلقه کنید !
و کجایی ایه گفته که ببین زن و مردم وکودک طبیعت و محیط زیست هیچ تفاوتی را قائل نباشید
این بمب مال کافران است ، کسانی که به روز قیامت ایمان ندارن ،و اگر ایمان داشتن چنین بمب های ضد بشری را تولید نمی کردند (و همچنین بمب ها میکروبی ، شیمیایی،فسفری و... )
این اسلحه نیست ، این ها یک جور اسلحه زجر بشریست

ما فقط روی تجهیزات دفاعی تمرکز داریم ، که پیشرفت ها خوبی هم در این ضمینه داشته ایم
ترجیم می دهیم از راه راست کاری را انجام بدهیم ، تا که خدا نکرده رضایی خدا را از دست ندهیم
رضایی خدا اصلا، قابل مقایسه با هیچ چیز نیست
واعدو لهم ما جلوی بمب اتم اسرائیل چی میتونه باشه . موشک شهاب 3 حتی اگر موشک شهاب 100 هم داشته باشیم ایا میتونه دشمن رو بترسونه.

مگه حزب الله لبنان شهاب داشت ؟، اصلا چی داشت ، در مقابل تجهیزات اسراییل، حزب الله چی داشت ؟
می ببینید که یک چیزی فراتر از معادلات جنگی در جنگ تاثیر گذار است
بر عکس حرف شما رو می گم ، اگر اسراییل بی نهایت بمب هسته داشته باشه ، اگر خدا نخواهد هیچ غلطی نمی تواند بکند
اگه به فرض مثال اولین بمب افتاد تو اصفهان اگه ما تسلیم نشیم دومین بمب مثل جنگ جهانی دوم تو تهران نمی افته.

شما خیالت راحت
هنوز که جرات چنین کاری رو نداشتن به احتمال خیلی فراوان چنین کاری رو نمی توانند بکند(البته،با توکل به خدا،وحفظ وحدت درونی)
اون ایه شریفه رو فراموش کردید ، که می گویید ، "چه کسی موقعه پرتاب تیره ها انها را هدایت می کند ؟"
مگه به همین زودی واقع طبس رو فراموش کردیم !!!!!!!

تو در راه خدا باش ، باقیش با خدا
از قدیم گفتن از تو حرکت ، از خدا برکت
باتشکر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

برادران ببينيد تو كل تاريخ بشر فقط و فقط دوبار از بمب هسته اي عليه كشوري استفاده شده.
شما يه حساب دو دو تا چهارتا بكن ببين وقتي دو نفر كه هردوشون اسلحه دارن جلوي هم واستادن ميدونن اگه هركدومشون به هم شليك كنن بالا خره يكي بايد بميره ..پس يقينن به هم شليك نميكنن . ولي وقتي يكي اسلحه دارو يكي نداره اونيكه سلاح دستشه هر لحظه ميتونه شليك كنه . پس ايران فقط و فقط و فقط و فقط ميتونه به عنوان يك بازو ازش استفاده كنه .
با عرض معذرت بعضي ها خيلي بد بينن. چون فكر ميكنن بمب هسته اي ساخته شده براي شليك شدن .
اگه احيانن براي اين كار بود بايد تو اين رزمايش ها كه موشك هوا ميكنن جاش بمب هسته اي شليك ميكردن.
البت اين رو اضافه كنم هركي حق نظري داره و من اصلا نميخوام نظر كسي رو زير پا بزارم. :razz: :razz:
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

پست توسط persian_sky »

vahid_kh نوشته شده:
persian_sky نوشته شده:
Parsa84 نوشته شده:درود تصویر
من به شخصه وجود سلاح های کشتار جمعی را نه تنها به سود ایران نمی دانم بلکه معتقدم این باعث ایجاد نوعی رقابت در کشورهای منطقه می شود و بر بحران های خاورمیانه می افزاید.
امیدوارم روزی اسرائیل هم مجبور به نابودی سلاح های هسته ای خود شود تا شاهد خاورمیانه ای امن و فارق از هرگونه تهدید و رقابت تسلیحاتی باشیم
به امید ان روز................ تصویر

شما سبزهای وطن فروش فقط به ضعف ایران و زانو زدن در برابر آمریکا و انگلیس و اسراییل فکر می کنید. لعنت بر سبز جلبکی شما

نمی بینید که اربابان آمریکایی شما به راحتی ما رو به حمله ی هسته ای تهدید می کنند. کمی خجالت بد نیست براتون.

من نمیدونم ایران سلاح هسته ای داره یا نه ولی باید و باید و باید داشته باشه.

متاسفانه افكار شما هم در حد يك جلبك است.

متاسفانه افکار شما از حد یک جلبک هم کمتر است.
New Member

پست توسط persian_sky »

afi66 نوشته شده:
persian_sky نوشته شده:
Parsa84 نوشته شده:درود تصویر
من به شخصه وجود سلاح های کشتار جمعی را نه تنها به سود ایران نمی دانم بلکه معتقدم این باعث ایجاد نوعی رقابت در کشورهای منطقه می شود و بر بحران های خاورمیانه می افزاید.
امیدوارم روزی اسرائیل هم مجبور به نابودی سلاح های هسته ای خود شود تا شاهد خاورمیانه ای امن و فارق از هرگونه تهدید و رقابت تسلیحاتی باشیم
به امید ان روز................ تصویر

شما سبزهای وطن فروش فقط به ضعف ایران و زانو زدن در برابر آمریکا و انگلیس و اسراییل فکر می کنید. لعنت بر سبز جلبکی شما

نمی بینید که اربابان آمریکایی شما به راحتی ما رو به حمله ی هسته ای تهدید می کنند. کمی خجالت بد نیست براتون.

من نمیدونم ایران سلاح هسته ای داره یا نه ولی باید و باید و باید داشته باشه.

واقا انسان از طرز تفکر بعضیها غرق در تعجب میشود مگر یک تحلیل نشانه وطن فروشی هست کسی وطن فروش هست که با لجاجت وتعصب وبا ایجاد تصمیمات غلط تمامیت ارضی کشور را در منطقه به خطر بندازد کجا عربها اینقدر جرات میکردند به جزایر سه گانه ما نظر داشته باشند ببینید طی همین یک ماه چقدر ادعای مالکیت کردن حالا اگر بمب اتم هم داشته باشیم که میگن کیش و قشم هم مال ماست

بهتر است از طرز تفکر خودتان غرق در تعجب شوید. اگر شما فکر می کنید که با ضعف نشان دادن و پاچه خواری دشمن تمامیت ارضی کشور به خطر نمی افته بهتره نگاهی به عراق و افغانستان بیندازید. دشمن هر جا ضعف ببینه حمله می کنه. در مورد عربها هم بهتره تحلیل خودتون رو بالا ببرید و این حرفها رو در پی سفر خانم کلینتون و پروژه ی ایران هراسی که راه انداخته بدانید. یقین بدانید این حرف عربها حرف خودشون نیست. در ثانی ایران قصد مقابله با این عربهای حرف مفت زن رو نداره وگرنه با یک پخ همه شون خریدار سوراخ موش میشن. اما شما جواب ندادید که چرا تهدیدات اتمی اوباما مهم نیست!!! ولی حرفهای چرت عربها مهمه؟؟!!

متاسفانه عده ای در ایران مایلند حکومت ضعف داشته باشه تا به واسطه ی فشار خارجی تغییراتی درنظام ایجاد بشه اما مطمئن باشید در صورت بروز جنگ دودش اول از همه به چشم مردم خواهد رفت. پس اگر مایلیم توان بازدارندگی داشته باشیم باید قدرت اتمی داشته باشیم تا همانند روزگار گذشته که سایه ی پرشیا بر نیمی از عالم گشترده بود خاورمیانه رو در دستان با کفایت ایران داشته باشیم.
New Member

پست توسط persian_sky »

sinaset نوشته شده:
airplane نوشته شده:سلام

سلام دوست من
شما به من بگیید که از کجایی این ایه در می اید که گفته باشید ،زنده بمانید ،حتا اگر شد برای زنده ماندنتان ، نسل بشریت رو ناقص الخلقه کنید !
و کجایی ایه گفته که ببین زن و مردم وکودک طبیعت و محیط زیست هیچ تفاوتی را قائل نباشید
این بمب مال کافران است ، کسانی که به روز قیامت ایمان ندارن ،و اگر ایمان داشتن چنین بمب های ضد بشری را تولید نمی کردند (و همچنین بمب ها میکروبی ، شیمیایی،فسفری و... )
این اسلحه نیست ، این ها یک جور اسلحه زجر بشریست

ما فقط روی تجهیزات دفاعی تمرکز داریم ، که پیشرفت ها خوبی هم در این ضمینه داشته ایم
ترجیم می دهیم از راه راست کاری را انجام بدهیم ، تا که خدا نکرده رضایی خدا را از دست ندهیم
رضایی خدا اصلا، قابل مقایسه با هیچ چیز نیست

مگه حزب الله لبنان شهاب داشت ؟، اصلا چی داشت ، در مقابل تجهیزات اسراییل، حزب الله چی داشت ؟
می ببینید که یک چیزی فراتر از معادلات جنگی در جنگ تاثیر گذار است
بر عکس حرف شما رو می گم ، اگر اسراییل بی نهایت بمب هسته داشته باشه ، اگر خدا نخواهد هیچ غلطی نمی تواند بکند

شما خیالت راحت
هنوز که جرات چنین کاری رو نداشتن به احتمال خیلی فراوان چنین کاری رو نمی توانند بکند(البته،با توکل به خدا،وحفظ وحدت درونی)
اون ایه شریفه رو فراموش کردید ، که می گویید ، "چه کسی موقعه پرتاب تیره ها انها را هدایت می کند ؟"
مگه به همین زودی واقع طبس رو فراموش کردیم !!!!!!!

تو در راه خدا باش ، باقیش با خدا
از قدیم گفتن از تو حرکت ، از خدا برکت
باتشکر تصویر

آقا شما هم دلت خوشه ها .... مگه با این حرفا میشه جلوی حمله ی اتمی رو گرفت؟؟ حتما وقتی کلاهک هسته ای به سمت ما پرتاب شد باید بشینیم و دعا کنیم تا طوفان شن بشه تا دونه های شن توی کلاهک ها برن و از کار بیفتن! اگه اینطوره چرا خدا اسراییل رو که فلسطین رو اشغال کرده با طوفان شن نابود نمی کنه؟ چرا آمریکایی ها رو که حرم امام علی رو هم با تانک زدن با طوفان شن نابود نمی کنه؟؟ اصلا از کجا معلوم طوفان شن معجزه ی الهی بوده؟ شاید یک حادثه ی طبیعی بوده! از اینها گذشته قرآن رو بخونی می فهمی که خدا نگفته شما بشینید خونه تون دعا کنید من دشمنانتون رو نابود می کنم یا از شما دفاع می کنم. بعد از جنگ احد بر مسلمانها معلوم شد که اگه خودشون نجنبند معجزه ای در کار نیست. شما هم که اینقدر بشریت رو دوست داری باید بدونی فرزندان ایران هم جزو بشریت هستند و اگه اونها بشریت رو دوست داشتند (برخلاف همه ی شعارهای بشردوستی) اونوقت سلاحهای اتمی شون رو نابود می کردن . و اگه بناست که با ده ها هزار سلاح اتمی زنان و فرزندان پاک طینت ایرانی رو تهدید کنند ماهم فرزندان نامشروع و ناخلف آنها را تهدید می کنیم.
از دیدگاه ما حتی یک بمب کوچک و متعارف هم نباید در جهان باشد و اصولا با هر نوع جنگ و در گیری و نزاع و حتی با شلیک یک گلوله ی طپانچه هم مخالفیم اما وقتی آنها هزاران بمب مخوف را در انبارهای خود انباشته اند ما نباید دست روی دست بگذاریم.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 157 بار

پست توسط 172shop »

sinaset نوشته شده:
HORLIKAN نوشته شده:به نظر من ايران به عنوان يك سلاح بازدارنده بايد داشته باشد و به نظر من اين كار مخالف ايه والله من استطعتم من قوه است چون همان طور كه ميدانيد خدا در اين ايه ميفرمايد انقدر از ساز و برگ جنگي جمع كنيد تا به وسيله ان دوشمنان خود و خدا را بترسانيد.

سلام دوست خوبم
ببیند با یک دستمال کثیف هرکز نمی شود شیشه ای را پاک کرد
پس با داشتن یک سلاح کشتار جمعی هرکز نمی شود اهداف سلاح جویانه را دنبال کرد(چون هر دو دو واژمتضاد هم دیگر هستن )

اسلام با این بمب مخالف است ،وداشتن این بمب یک ننگی برای اون کشور اسلامیست

دوست من بهتر وسعت دید خودمون رو بیشتر کنیم،اگر قرار ما بمب اتم داشته باشیم و بعدا هم ،باقی کشور ، در صورت جنگ ایا کسی بر روی کره زمین باقی می ماند؟

بهتر دست اندر دست هم دهیم و جلوگیری کنیم از رواج این سلاح وحشتناک ، که به نفع جامعه بشریت و ایندگانمان نیست
البته اين رو اضافه كنم كه قرار نيست ما اين سلاح را استفاده كنيم قرار است

در رابطه با این جمله شما
شیطان گاهی با توجیه هات عقلانی و مذهبی سراغ انسان میاید ،اولش می گه برو طرفش ،بعد می گه بسازش ، بعد که تویه موقعه ات بهرانی قرار گرفتیم می گه استفاده کن و ...

با داشتن خدا تبدیل به یک ابر قدرت میشوم
اگر این حرف رو متوجه میشدیم هرکز ،نداشتن بمب اتم رو یک ضعف نمی دونستیم

مگه بمب اتم تونست از فرو پاشی شوروی جلوگیری کنه یا که ،امریکا با داشتن بمب اتم تونست به ایران فاقد بمب اتم حمله کنه
این نشون میده بمب اتم واقعی یک چیز دیگست ( که 100 ها برابر قدرتش بیشتر از بمب اتم است)
باتشکر تصویر

مثل این که بازم جوگیر شدی. این حرف های مسخره ی تو فقط به درد خنگ هایی مثل خودت می خوره. والله اندازه یه خنگ هم شعور نداریتصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 273 بار

پست توسط MoHsEn 1368 »

سلام دوست عزیز آقای sinaset دوست من طرز فکرت اشتباه نیست بله خدا با هرکی باشه اون برندس اما به قول خودت از تو حرکت از خدا برکت اول باید خودت بخوای پیروز باشی تا خدا کمکت کنه.الان به نظر شما دلیل اینکه آمریکا تونسته ابر قدرت بشه چیه؟
اولین چیزی که برا ابر قدرت شدن نیازه یک سلاح باز دارنده قویه که کسی جرات چپ نگاه کردن پیدا نکنه.شما گفتی ما رو تجهیزات دفاعی تمرکز داریم که پیشرفت های خوبی داشتیم آیا تجهیزات دفاعی ما که کپی از نمونه های چینی بی مصرف و روسی بی دقت هستن قابل مقایسه با تجهیزات آمریکا هستن؟
آیا شما هواپیماهایی مثل f-22 یا حتی همین F-18 رو با صاعقه و میگ 29 مقایسه میکنی یا تانک ام 1 آبرامز رو با ذوالفقار3 که کپی نا خوانا از تی 72 و تا حدودی همین ام 1 آبرامزه؟
تازه ما الان در مقابل تمام دنیا هستیم نه فقط آمریکا 70 میلیون کجا 7 میلیارد کجا به نظرم بهتره یه سلاح باز دارنده مثل بمب اتم و بعد از اون بمب هیدروژنی داشته باشیم تا اینکه مثل لاشخور بریزن و کشورمو تیکه پاره کنن.
چو ایران نباشد تن من مباد...........
به امید روزی که هیچ جنگی نباشه و ما هم مجبور به استفاده از این نوع سلاح ها نشیم.......
موفق و سربلند و پیروز باشی ایران من.......
قفل شده

بازگشت به “متفرقه در مورد جنگ افزار”