بحث شيرين مهريه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

بحث شيرين مهريه

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

امروز با يکي از دوستانم بحث مفصلي در مورد ازدواج و بالاخص مهريه داشتيم. اتفاقا کتابي در اين زمينه در حين صحبت خريدم که در آن روايتي از اما جعفر صادق نقل شده است :

هر شخصي به قصد ندادن مهريه ازدواج کند - و در نهايت مهريه را نيز نپردازد - حکم زنا دارد و خداوند در روز قيامت از محسانات وي به اندازه ي مبلغ مهريه کم خواهد کرد چون به عهد خود وفا نکرده است.

خب - من يک نتيجه ي فلسفي گرفتم : مهريه را کي داده و کي گرفته !!!

اگر شما هم به جمله ي فوق معتقد هستيد يک نگاهي به عکس زير بيندازيد :

تصویر

من داشتم يک حساب سر انگشتي مي کردم براي مهريه - که با توجه به اين حديث - واقعا از واجب هم واجب تر مي شه که اگر پسري بخواهد 1300 و اندي سکه پرداخت کند و اگر قيمت سکه در حدود يکصد هزار تومان باشد ( در شرايط رويايي ) - پس يکصدو سي ميليون تومان بايد پرداخت کند !!! نظر شما چيه ؟ يک جوان بيست و اندي ساله مي تواند پرداخت کند ؟

تصویر

و فکر هم نمي کنم ديني به اندازه ي اسلام اينقدر به خانمهاي محترم بها داده باشد - چون مهريه حق زن هست و او مالک اين مال است.

تصویر

ببينيم نظر شما دوستان چه است ؟

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

از نظر من سکه بايد يکي باشه به يگانگي خدا چون هم مرد بتونه مهريه رو بده و ديني به گردنش نباشه :smile: :smile:
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

يک سکه !

پست توسط mhdsoft »

بله ! مي شود يک سکه !
اما به هر حال :
تصویر

و در نهايت :

تصویر

و همه اش بخاطر :

تصویر

و براي زيبا ترين لحظه ي زندگي :

تصویر

که تمامش بخاطر :

تصویر

بوده است .

زيباست - همه اش مگر چقدر عمر مي کنيم ؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

اگه بخوايم بگيم يكي به خاطر وحدانيت خدا
مي گين 124 هزار سكه به خاطر تغداد پيامبران :-)
البته به نظر من نه كمش خوبه نه زيادش
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mhdsoft,
متشکرم از بابت موضوع خوبي که انتخاب کرديد.
مهريه يکي از عوامل ايجاد دست انداز در ازدواج است که در کشورهاي غيرمسلمان وجود ندارد.
مهريه بايد بر اساس دارايي مرد انتخاب شود نه براساس موهومات ذهني يا سنت هاي مردهء قديمي.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Leila جان
قبلا نيز يک بار چنين مزحرفاتي رو بيان کرده بوديد و به شما گفته شد که حتي محض شوخي هم بيان نکنيد
به هر حال در اين مورد خاص هيچ کسي حتي به شوخي هم اجازه‌ي بيان اين مزخرفاتي رو نمي‌دم، چرا که به عينه شاهد نابودي نوابغي بودم که به خاطر جدايي پدر و مادرشون و داشتن مهريه بسيار بالا و به زندان افتادن پدر خانواده و در حين حال مادر حيوان صفتش که حتي به فرزند خودش هم رحم نکرد، مجبور شد براي امرار معاش در زباله دانهاي شهري دنبال غذاي مونده بگرده و ....
لطفا هر بحثي رو با شوخي و سرگرمي اشتباه نگيريد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

پست توسط sara »

مهریه‏ای که باید موجب مهر و محبت باشه اگر مبلغش زیاد بالا باشد سبب بغض و کینه می‏شود.
حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام می‏فرماید:«در مهریه زن‏ها زیاده‏روی نکنید که موجب عداوت و دشمنی می‏گردد.»
اساس زندگی زناشویی علاقه و عشق است نه معامله و کسب و کار
وقتی مهریه سنگینی برای دختر قرار داده بشه، خود به خود در کوران زندگی و سختی‏ها و عصبانیت‏ها به این فکر می‏افتد که اگر کار به طلاق هم کشید این مهریه زیاد پشتوانه‏ای برایش خواهد بود؛ لذا به راحتی ناسازگاری می‏کند و از طلاق و جدایی واهمه‏ای نخواهد داشت.
شوهر هم که می‏بینه با طلاق و پرداخت مهریه بالا، به خاک سیاه می‏نشیند و هستی و نیستی‏اش به باد می‏رود، هرگز حاضر به طلاق نمیشه و هر روز و هر ساعت کینه زن را در دل می‏پروراند و آن‏قدر اونو آزار مي ده تا زن از مهریه خود بگذره و جونش را خلاص کنه.
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

ايراني !

پست توسط mhdsoft »

به نام خدا

من در وهله ي اول بايد از دوستان عزيزي که به صورت خيلي جدي بحث را دنبال کردند تشکر کنم. واقعا" از صميم قلبم خوشحالم که اين موضوع را واقعا" چوانان اين مملکت بها مي دهند.

اسلام ديني کامل است و بدست آوردن هر چيزي را مشروط دانسته است در صورتيکه تلاشي براي شده باشد. بدست آوردن زن و زندگي را نيز در حيطه ي تلاش معني کرده است. در کشورهاي غربي هنگام طلاق نيمي از داراييهاي شوهر را به زن نسبت مي دهند اما در ايران واقعا" مهريه شده است چوب روز مبادا.

اما بر عکس آنچه همه مي پندارند – نتنها جلوگيري از طلاق نمي کند بلکه حتي آمار طلاق را بالاتر برده است. مشکل ما عدم ارايه ي مباحث ديني به روز است. در زمان حضرت علي (ع) – ايشان زرهي از جنگ به غنيمت گرفته بودند که پول فروش آن زره را به عنوان مهريه ي حضرت فاطمه (س) قرار دادند.

مهريه مبحث و حق طبيعي يک زن است. اما ما هم مسلمانيم عربها هم مسلمانند ! ملت ما ملت عجيب و غريبي است. در يک مقايسه ي کلي – در عربستان و کلا در ميان عربها رسم است که مهريه را معمولا" يک يا دو سفر حج تعيين مي کنند و به داماد محترم چند سال بنا بر درخواست خودش فرصت تعيين مي کنند.

حالا ما مردم ايران مسلمان تريم يا عربها که هميشه آمال تمسخر ملت ما هستند ؟!

من اصلا" منظورم بحث سياسي نيست و نخواهد بود. به طور کلي پسر عاشق خواهان ريختن کل زندگيش به پاي معشوقش است و درست ماجرا نيز همين است و به همين دليل مهريه – مهريه نام گرفت.

براي مثال – پسري که مي تواند خانه اي اجاره کند و حق اجاره ي خانه را نيز بپردازد و مي داند که مي تواند مقداري را نيز ذخيره کند – مي تواند بر همان اساس مقدار مهريه را مشخص کند. شايد به سکه و يا شايد با خريد حتي قطعه زميني در خارج از شهر.

به هر حال – اکثر ما روزي پدر و مادر مي شويم و اميد وارم بحثهاي اين روزها را فراموش نکنيم. حتي اگر خواستگاري براي خواهرمان آمد يا برادرمان به خواستگاري رفت بهتر است اين موازين به وي يادآوري شود.

ازدواج در همه ي دنيا شيرين است و در ايران فقط جشن آن ! متاسفانه اين فقط فرهنگ است که معلوم نيست از کجا ضربه خورده !

در زمان جنگ با اينکه اوج کمبودها و ترسها بود – ازدواجهاي با شکوهي صورت گرفت ( ساده – با اميد و با دوام ) و حتي مردم به راحتي توليد نسل مي کردند بدون ترس ! اينها همه ناشي از اميد و اعتقاد قوي به خدا بود. نمي گويم که توليد نسل بي رويه کار درستي بوده يا غلط – فقط مي شود گفت که جرات و اعتقاد مردم بيشتر بوده.

آنها همه ناشي از نطام سنتي تربيت فرزندان بوده است. تربيت درست. تا قل از آن زمان واژه هايي مثل دوستي و ... ميان دختران و پسران کمتر بوده و اکثر پسران در پي ازدواج بوده اند – اما به علت همين رسوم غلط ( مهريه سنگين و... ) عمرا" ازدواج در جامعه دوامي داشته باشد که متاسفانه امروزه شاهد آن نيز هستيم.

اکثر پسراني که به نحوي با دختران در ارتباط هستند همه اش از مکر هاي دخترانه صحبت به ميان مي آورند اما همين ها در هنگام ازدواج زير بار مهريه هاي يک هزار سکه اي و حتي يکصد هزار سکه اي مي روند و حتي به شوخي چشم بسته قبول مي کنند ! چرا ؟!

بعضي وقتها مي گويند – چقدر ازدواج کردن در ايران سخته ! پسر هم بايد پول داشته باشه – هم ظاهرا" بايد ميلياردر باشد و هم بايد اخلاق توپ داشته باشد !
پس خانمهاي محترمه مي توانند روي هر خواستگارشان به عنوان پسري از قلعه ي شاه پريون حساب کنند. نمي دانم اما فکر مي کنم اگر ازدواج نکردن يک عيب داشته باشد – ازدواج در ايران صدها عيب دارد. جالب اينجاست که دولت هم در اين راه حسابي سرش را زير برف کرده است.

دولت دوبي براي زوجهاي جوان هم خانه آمده کرده است و هم پنج هزار درهم به آنها هديه مي دهد ! اما ما هم وام ازدواج داريم ( يک ميليون تومان ) و جديدا" هم صندوق مهر رضا ( يک ميليون تومان ). بهر حال روز قيامتي هم وجود دارد – اما همه و همه قدرت مردم و خلاقيت آنها را دستکم گرفته اند .

بشر ذهن خلاقي دارد – وقتي جامعه صحبت از دين مي کند و جوان مي بيند دين حتي به وسيله برخي از قوانينش جلوي ساده ترين و اساسي ترين نيازهايش را گرفته است – مطمنا" ترجيح مي دهد از دين برگردد. اين همان موضوعي است که در اسلام چه در صدر آن و چه بعد از آن بدان زياد توجه شده است. موضوع ازدواج با مهريه و مراسم سبک و ساده. اما قوانين را مردم به نفع خودشان تغيير داده اند.

در اسلام آمده است – جوانان را به عقد يکديگر در آوريد ( سوره بقره ) – اما واقعا" الان چند درصد از پدر و مادرها به دنبال چنين موضوعي هستند ؟! همه فرزندان خود را فعلا" به نوعي رها کرده اند ( فعلا" درس بخوان – سربازي برو برگرد بعد – اول کار پيدا کن ) و چيزهايي از اين قبيل.

در اين زمينه نيروي انتظامي هم خوب عمل مي کند ( افعال معکوس ) – که اينها را مي توان از دسنگيري دختر و پسرها و کتک زدن آنها به آساني ديد. خب – بايد ديد آخرش چه مي شود چون حتي پسر بيچاره شب عروسي هم بايد خوش آمد گوي نيروي انتظامي باشد ! آخي ... دلم دارد آتش مي گيرد.

و نکته ي آخر اين است که منجي ما آدمها در ابتدا خدا است و بعد خود ما. اميد وارم روزي همه ي ما چنان از اين گندآب بيرون بياييم که به اينکه روزي چنين بحثهايي مي کرديم بخنديم و افتخار کنيم. به اميد خدا.

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

اقا Mahdi1944,
كسي نگفت زياد باشه كه شما انقدر شاكي مي شين
هر كي يه نظري داره منم نظرم رو گفتم
دليل نمي شه كه شما تا اين مورد پيش بياد انقدر به من ......... :-?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Leila نوشته شده:مي گين 124 هزار سكه به خاطر تغداد پيامبران :-)

اين جمله معني بسيار زياد مي‌ده و البته جمله بعد اون نشون مي‌ده که جمله بالا محض مزاح بوده، حداقل اشکالي که به اين پست در يک بحث جدي وارد هست اينه هر موضوعي رو نبايد شوخي و سرگرمي قلمداد کرد، بحث‌هاي شوخي و ... به وفور يافت مي‌شه، اما فکر مي‌کنم از بحث‌هاي جدي نکات بهتري رو ياد بگيريم
در هر صورت نظر دادن و ابراز عقيده هيچ مشکلي نداره، اما در اين مورد خاص با هر فردي شديدا برخورد خواهد شد، چون با هيچ منطقي و به هيچ شکلي قابل قبول نيست، لطفا در آينده نيز هرگز حتي به شوخي هم بيان نکنيد
شايد لحن من در پست قبلي کمي تند بود که از شما معذرت خواهي مي‌کنم :o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Leila »

خواهش مي كنم
چون شما تو اين مورد خيلي حساسين
سعي مي كنم ديگه به شوخي بيان نكنم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Mahdi1944,
البته صحبت خانم ليلا در مورد 124 هزار، يک منبع قبلي هم داره.
يک روز (سالها پيش) آقاي موسوي اردبيلي در نمازجمعه تهران نقل مي کرد که
قرار بوده عقد دختر و پسري رو بخونه. مهريه هم بالا بوده و مثلن بدين شکل:
100 سکه به نيت پيامبر (ص)، 100 سکه به نيت امام اول و . . .
آقاي موسوي اردبيلي هم بسيار عصباني و نارحت ميشه و جدي يا شوخي
ميگه يک دفعه بگيد 124 هزار تا به نيت تعداد پيامبران.

به هر حال خانم ليلا از کاربران خوب و قديمي اين سايت هستند.
اميدوارم رنجشي به دل نگرفته باشند.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”