. سوم اینکه یک منبع مطمئن و یا آدم متخصص سراغ دارید که بهم بگه دستگاه من تا چه حدی مقاوم است ؟مشخصات دستگاه
: atlon 64 3000 1800 hz
Ram : king max 512 *2 dual channel
Graphic card : ATI radeon 9550 " 256
main board : k 8 n s c gigabite
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

. سوم اینکه یک منبع مطمئن و یا آدم متخصص سراغ دارید که بهم بگه دستگاه من تا چه حدی مقاوم است ؟

مغمون نوشته شده:آقا ما اگر بیایم یه خمیر سیلیکون خوب و دو تا فن مشتی بذارم روش نمیتونه بازیهای امروزی رو بیاره بالا ؟
کارت گرافیک من الان 256 است . به زور نمیشه ازش اندازه 512 کار کشید ؟
و همچنین در مورد سی پی یو چطور ؟

مغمون نوشته شده:آقا ما اگر بیایم یه خمیر سیلیکون خوب و دو تا فن مشتی بذارم روش نمیتونه بازیهای امروزی رو بیاره بالا ؟
کارت گرافیک من الان 256 است . به زور نمیشه ازش اندازه 512 کار کشید ؟
و همچنین در مورد سی پی یو چطور ؟

Mohammad 1985 نوشته شده:چرا باز موضوع رو می پیچونی ؟!!! من گفتم اورکلاک حرفه ای ! یعنی گفتم سیستم ایشان حتی در صورت اورکلاک حرفه ای هم اور پذیر نیست و قابلیت بالایی در اورکلاک نداره ! و کسی که اور کلاک حرفه ای می کنه 100 درصد با ولتاژها و فرکانسها آشنایی داره !
2 نوع اور داریم که یکی صرفا برای زدن رکورد هست و دیگری برای افزایش کارایی که در نوع اول حتی ممکنه دیگه قطعات قابل استفاده نباشن !
من نمی دونم کجا گفتم تعداد ترانزیستورهای جی پی یو با اورکلاک مرتبط هست !!!! منظور من این بود کارت من با چنین تعدادی ممکنه کم بیاره چه برسه به کارت قدیمی ایشون !
در ضمن اور گرافیک همچین هم بی تاثیر نیست ! مثلا کارت گرافیک من 5750 هست که توسط درایوری که خود ای ام دی براش داده میشه به راحتی فرکانس هسته رو از 700 مگاهرتز به 870 مگاهرتز و فرکانس حافظه رو از 1150 مگاهرتز به 1430 مگاهرتز افزایش داد !
که در این حالت کارت 5770 رو به راحتی پشت سر می زاره و حتی ممکنه با کارتهای سری 5800 مثل 5830 هم رقابت کنه !
ولی برای کارت ایشون با توجه به قدیمی بودن حتی با اورکلاک وحشتناک هم نمیشه روش حساب باز کرد ! و همچنین سی پی یو ایشون که اصلا خوب اور نمیشه !
علاوه بر سی پی یو و مادربرد پاور هم نقش مهمی در اورکلاک داره .
و در آخر عواملی که نام بردید هیچ ربطی به اورکلاک ندارن ! و دلیلی وجود نداره که مثلا کارتی که از فیزیک پشتیبانی میکنه ( کارتهای انویدیا ) از کارتهایی که از این سیستم پشتیبانی نمی کنن بهتر اور بشن ( کارتهای AMD/ATI ) یا نقش دایرکت ایکس در اورکلاک بی معنیه !
شما همیشه یه کاری می کنی من حرفهای خودم رو دوباره ترجمه کنم !