میگ 29 های ایران ارتقاء پیدا کرده اند؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 48
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۵۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 234 بار
سپاس‌های دریافتی: 123 بار

میگ 29 های ایران ارتقاء پیدا کرده اند؟!

پست توسط emad_tava »

سلام دوستان از نعمت داشتن su 27 در کشورمون که کاملا نا امید شدم حالا به نظر شما میگ 29 هامون ارتقاع پیدا کردن؟؟
بعضی ها میگن به درجه smt ارتقاع پیدا کردن!!!!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط Reza6662 »

سلام
میگهای ایران از نوع MiG-29B هستند که روسها در دهه 1980 آن را از MiG-29 سری اولیه که Fulcrum-A نامیده می شد بازتولید کرده اند. MiG-29B سیم کشی مربوط به حمل بمب اتمی را ندارد، برد و توان پردازش رادار آن کاهش یافته، سیستم شناسایی دوست از دشمن (IFF) و سیستم ضدعمل الکترونیک آن نسبت به نمونه اولیه که برای نیروی هوایی شوروی سابق و کشورهای بلوک شرق عضو پیمان ورشو ساخته شده بود، ضعیفتر شده اند. هرچند که MiG-29B نیز از سری Fulcrum-A شناخته می شود. اما تاکنون یعنی سال 2010 مشخص شده که میگهای29 ایران، دچار هیچ نوع دگرگونی نشده اند و تنها بر روی یکی از 4 میگ-29 عراقی که از نوع دوسرنشینه UB (بدون رادار) بود، توسط جهاد خودکفایی نهاجا، غلاف سوختگیری هوایی نصب شده است. به نظر می رسد نصب این غلاف، باعث خشم مسئولان روسی شده و آنها تهدید به قطع پشتیبانی فنی میگها کرده اند. با توجه به دو نقص میگ-29 یعنی توان ضعیف رادار و برد پروازی کم، دو نوع دگرگونی یا بهینه سازی برای میگ-29 های ایران قابل انجام بود که به نظر می رسد به دو دلیل: 1- عدم همکاری طرف روس 2- عدم تخصیص بودجه در نهاجا؛ هیچکدام انجام نشده باشند:

الف) ارتقاء به سطح استاندارد MiG-29S
در این ارتقا، یک تانک سوخت در قسمت پشت هواپیما اضافه می گردد که به صورت یک برآمدگی نسبت به نمونه اولیه میگ-29 قابل شناسایی است. بهینه سازی یا ارتقاء بعدی در قسمت کنترل هواپیما با نصب 4 دستگاه کامپیوتر انجام می‏شود که توانمندیهای پروازی میگ-29 را بسیار بهبود می بخشند، منجمله اینکه بیشینه زاویه حمله دو درجه افزایش پیدا می‏کند. هرچند برخی کارشناسان ناتو بر این باورند که قسمت برآمده پشت، تنها مخزن سوخت نیست بلکه سیستم ضدعمل الکترونیک پیشرفته L-203BE می باشد. اما مهمترین ارتقا در قسمت رادار می‏شود که ضمن افزایش چشمگیر برد رادار، تلاش شده با نصب برخی کیتها، وابستگی میگ-29 به کنترلر رادار زمینی کاهش یابد. بدین ترتیب با نصب رادار ارتقاء یافته N019M، میگ-29 قادر می‏شود موشکهای دوربرد هوا به هوای R-27E با برد قابل توجه 130 کیلومتر را شلیک نماید. کنسرسیوم میگ-ماپو تلاش کرده بود برخی توانمندیهای هرچند اندک هوا به زمین در MiG-29S گنجانده شود، اما برای تبدیل میگ-29 به یک جنگنده چندمنظوره، در نهایت گونه MiG-29SM از دل گونه S سربرآورد که آن هم سرانجام به ساخت ابرجنگنده MiG-29M موسوم به سوپر فالکروم منجر گردید.

ب) بهینه سازی آویونیک
این بهینه سازی که نخستین بار برای فالکرومهای نیروی هوایی لهستان پیشنهاد گردید، تنها بهینه سازی رادار و برخی متعلقات الکترونیکی میگ-29 را شامل می گردد، به نحوی میگ-29 قادر می‏شود همزمان دو هدف هوایی را رهگیری کرده و به هردو موشک شلیک کند. در این بهینه سازی، نصب موشکهای مدرن R-77 که مشابه موشک آمریکایی آمرام ولی با توان بهتر ارزیابی شده‏اند، نیز پیش بینی شده است.

تصویر   عکس که مربوط به سال 1374 است، دو فالکروم ایران را که مجهز به موشکهای R-27E/R و R-60MK هستند نشان می دهد.   دوم گویا به نوع تمرینی R-27 با نوارهای سیاه و یک شیء ناشناس مجهز است. 

تصویر   عکسی نیز فالکروم ایرانی را با چهار موشک گرمایاب R-73 نشان می دهد. البته علت بسته بودن Exhaust موتور سمت راست برای من نامعلوم است. 

پاینده باشید.
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
پست: 330
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۸, ۳:۲۴ ب.ظ
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط Ruozbeh »

emad_tava نوشته شده:یکی از دوستان تو یکی از پست ها گفتن تو یه نمایشگاه نظامی که میگ 29smt بوده روی قسمت دارندگان این جنگنده پرچم ما هم بوده....

به نظرم استاد رضا توضیحات جامع و کامل را ارائه نمودن اما در این مورد که شما صحبت کردید حدود 2-3 سال پیش مجله ی نوآور از این نمایشگاه و رونمایی از SMT مقاله ای داشت که اتفاقا اشاره کرده بود پرچم ایران بر روی آن موجود نیست و...
  عکسی نیز فالکروم ایرانی را با چهار موشک گرمایابR-73 نشان می دهد. البته علت بسته بودن Exhaust موتور سمت راست برای مننامعلوم است. 

در این مورد به نظر بنده ایشان در حال تمرین برای فرود با یک موتور بوده اند! تصویر
دوستان نظر دیگری ندارند؟
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 854
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۴ دی ۱۳۸۶, ۶:۴۲ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط renger »

Ruozbeh, عزیز
اتفاقا من هم اون مجله رو دارم ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم.
اگه خطای دید نباشه به احتمال زیاد پرچم ایران هم هست
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 174
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۸, ۱۰:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط نادر70 »

سلام
اینکه هیچ تغییری در ظاهر هواپیما دیده نشه دلیل بر انجام نشدن ارتقا نیست.ممکن است سامانه های راداری وناوبری این جنگنده دچار تغییر شده باشد.در ضمن این جنگنده ها در ابتدا توان سوختگیری هوایی وحمل مخازن سوخت اضافی در زیر بالها را نداشتند که به همت متخصصین داخلی به این امکانات مجهز شده اند.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Captain II
Captain II
پست: 445
تاریخ عضویت: جمعه ۲۶ تیر ۱۳۸۸, ۹:۵۶ ب.ظ
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط azeRilA »

با سلام.

در چند پست قبل استاد رضا همه چیز رو به وضوح بیان کردند. تصویر

در ضمن این جنگنده ها در ابتدا توان سوختگیری هواییوحمل مخازن سوخت اضافی در زیر بالها را نداشتند که به همت متخصصین داخلیبه این امکانات مجهز شده اند.


توان سوخت گیری هوایی فقط بر روی یک میگ از نوع دونفره آموزشی تا الان انجام شده.گفته شده بوده که بر روی یک میگ تک سرنشینه هم این طرح اجرا شده اما تا الان ثابت نشده!

میگ های ایران هم قابلیت حمل مخزن اضافی زیر بدنه و زیر دو بال(جمعا" 3تا)رو هم اکنون دارند.پکیج اش هم از کشور فروشنده خریداری شد و بر روی آنها نصب گردید.

تصویر
 
[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

 [SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست
 
 



 
Major I
Major I
پست: 812
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۷ دی ۱۳۸۵, ۲:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط Mohammad.Jafar »

KRITER نوشته شده:دوباره شروع شد :-?
ما که یک بار گفتیم که تعداد میگ های ایران بالای 100 تا هست که شما ما را توبه دادین


دوست عزیز یک بار چند ماه پیش همچین ادعایی کردید

کشور الجزایر 100 فروند میگ-29 دارد نه ایران

می توانید با کمی جمع و تفریق به این موضوع پی برد:
کل میگ-29 های اتولید شده
840
کشورهای دارنده به جز ایران (با فرض اینکه فقط ایران است که پنهانکاری شدید می کند!!!) در ویکیدیا نگاه کنید
آمار بعضی از کشورها مثل آذربایجان نوشته نشده ولی عددهایی که جلوی آنها نوشته شده است را با هم جمع کردم شد 798 فروند(شاید اشتباه کنم؟)

میمونه 42 فروند
که برخی از آنها مربوط به کشورهایی مثل سوریه و ... می باشد که اعداد آنها منتشر نشده
پس برای ایران همان 20-30 فروند میماند
البته این اطلاعات با کمی حوصله می تواند دقیق و دقیقتر شود
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 174
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۸, ۱۰:۵۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط نادر70 »

azeRilA نوشته شده:با سلام.

در چند پست قبل استاد رضا همه چیز رو به وضوح بیان کردند. تصویر

در ضمن این جنگنده ها در ابتدا توان سوختگیری هواییوحمل مخازن سوخت اضافی در زیر بالها را نداشتند که به همت متخصصین داخلیبه این امکانات مجهز شده اند.


توان سوخت گیری هوایی فقط بر روی یک میگ از نوع دونفره آموزشی تا الان انجام شده.گفته شده بوده که بر روی یک میگ تک سرنشینه هم این طرح اجرا شده اما تا الان ثابت نشده!

میگ های ایران هم قابلیت حمل مخزن اضافی زیر بدنه و زیر دو بال(جمعا" 3تا)رو هم اکنون دارند.پکیج اش هم از کشور فروشنده خریداری شد و بر روی آنها نصب گردید.

تصویر
[FONT=Times New Roman]سلام  
[FONT=Times New Roman]در این زمینه لازمه مواردی را گوشزد کنم : 
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]-در ضمینه ی ارتقا و ایجاد توانایی سوختگیری هوایی بارها توسط مسئولین و فرماندهان نیروی هوایی گفته شده وماهنامه ی جنگ افزار در شماره ی 53 هم به این نکته صحه می گذارد همچنین است منابع دیگرعمدتا خارجی  
[FONT=Times New Roman]
2-این مورد در رابطه با su-24 هم صادق است.
 


[FONT=Times New Roman]3- در ضمینه ی حمل مخازن سوخت اضافی برای آنها هم به موارد بالا استناد می  [FONT=Times New Roman]  

در ضمن دوست عزیز

Motimann

اولا از سایتهای غیر مجاز مطلب و فیلم لینک ندید دوم اینکه عمر خدمتی یک هواگرد را می توان با ارتقا افزایش داد ( مثل میگهای هند) وسوم فانتومها هم با ارتقا وبهسازی همچنان فعالند در حالیکه جنگ دیده هستند.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

Re: میگ 29 های ایران ارتقاع پیدا کردهاند؟؟؟

پست توسط Reza6662 »

emad_tava نوشته شده:واقعا ممنونم از اطلاعاتتون. یه سوال برام پیش آمد یعنی الان میگ های ما دید پایین ندارن و رادارشون حداکثر تا 60 کیلومتر جواب میدهد؟ با این حساب با وجود خلبان زبردست این میگ های ما میتونه با f16 و f15 کشورهای همسایه داگ فایت موفق داشته باشه؟؟
به نظرم تنها هواپیمای بروز شده نهاجا میراژها باشن که اونم زیاد مطمین نیستم...

سلام.
میگ29 های ایران که از سری صادراتی Fulcrum-A هستند، برد رادارشان در هوای صاف حدد 70 کیلومتر می باشد. میگ29 به همراه سوخوی27 نخستین جنگنده های اتحاد شوروی بودند که رادارشان توانمندی دیدپایین - شلیک پایین داشتند (Look Down - Shut Down). در سالهای پایانی عمر اتحاد شوروی که آقای میخائیل گورباچف به دبیری کل حزب کمونیست اتحاد شوروی منصوب شد، روابط بین شوروی و ایالات متحده رو به بهبود گذاشت. بدین ترتیب در زمان تصدیگری آقای کاسپارواین برگر در سمت وزیر دفاع آمریکا در اواخر دهه 1980، چندین بازدید دوطرفه از امکانات و تجهیزات نظامی دو طرف امکان پذیر گردید. در یکی از این بازدیدها که در سال 1989 انجام گرفت، گروهی از بهترین خلبانان نیروی دریایی ایالات متحده، موفق شدند در کابین میگ29 در اوکراین حضور یابند و از نظر توانمدیهای پروازی و صدای موتور، آن را بسیار به جنگنده اف-18 هورنت شبیه دانستند. البته در سالهای بعد که اتحاد شوروی از هم گسست، امکان پرواز با میگ29 برای خلبانان غربی و اسرائیلی میسر گردید. بنا بر نظر کارشناسان ناتو، Fulcrum-A از نظر توانمندی رادار اندکی ضعیفتر از F-16A می باشد.
تصویر 
.
البته Fulcrum-A بر خلاف F-16A، دارای سیستم پرواز الکترونیکی موسوم به FBW نیست و اهرم گاز بر روی استیک کنترل آن تعبیه نشده است (HOTAS). بنابراین در نبردهای نزدیک هوایی و با در نظر گرفتن توانمندی مساوی برای مهارت خلبانان، F-16A بالاتر از Fulcrum-A جای می گیرد (با حدود 10 درصد توان بیشتر رادار و مانورپذیری). آزمایشاتی که در دهه 1970 با YF-16 انجام گرفت نشان داد که این جنگنده به دلیل بهره گیری از سامانه FBW (کنترل دیجیتال پرواز) و همچنین نوع طراحی آیرودینامیک اف-16 که مرکز ثقل آن در نیمه انتهایی هواپیما قرار گرفته است، توانمندی بسیار خوبی برای انجام مانورهای سنگین دارد و برخی خلبانان آزمایشگر جنرال داینامیکس، توانستند تا g 12 فشار را با این جنگنده بدست آورند که البته یکی از آنان به دلیل وارد شدن این فشار زیاد و بیهوشی در کابین، جان خود را از دست داد.

همچنین Fulcrum-A با موشکهای R-27 Alamo مجهز می شود که ماگزیمم بردی در حدود 70 کیلومتر دارند و در دو گونه نیمه فعال راداری R-27R و نیمه فعال راداری با هدفیاب فروسرخ R-27T در نهاجا موجود هستند. بدیهی است که برد این موشکها اساسن نمی تواند فراتر از برد رادار میگ29 باشد. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که رقیب فالکرومهای ایران که یک اسکادران از آنها در پایگاه تبریز حضور دارند، 210 فروند اف-16 ترکیه هستند. اف-16 های ترکیه جملگی از سری Block 30 تا Block 52 می باشند که از نظر تکنولوژی، دست کم حدود یک نسل از Fulcrum-A بالاتر می باشند. بنابراین در درگیریهای BVR یا فراتر از دید چشم، ترکها قادرند به دلیل توان بیشتر رادار فالکن های خویش، موشکهای اسپارو و آمرام خود را زودتر شلیک کنند و در نبردهای داگفایت نیز اندکی جنگنده هایشان بهتر عمل می‏کنند.
تصویر  سوختگیری دسته ای اف-16 ترکیه از تانکر KC-135 
.
نیروی هوایی ترکیه قادر است به اف-16 های خویش به وسیله 7 فروند تانکر KC-135 سوخترسانی کند که متاسفانه فالکروهای ایران، ضمن اینکه میگ29 اساسن جنگنده ای با برد جنگی کم می باشد، فاقد توان سوختگیری هوایی هستند؛ ضمن اینکه نیروی هوایی ایران، تانکرهای خود را به جز یک فروند تغییر کاربری داده و با آنها در شرکت ساها مسافرکشی می‏کند. به جز برتری سوختگیری هوایی، ترکها تا سال 2011، چهار فروند هواپیمای پیش اخطار و کنترل هوایی بوئینگ B737-700 خود را دریافت خواهند کرد که امکان کنترل دقیق مسیر پروازی جنگنده ها و آگاهی زودهنگام از خطرات پیش رو را برای اف-16 ها فراهم می سازد.
تصویر 
.
بدین ترتیب میگ29 های ایران همانند دوران جنگ که اف-5 های تبریز برای رهگیری هوایی متکی به کنترلرهای ماهر پایگاه تبریز بودند، باید توسط رادار زمینی هدایت شوند تا اندکی بتوانند به هنگام حمله هوایی دشمن موثر واقع شوند. در واقع اگر نهاجا دارای هواپیمای پیش اخطار یا همان آواکس بود، میگ29 های ایران، بسیار کارامدتر می توانستند عمل کنند؛ همانگونه که اسرائیل با ترکیب F-15A و رادار پرنده E-2C توانست چندین میگ-25 سوریه را در جریان درگیریهای موسوم به نبرد دره بقاء در سالهای 1982 تا 1983 سرنگون سازد.
تصویر 
.
اما این وضع در مورد اف-15 کمی فرق می‏کند. عربستان سعودی و اسرائیل از کاربران ایگل در منطقه هستند که به نظر من، تهدید اصلی از جانب عربستان است که یک بار نیز در زمان جنگ، به دو فانتوم ما بر روی آبهای خلیج فارس حمله کرد که یکی از آنها سرنگون شد و متاسفانه هیچ اثری از خلبانان بدست نیامد. اف-15 در تمامی مدلها، چه از نظر رادار و چه توان پروازی، از Fulcrum-A بالاتر است. البته با توجه به کارایی بسیار ضعیف رادار قدیمی N019 بکار رفته در میگ29 های ایران بر روی دریا و هوای مرطوب، نهاجا میگ29 های خود را تنها در تبریز و تهران مستقر ساخته است و بدین ترتیب امکان درگیری با ایگل برای فالکروهای ایران بسیار ضعیف است. البته به جز استثنائات و غافلگیری، Fulcrum-A هیچ برتری به هیچکدام از مدلهای F-15 Eagle ندارد. رقیب ایگلها در خلیج فارس، فانتومها و تامکتهای پایگاه بوشهر هستند که به نظر من در صورت داشتن رادار سالم و موشک فونیکس، در رهگیری و درگیری BVR تامکت با ایگل، برتری با تامکت است که البته باز هم به نظر من، شمار تامکتهای عملیاتی ایران زیر 10 فروند است و هیچ موشک فونیکس عملیاتی نیز دیگر وجود ندارد.

اما در مورد میراژهای عراقی که عمدتن از گونه های EQ5 و EQ6 هستند. این میراژها که گمان می رود با کمک قطعات ارسالی از لیبی و کارشناسان پاکستانی آماده پرواز شده باشند، به نظر من به دلیل نبود پشتیبانی فنی کشور سازنده، فاقد رادار فعال هستند و تنها دو کارکرد را انجام می دهند: 1- پرتاب بمب های سقوط آزاد 2- نمایش و تبلیغات

موفق باشید. تصویر
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 1102
تاریخ عضویت: جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۱۰ ب.ظ
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

Re: میگ 29 های ایران ارتقاء پیدا کرده اند؟؟؟

پست توسط kayvan6079 »

Reza6662 نوشته شده:
...

 تصویر   عکس که مربوط به سال 1374 است، دو فالکروم ایران را که مجهز به موشکهای R-27E/R و R-60MK هستند نشان می دهد.   دوم گویا به نوع تمرینی R-27 با نوارهای سیاه و یک شیء ناشناس مجهز است. 


...



[External Link Removed for Guests]

جنگنده جلویی (6111-3) مسلح به 2 تیر موشک R-27R1 آلامو (جایگاه های داخلی) و 2 تیر موشک R-60MK آفید (جایگاه های بیرونی) و جنگنده پشتی (6115-3) مسلح به 2 تیر موشک آموزشی/تمرینی UZR-60 آفید (جایگاه های بیرونی) و 2 تیر موشک آموزشی/تمرینی R-27UR آلامو (جایگاه های داخلی). ضمنا هر دو جنگنده با باک مرکزی 1520 لیتری PTB-1500 تجهیز شده اند.


Reza6662 نوشته شده:
...
همچنین Fulcrum-A با موشکهای R-27 Alamo مجهز می شود که ماگزیمم بردی در حدود 70 کیلومتر دارند و در دو گونه نیمه فعال راداری R-27R و نیمه فعال راداری با هدفیاب فروسرخ R-27T در نهاجا موجود هستند.
...


گونه بی موشک آلامو (R-27T) یک موشک با سیستم هدایت فروسرخ می باشد.

 [FONT=Times New Roman]R-27T (AA-10 Alamo-B), infrared homing, passive homing using the Avtomatika 9B-1032 (PRGS-27) IR seeker head  
موفق باشید
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 1102
تاریخ عضویت: جمعه ۳۱ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۱۰ ب.ظ
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

Re: میگ 29 های ایران ارتقاء پیدا کرده اند؟؟؟

پست توسط kayvan6079 »

با سلام

Reza6662 نوشته شده:
...
اما تاکنون یعنی سال 2010 مشخص شده که میگهای29 ایران، دچار هیچ نوع دگرگونی نشده اند و تنها بر روی یکی از 4 میگ-29 عراقی که از نوع دوسرنشینه UB (بدون رادار) بود، توسط جهاد خودکفایی نهاجا، غلاف سوختگیری هوایی نصب شده است
...



[External Link Removed for Guests]
سوختگیری تمرینی جنگنده آموزشی MiG-29UB


azeRilA نوشته شده:
...
توان سوخت گیری هوایی فقط بر روی یک میگ از نوع دونفره آموزشی تا الان انجام شده.گفته شده بوده که بر روی یک میگ تک سرنشینه هم این طرح اجرا شده اما تا الان ثابت نشده!

میگ های ایران هم قابلیت حمل مخزن اضافی زیر بدنه و زیر دو بال(جمعا" 3تا)رو هم اکنون دارند.پکیج اش هم از کشور فروشنده خریداری شد و بر روی آنها نصب گردید.
...



[External Link Removed for Guests]
سوختگیری تمرینی جنگنده دفاع هوایی MiG-29B


[External Link Removed for Guests]

جنگنده آموزشی MiG-29UB مجهز به سیستم سوختگیری هوایی (پروژه طالع) و مخازن سوخت 1200 لیتری زیر بال (پروژه خورشید)
دهمین نمایشگاه تجهیزات و ابداعات نهاجا - بهمن 1376 - مهرآباد. عکس: فرزین ندیمی

موفق باشید
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 756
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۰ دی ۱۳۸۷, ۱۰:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

Re: میگ 29 های ایران ارتقاء پیدا کرده اند؟!

پست توسط Morteza313 »

خدا این فرزین رو از اسلام و مسلمین نگیره .....

نصف چیزهایی که از نهاجا می دونیم و میشه گفت حاصل عشق و علاقه ایشون به نیرو هست....
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”