سلام به همه دوستان گل گلاب!
یه گوشی E52 دارم که هر بار با USB به کامپیوتر وصلش می کنم شروع می کنه به شارژ کردن که نمیخوام اینطوری بشه! باید چیکار کنم؟!
مرسی
شارژ شدن با USB در E52
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: شارژ شدن با USB در E52
, تا اونجایی من به خاطر دارم تنظیمات خاصی برای خاموش کردن این قابلیت وجود نداره...دوستانی که این گوشی رو دارند بهتر میتونند راهنماییتون کنند 
البته در support خود ن.کیا هم گفته تنظیماتی نیست
[External Link Removed for Guests]

البته در support خود ن.کیا هم گفته تنظیماتی نیست
[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHRAM, ويرايش شده در 0.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
خوب اگخ خود نوکیا گفته تنظیم نیست یعنی نیست ! سونی اریکسون داشتی بهت می گفتم ! چی کار کنی ! هر وقت سونی اریکسون گرفتی و به راه راست هدایت شدی بیا پیش خودم ! 

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
خوب یکی از بروبچ پرسیده برای سونی روشش چیه ؟
اول ستاره راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره ( منظور از ستاره دختر همسایه میلاد اینا نیست ! دکمه ستاره هست و راست و چپ هم منظور کلید های جهت سمت راست و چپ هست )
بعد از اونجا می تونید توی منوی باز شده تنظیم خاموش کردن شارژ از طریق یو اس بی رو پیدا کنید .
اول ستاره راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره ( منظور از ستاره دختر همسایه میلاد اینا نیست ! دکمه ستاره هست و راست و چپ هم منظور کلید های جهت سمت راست و چپ هست )
بعد از اونجا می تونید توی منوی باز شده تنظیم خاموش کردن شارژ از طریق یو اس بی رو پیدا کنید .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
RAHVAR, دوست عزیز با تشکر از لینک ارسالی ....متاسفانه در لینک مورد نظر شما طریقه خاموش کردن این تنظیمات برای گوشی های پاکت پی سی بررسی شده..

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )