شکار تانک‌ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با حماسه و حماسه آفرینان نيروي هوايي ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

شکار تانک‌ها

پست توسط sinaset »

شکار تانک‌ها 

تصویر  عملیات فتح المبین هوانیروزی‌ها آنقدر گل کاشتند که در همه یکان ها صحبت از زدن تانک‌های عراقی توسط هوانیروز بود. من در روزهای اول عملیات در موقع بازگشت از قرارگاه – از راه زمینی – دچار سانحه شده بودم و به علت چپ شدن جیپ حامل ما، مقداری آسیب دیدگی داشتم. هر روز از خدا می خواستم زودتر خوب شوم تا بتوانم نقش مؤثری در عملیات داشته باشم و از قافله عقب نمانم. یک بار فرمانده لشکر 77 و سرهنگ کاشفی به قرارگاه ما آمدند و ضمن تقدیر و تشکر از عملیات هوانیروز از ما خواستند که در یک پرواز آنها را با خود ببریم. با آن‌که حالم خیلی خوب نشده بود اعلام کردم که در این پرواز آنها را همراهی خواهم کرد. بلافاصله دو فروند کبرا و یک فروند 214 آماده شد و مهمانان سوار هلی‌کوپتر 214 شدند و ما هم سوار هلی‌کوپتر کبرا به قلب دشمن تاختیم.

موشک هلی‌کوپتر ما از نوع " تاو " و کمک من نیز محمد محسنی بود .پس از دقایقی پرواز، به روی نیروهای دشمن رسیدیم. دشمن با تلاش زیادی خواست از ورود ما به منطقه جلوگیری نماید لذا مرتب پدافندش کار می کرد، ما با رعایت اصول ایمنی به هدف نزدیک شدیم و در عرض چند دقیقه با 8 فروند موشک تاو هشت دستگاه تانک را هدف قرار دادیم و آنها را به آتش کشیدیم. مهمانان ما از نحوه کار هلی‌کوپتر تعجب می‌کردند و با هر موشکی که رها می کردیم صدای تحسین آنها را از رادیو می شنیدیم. هلی‌کوپتر بعدی هم تعدادی از ادوات دشمن را نابود کرد و منطقه را تلی از آتش فرا گرفت.
بعد از پایان آن عملیات وقتی از هلی‌کوپترپیاده شدیم فرمانده لشکر ما را بغل کرد و گفت:" تا وقتی هوانیروز هست دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند." و من در حالی که او را می بوسیدم، گفتم: ما همه وسیله ایم و هدایت کننده اصلی خداست.
  تصویر 

"سرهنگ خلبان ناصر نژاد تقی "
منبع:sajed.ir
اضافات: دو عکس
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

Re: شکار تانک‌ها

پست توسط saied tomcat »

با سلام و تشکر
کتابی به نام سجیل آتش هست که فکر میکنم جلد دومش هم منتشر شده باشه از انتشارات ع. س ارتش واقعا کتاب جالبیه اینقدر پر قدرته که خواننده خودش رو تو همون صحنه حس میکنه توصیه میکنم حتما بخونیدش

آخرین بالا اندازی (Bump) توسط sinaset در یک‌شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۳۷ ب.ظ.
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
ارسال پست

بازگشت به “حماسه و حماسه آفرینان نيروي هوايي”