,
نسخهاي از اين برنامه براي S60v5 ارائه نشده، اما بسياري از برنامههاي S60v3 با S60v5 سازگار هستند، تا به حال نسخهاي از اين برنامه رو روي گوشي تست کرديد؟
برنامه هاي درخواستي OS9 را فقط اينجا اعلام كنيد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: برنامه هاي درخواستي OS9 را فقط اينجا اعلام كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: lovelyle0@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
- تماس:
سلام
خسته نباشید
کسی از دوستان برنامه ای داره که زبان فارسی روبه 5530 اضافه کنه؟
(گوشی عربی داره)
ممنون
خسته نباشید
کسی از دوستان برنامه ای داره که زبان فارسی روبه 5530 اضافه کنه؟
(گوشی عربی داره)
ممنون

خليج هميشه فارس

- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
سلام
لطفا چند برنامه برای سری۶۰ورژن۵ برای موارد زیر معرفی بفرمایید.
۱.یک برنامه برای پاک کرد ن فایلهایی که در فون مموری فضا رو اشغال میکنند ولی کاربردی ندارند.
۲.یک برنامه برای استخراج فایهای زیپ و رار که پسورد دارند.البته x.plore file manager رو نصب کردم ولی برای استخراج فایلهای پسود دار مشکل داره.
۳.چطوری زبان فارسی رو به uc browser اضافه کنم؟
۴.یک برنامه خوب برای بلوکه کردن برخی تماسها و پیامکها.
* آیا روشی برای ساین برنامه ها در خود گوشی بدون نیاز به کامپیوتر هست؟
لطفا چند برنامه برای سری۶۰ورژن۵ برای موارد زیر معرفی بفرمایید.
۱.یک برنامه برای پاک کرد ن فایلهایی که در فون مموری فضا رو اشغال میکنند ولی کاربردی ندارند.
۲.یک برنامه برای استخراج فایهای زیپ و رار که پسورد دارند.البته x.plore file manager رو نصب کردم ولی برای استخراج فایلهای پسود دار مشکل داره.
۳.چطوری زبان فارسی رو به uc browser اضافه کنم؟
۴.یک برنامه خوب برای بلوکه کردن برخی تماسها و پیامکها.
* آیا روشی برای ساین برنامه ها در خود گوشی بدون نیاز به کامپیوتر هست؟

- تماس:
,
1- برنامهاي براي اين کار که کاربردي باشه ارائه نشده
2- برنامهي ZipManager يا FreeRAR در اين زمينه وجود داره
3- متاسفانه هنوز اين مرورگر در نمايش زبانهاي RTL دچار مشکل هست، من به اونها رپورت کردم و گفتند تصحيح ميکنند، اما زمان بر هست
4- بهترين برنامه براي تماسها PhonePilot هست، براي SMS هم برنامهي SMS blocker وجود داره
5- برنامه sisSinger وجود داره که البته براي اجرا به Python نياز داره (البته توصيه ميکنم گوشي رو هک کنيد تا ديگه درگير اين مساوول نباشيد)
1- برنامهاي براي اين کار که کاربردي باشه ارائه نشده
2- برنامهي ZipManager يا FreeRAR در اين زمينه وجود داره
3- متاسفانه هنوز اين مرورگر در نمايش زبانهاي RTL دچار مشکل هست، من به اونها رپورت کردم و گفتند تصحيح ميکنند، اما زمان بر هست
4- بهترين برنامه براي تماسها PhonePilot هست، براي SMS هم برنامهي SMS blocker وجود داره
5- برنامه sisSinger وجود داره که البته براي اجرا به Python نياز داره (البته توصيه ميکنم گوشي رو هک کنيد تا ديگه درگير اين مساوول نباشيد)
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
با سلام
مدتی هستش که برنامه smartcom gps روی گوشی من وقتی اجرا میشه اول صفحه اولش میاد اما سریع از برنامه خارج میشه.
چندین بار مجددا نصبش کردم اما هیچ فایده ای نداشت.
مدل گوشی من E66 هستش.
برای رفع مشکل لطفا راهنمایی کنید.
مدتی هستش که برنامه smartcom gps روی گوشی من وقتی اجرا میشه اول صفحه اولش میاد اما سریع از برنامه خارج میشه.
چندین بار مجددا نصبش کردم اما هیچ فایده ای نداشت.
مدل گوشی من E66 هستش.
برای رفع مشکل لطفا راهنمایی کنید.

- تماس:
,
اگر از Rompatcher استفاده ميکنيد، دليل اين مشکل فعال بودن پچ Open4All هست، اون رو غير فعال کنيد مشکل رفع خواهد شد
در ضمن بهتر بود سوالتون رو در تاپيکي مجزا مطرح ميکرديد، اين تاپيک مربوط به دانلود برنامههاي اين سري هست، نه مطرح کردن مشکلات
اگر از Rompatcher استفاده ميکنيد، دليل اين مشکل فعال بودن پچ Open4All هست، اون رو غير فعال کنيد مشکل رفع خواهد شد
در ضمن بهتر بود سوالتون رو در تاپيکي مجزا مطرح ميکرديد، اين تاپيک مربوط به دانلود برنامههاي اين سري هست، نه مطرح کردن مشکلات

- سپاسهای ارسالی: 2278 بار
- سپاسهای دریافتی: 1686 بار
- تماس:
با سلام خدمت دوستان
جدیدأ وقتی میخوام بعضی برنامه هارو نصب کنم پیامی میاد مثل این:
loss Qt mobility
و برنامه که نصب میشه اما اجرا نمیشه.
اگر کمکم کنید ازتان سپاسگذار میشم.
جدیدأ وقتی میخوام بعضی برنامه هارو نصب کنم پیامی میاد مثل این:
loss Qt mobility
و برنامه که نصب میشه اما اجرا نمیشه.