سلام و درود به همه دوستان

تصویری از گلدسته های حرم امامزاده زید بن علی (ع)
[External Link Removed for Guests]قلعه فلک افلاک
[External Link Removed for Guests]مقایسه ایی از هجوم گردو خاک در یک روز پاک و یک روز خاکی!!!
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]تصویری از یک کلت و فشنگ هاش!

ساخت بلژیک
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]تصویری از یک نوع گل! مشکوک میزنه!

....
[External Link Removed for Guests]دوستان اینجا یک کوچه یا گذر نیست. اینجاکف یک رودخانه هست
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]و این آب , هر چند کمهر چند کدر و هر چند که از دور دست ها بیاید باز نوید بخش حیات و زندگی دوباره ی یک گیاه, یک درخت , یک انسان و تمام [COLOR=#92d050]زمی هست
[External Link Removed for Guests]کــــــــــــوه , من با دیدن کوه ها بیاد سوره تکویر می افتم
[External Link Removed for Guests]تصویری از تار عنکبوت,
این تار خیلی کوچک بود و من با دوربین جلو رفتم
[External Link Removed for Guests]این هم آقای خرچنگ!!
من در مسیری که بودم اول یک خرچنگ دیدم که می خواست از لانه اش بیاد بیرون اما صدای پای منو که شنید سریع رفت داخل! من چند دقیقه ایی منتظر شدم بیاد تا ازش عکس بگیرم اما نیومد. در حین برگشت خوشبختانه این یکی رو دیدم. قیافه اش خیلی ترسناک بود! اول فکر کردم مرده چون هیچ حرکتی نمی کرد. یواش یواش جلو رفتم و عملیات تصویر برداری رو انجام دادم

به چشماش دقت کنید!
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]غروب و خوشه های طلایی , واقعا" راست میگن ,خوشه ها طلایی زنگ هستند
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]در نهایت این هم تصویر جالب دیگری هست. من در مسیرم یک لانه دیدم
( معروف به لانه مورچه خوار شما هم 100% دیدید) که یک مورچه درش افتاده بود و داشت دست و پا میزد که بیاد بیرون! اما نمی تونست و داشت فرو می رفت.
لانه و مورچه خیل کوچک بودند و من خیلی جلو رفتم و با حالت تصویر برداری سند دوربین موبایل تونستم که یک عکس با کیفیت ازش بگیرم.
ضمنا" کمکش هم نکردم چون طبیعت باید کار خودش رو انجام بده
[External Link Removed for Guests]