Mahdi1944 نوشته شده: ,
طبق تمامي آمارها و بنچمارکهاي معتبر ATI از هر لحاظ از همتاي NVIDIA ي خودش بالاتره، از نظر قدرت که قطعا، از لحاظ مصرف و قيمت هم در اغلب موارد ATI بهينهتر و پايينتر هست، من شديدا توصيه ميکنم ATI رو استفاده کنند دوستان
پس به طور کلي در گرافيک ATI و در پردازشگر AMD رو من پيشنهاد ميکنم
سلام اقا مهدی
ببیند اقا مهدی بحث سر خوب یا بد نیست ، حتی سر خوب ، خوب تر نیست
قدرت هر دو شرکت کارت گرافیک بسیار بالاست
هیچ کس مکر این نیست
اما جزییات
شرکت ای تی ای تو این چند ساله مخصوصا بعد از عرضه سری 4000 رشد چشم گیری داشته و تونسته به خوبی در بازار جا باز کنه
( من خودم جز اولین نفر ات بودم که کارت 4870 رو خریدم ، که در ان زمان پرقدرترین کارت گرافیک جهان بود (البته تا چند وقتی))
و کارت ای تی ای واقعا قدرتی بسیار بالایی دارد ،
شرکت ای تی ای با قدرت بسیار بالا و قیمت پایین خودش تونست قول بی شاخ دمی به نام 9800 رو شکست بده و باعث افت شدید قیمت کارت 9800 بشه ( اگر اشتباه نکنم 9800 اون زمان قیمتش حدود 400 هزارتومان در ایران بود)
این در حالیست که کارت 4870 و 4850 به قیمت زیر 400 عرضه می شد ( که هردو گرافیک از اون کارت قدرتشون بالاتر و قیمتی پایین تر داشتن) ، از اون زمان به بعد موفقیت ها ای تی ای رشد بسیار شدیدی گرفت .
که البته بعد از مدتی شرکت ان وی دی ای کارت های سری GTX260 و GTX280 رو معرفی کرد . که 4870 با GTX 260 قابل مقایسه بود( که البته سری اول GTX260 داریه 192 واحد پردازش گر گرافیکی بود که از 4870 تقریبا پایین تر بود ، که بعدا با عرضه سری جدید GTX260 با 216 واحد پردازشگر گرافیکی ، تقریبا 4870 رو پشت سر گذاشت ) .
بعد از گذشت چند ماه ای تی ای سری کارت های 4870X2 و 4850X2 رو وارد بازار کرد ( که هر کدام داریه دو جی پی یو بودن) ، که هر دو کارت گرافیک جزو قویترین کارت گرافیک های جهان بودن . که دوبار بعد از مدتی شرکت ان وی دی ای از کارت GTX295 را رونمایی کرد که قدرتش از کارت های ای تی ای بالاتر بود.
بعد از چند مدت کارت های 4890 ایی تی ای و کارت های GTX275 , GTX285 ان وی دی ای رو نمایی شد ، که بازم این کارت ها از 4890 بالاتر هستن
و در چند ده ماه اخیر ( درست نمی دونم چه زمانی ) از 5850 و 5870 سری ای تی ای ، و بعد از چند مدت شرکت ان وی دی ای کارت سری GTX470,GTX480 رو معرفی کردن ، که دوستان جهت اطلاع می توند خودش تست ها رو برند ببینند.
در کل ان وی دی از لحاظ قدرت تقریبا همیشه بالاتر از کارت ای تی ای بود(بدون در نظر گرفتن قیمت های ببین دو کارت گرافیک)
نظر شخی من اینکه کیفیت کارت های ان وی دی بهتر از ای تی ای است ( این نظر شخصی منه)
در بعد ساپورت بازی ها هم ، از نظر من ان وی دی کمی بهتر عمل کرده ( منظور من این نیست که ای تی ای بد عمل کرد ، منظور من اینکه ان وی دی ای کمی بهتر عمل کرد)
طبق خبر های که من شنیدم الان شرکت NVIDIA به خاطره کاهش قیمتی های گرافیکی خودش ضرر کرده
در کل از لحاظ قدرت نسبت به قیمت حرف اول رو شرکت ATI میزینهباتشکر