ساخت فیلم مستهجن و غیر اخلاقی در داخل کشور!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1930
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۸۹, ۹:۰۱ ب.ظ
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

ساخت فیلم مستهجن و غیر اخلاقی در داخل کشور!

پست توسط HORLIKAN »

فیلم ضد ایرانی "عرق سگ" که به صورت غیر قانونی، اما آزادانه و در سایه غفلت مسؤولان و نهادهای نظارتی در خیابانهای ایران فیلم برداری و تولید شده، درباره زندگی هفت جوان در ایران امروز است.
فیلم غیر اخلاقی "عرق سگ" ساخته حسین کشاورز است که در داخل کشور تولید شده و به تازگی در جشنواره لس آنجلس حضور داشته است.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر جهان، فیلم «عرق سگ» Dog Sweat به کارگردانی حسین کشاورز تنها فیلم ایرانی بود که در جشنواره امسال فیلم لس آنجلس، در رده بندی فیلم های بلند و داستانی حضور داشت.

فیلم ضد ایرانی "عرق سگ" که به صورت غیر قانونی، اما آزادانه و در سایه غفلت مسؤولان و نهادهای نظارتی در خیابان های ایران فیلم برداری و تولید شده، درباره زندگی هفت جوان در ایران امروز است.

در این میان زن جوان فمینیستی خود را دریک رابطه عاشقانه نامشروع و غیر اخلاقی با یک مرد متاهل می یابد؛ یک زوج عاشق به دنبال محلی برای ایجاد رابطه به بن بست می رسند و مرد همجنسگرایی مجبور می شود تا معشوق خود را ترک کند و ....!
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

________________________



 
 
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”