بنياد موزيلا از عرضه 9 وصله نرم افزاري جديد براي رفع مشكلات مرورگر فايرفاكس خبر داد.
به گزارش آي دي جي، اين وصله ها براي به روزرساني و رفع مشكلات نسخه هاي 3.5 و 3.6 فايرفاكس عرضه شده اند و شش مورد از آنها بسيار مهم و ضروري هستند و كاربران بايد به سرعت نسبت به نصب آنها اقدام كنند.
در حالي كه تاكنون اكثر وصله هاي فايرفاكس براي رفع مشكلات امنيتي و جلوگيري از نفوذ هكرها عرضه مي شدند، وصله هاي جديد عمدتاً با هدف جلوگيري از اختلال ناگهاني و از كار افتادن اين مرورگر طراحي و عرضه شده اند.
اگر چه تعداد اين وصله ها 10 مورد است، اما از آنجا كه دو وصله در كنار يكديگر تنها يك مشكل را برطرف مي كنند تعداد اين وصله ها در عمل 9 مورد اعلام شده است.
هكرها با استفاده از آسيب پذيري هايي كه با استفاده از وصله هاي ياد شده رفع مي شوند، مي توانند بدافزارهاي خود را به درون رايانه هاي كاربران نفوذ داده و از آنها سوءاستفاده كنند.
از باقي مانده اين وصله ها، دو مورد از اهميت متوسط برخوردار بوده و دو مورد ديگر اهميت پاييني دارند. يكي از اين وصله ها پس از ارائه اطلاعات مرتبط توسط يك كارشناس امنيتي آلماني عرضه شده است.
9 وصله امنيتي جديد براي فايرفاكس
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- پست: 7545
- تاریخ عضویت: سهشنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: 9 وصله امنيتي جديد براي فايرفاكس
سلام اقایی "رضا خان"
و با اجازه اقایی agenis1
جدیدترین نسخه نرم افزار مورد نظرتون رو می توانید ، با رفتن به [External Link Removed for Guests] دریافت کنید .
و با اجازه اقایی agenis1
جدیدترین نسخه نرم افزار مورد نظرتون رو می توانید ، با رفتن به [External Link Removed for Guests] دریافت کنید .
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

