سوال در مورد جوملا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 131 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

سوال در مورد جوملا

پست توسط Mohsen1441 »

سلام دوستان

آيا ميشه در جوملا كاري كرد كه زير مجموعه هاي موضوع با كليك بر روي موضوع نمايش داده بشند؟

مثل اين سايت:

[External Link Removed for Guests]

موفق باشيد./
الهم عجل لولیک الفرج
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوال در مورد جوملا

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين موضوع به قالب مربوط هست، قالبي رو دانلود کنيد که اين خاصيت رو داشته باشه (ساده‌‌ترين راه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 131 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط Mohsen1441 »

سپاسگذارم از شما استاد ارجمند :D

اگر امكانش هست يكي قالب كه داراي اين امكان باشه و با جوملا 1.5 سازگار باشه رو معرفي بفرمائيد يا براي دانلود قرار بديد ...

ممنونم از شما :D
الهم عجل لولیک الفرج
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
قالب بيشتر به سليقه شما مربوطه، در سايتهاي رسمي جوملا يا جومفا ميتونيد قالبهاي به روز رو ببينيد که احتمالا اين امکان رو دارند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

یک سایت انگلیسی زبان بود که قالب های جوملا را به همراه افزونه های مورد نیاز برای دانلود گذاشته بود. متاسفانه ادرسش را فراموش کردم و جستجو ها هم بی نتیجه بود، البته یکی از دوستان سنترال بود که یک سایت شیمی داشت و از جوملا استفاده میکرد، اما متاسفانه اسم اون کاربر هم فراموش کردم!

اگر دوستان اطلاعی از اون کاربر یا سایت مورد نظر دارند لطفا مطرح کنند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

سایت مورد نظر یا تغییر چهره داده یا حذف شده ... چون فکر کنم آن قدرها پیر نشدم که نتونم پیداش کنم بعد از چند روز جستجو در اینترنت!

به هر حال در بین انبوه سایت ها مورد زیر جالب بود که گفتم جهت ختم ماجرا اینجا بیانش کنم:

[External Link Removed for Guests]
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط shami123 »

چطورمیتونمتوی جوملامنویی برای هرکاربر بسازم که با لاگین کردن هر کاربرنمایش داده شودکهشامل پروفایل و ویرایش وبانک تصاویرشخصی وبانک صوت وفیلم شخصی وچندبخش دیگه باشد.درواقع من نمیتونم بفهمم که این چیزهایی که کاربرآپلودمیکندچطوربه کاربراختصاص مییابدوبعدا به نمایش درمیاید
چونزیادبه جوملاآشنایی ندارم وفقط تونستم منوهای اصلی وماژولهای اصلی رو کار بزارم.درواقع یه چیزی شبیه سایت e-tabrik.comمیخوام که وقتی لاگین میکنم اون بالای سایتگزینه پروفایل رو که میزنم این منویی که گفتم به نمایش در میاد.
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”