نه من عادت كردم به اين حرفا
انقدر از اين چيزا روزانه بم مي گن كه اين هيچي نيست
اقا مهدي هم بالاخره مديرن ديگه .......
بايد بگن اين كار رو بكنين اين كار رو نكنين
بحث شيرين مهريه
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
- تماس:
سلام
بحث بسيار جالبي بود و هست. واقعاً چرا دخترا فکر مي کنن مهريه سنگين باعث پايداري ازدواج مي شه. يا شايد اونا اين فکر رو نمي کنن بلکه فقط فکر مي کنن که دختر خالم 1300 سکه بوده ، مگه مي شه مال من کمتر از اون باشه. تازه اون پارسال ازدواج کرده من امسال پس 1500 بدک نيست!!!!
نظر شما چيه؟
با اين وضعي که ايران هست يعني دادن مهريه به صورت قسطي و تازه اگه هم نده به قول دوستمون اينقدر طرفش رو اذيت مي کنه که مهرش رو حلال کنه و بره. به نظرتون مهريه چند باشه خوبه؟
به نظر من نه کم باشه و نه زياد. به هر حال اگه زن و شوهري واقعاً همديگرو دوست داشته باشن ( نه اينکه پول و قيافه هم رو دوست داشته باشن) مهريه خيلي راحت گرفته داده ميشه. انشا الله که بتونيم يه زندگي خوب داشته باشيم.
بحث بسيار جالبي بود و هست. واقعاً چرا دخترا فکر مي کنن مهريه سنگين باعث پايداري ازدواج مي شه. يا شايد اونا اين فکر رو نمي کنن بلکه فقط فکر مي کنن که دختر خالم 1300 سکه بوده ، مگه مي شه مال من کمتر از اون باشه. تازه اون پارسال ازدواج کرده من امسال پس 1500 بدک نيست!!!!
نظر شما چيه؟
با اين وضعي که ايران هست يعني دادن مهريه به صورت قسطي و تازه اگه هم نده به قول دوستمون اينقدر طرفش رو اذيت مي کنه که مهرش رو حلال کنه و بره. به نظرتون مهريه چند باشه خوبه؟
به نظر من نه کم باشه و نه زياد. به هر حال اگه زن و شوهري واقعاً همديگرو دوست داشته باشن ( نه اينکه پول و قيافه هم رو دوست داشته باشن) مهريه خيلي راحت گرفته داده ميشه. انشا الله که بتونيم يه زندگي خوب داشته باشيم.

اندر دل بي وفا هزاران غم باد
آن را که وفا نيست زعالم کم باد
ديدي که مرا هيچ کسي ياد نکرد
جز غم که هزار آفرين بر غم باد
آن را که وفا نيست زعالم کم باد
ديدي که مرا هيچ کسي ياد نکرد
جز غم که هزار آفرين بر غم باد
- محل اقامت: half world
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
به نظر من نه 1 خوبه نه 124000 تا ولي اينجا انگار فقط همه با آقايون موافقند ولي از اونجايي که در هنگام طلاق ها و ... بيشترين پشتيباني از آقايان شده نبايد سکه (منظورم مهريه کلي نيست فقط سکه ) را آنقدر کم گرفت تا آقايان به قول خودمون زير سرشون بالا بره و يا شلوارشون 2 تا بشه براي تاکيد اين مدعا حتما ..حتما کتاب بسيار بسيار زيباي دريا نوشته ماندانا معيني (م.مودب پور) رو مطالعه کنيد و سر گذشت مهريه کم دريا خانم را به ديده خود ......
در ضمن من زياد احل کل کل و مجادله و يکه به دو کردن نيستم و کمتر به اين جور مساعل و اظهار نظر ها ميپردازم لطفا به ديده نيک خود به اين مساله بنگريد .==============ذره ذره، آنچه داد از من گرفت ---- دير دانستم كه گيتي رهزنست 
در ضمن من زياد احل کل کل و مجادله و يکه به دو کردن نيستم و کمتر به اين جور مساعل و اظهار نظر ها ميپردازم لطفا به ديده نيک خود به اين مساله بنگريد .==============ذره ذره، آنچه داد از من گرفت ---- دير دانستم كه گيتي رهزنست 
سلام
به نظر من مهريه تا يه اندازه اي بايد باشه که کم نباشه چون اگه کم باشه اقايون خيلي راحت تا يه تقي به توقي مي خوره حرف از طلاق و جدايي مي زنن در واقع فکر مي کنم اقايون خصلتا يه جورين که احتياج به يه بند قوي دارن که اوونا رو نگه داره چون يه جور تنوع طلبي و بي قيدي خاصي هر چند وقت يه بار سراغشون مياد بعضي وقتا و در اوايل ازدواج خصوصا , جاذبه هاي عاطفي و جنسي خانمشون اوونا رو حفظ مي کنه
و سرانجام مهريه است که اين نقشو بازي مي کنه و اين چيزيه که اسلام هم براي حفظ خانواده قرار داده.

به نظر من مهريه تا يه اندازه اي بايد باشه که کم نباشه چون اگه کم باشه اقايون خيلي راحت تا يه تقي به توقي مي خوره حرف از طلاق و جدايي مي زنن در واقع فکر مي کنم اقايون خصلتا يه جورين که احتياج به يه بند قوي دارن که اوونا رو نگه داره چون يه جور تنوع طلبي و بي قيدي خاصي هر چند وقت يه بار سراغشون مياد بعضي وقتا و در اوايل ازدواج خصوصا , جاذبه هاي عاطفي و جنسي خانمشون اوونا رو حفظ مي کنه
و سرانجام مهريه است که اين نقشو بازي مي کنه و اين چيزيه که اسلام هم براي حفظ خانواده قرار داده.

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 158 بار
- سپاسهای دریافتی: 747 بار
منم با sita, جون موافقم
چون خيلي ها رو ديدم كه مهريشون خيلي كم بوده و زندگي موفقي نداشتن
البته نه اينكه مهريه خوشبختي بياره ها نه
ولي اين دليل نيست كه طرف چون مهرش زياده خوش بخت مي شه و
چون از دادنش عاجزن طلاق پيش نمياد
چون اون موقع دختر حاضره همه چيزشو ببخشه و خودش رو راحت كنه
چون خيلي ها رو ديدم كه مهريشون خيلي كم بوده و زندگي موفقي نداشتن
البته نه اينكه مهريه خوشبختي بياره ها نه
ولي اين دليل نيست كه طرف چون مهرش زياده خوش بخت مي شه و
چون از دادنش عاجزن طلاق پيش نمياد
چون اون موقع دختر حاضره همه چيزشو ببخشه و خودش رو راحت كنه

اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟