تكنيك هاي Google Earth

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15899
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۷:۵۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

تكنيك هاي Google Earth

پست توسط Mahdi1944 »

تکنیکی که Google Earth برای زوم کردن از بالای کره زمین بر نقاط مختلف استفاده می کند بسیار ساده است. استفاده از چند Short cut بدون هنگ کردن کامپیوتر شما... تنها مشکل واقعی در ایجاد تصویر سه بعدی اما، انتقال داده ها (data transfer) است.

اگر قرار بود که شما، با مودمی با سرعت 10 مگابایت در ثانیه، تصویری یک متری از کل کره زمین می گرفتید 69 سال طول می کشید، و با مودمی با سرعت 56K حدود 12,400 سال. بنابراین، برای کاهش حجم data transfer که برای نمایش و زوم کردن بر هر نقطه لازم است Google Earth ابتدا کل سطح زمین را به شکل یک چندضلعی که هر گوشه اش یک سطح صاف (flat tiles) است در آورده. هرچه که فاصله شما با آن آدرس/محل دورتر باشد تعداد و شفافیت (resolution) آن سطح ها نیز کمتر است.

همانطور که شما بتدریج به آن نقطه بیشتر زوم می کنید Google Earth نیز آن سطوح را به زیر سطح ( sub-tiles ) های جدید با شفافیت بیشتر ( Higher resolution ) تبدیل می کند و آن چند ضلعی کم کم به یک توپ گرد تبدیل می شوند. هرچه شما بیشتر زوم کنید این پروسه هم بیشتر تکرار می شود. بنابراین Google Earth تنها نیاز به مقدار بسیار کمی شفافیت دارد تا تصویر دلخواهتان را به شما بدهد.

صرفه جویی در دیتا ترانسفر هم با یک کلک / حقه ساده انجام می شود یعنی disk cache. جاهایی که شما قبلا با Google Earth بر آنها زوم کرده اید در حافظه هارد دیسک کامپیوترتان باقی می ماند و Google Earth در دفعات بعدی از همین ( کش ) استفاده می کند و تصاویر را سریعتر به شما نشان می دهد و نیازی به re-download کردن شان نیست. چنین تکنیکی چیز جدیدی نیست مدل سازان/شبیه سازان هواشناسی سالهاست که از این تکنیک استفاده کرده اند.

گوگل این نرم افزار را در سال 2004 با خریدن کل کمپانی معروف Keyhole صاحب شد و با استفاده از پلاتفرم عظیم سوپر کامپیوترش کیفیت عالی تصویری را مجانا ارائه می دهد.

منبع خبر: اکبر شيخ زاده @ فارس تک ( از WinBeta.net)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 47
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۵, ۵:۵۰ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط sesna005 »

خيلي باحال بود استفاده كردم
در بهار زندگي احساس پيري مي كنم
با همه آزادگي فكر اسيري مي كنم
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”