اجرای بازیهای پی اس وان با بهترین کیفیت و بدون نیاز به سیدی

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

اجرای بازیهای پی اس وان با بهترین کیفیت و بدون نیاز به سیدی

پست توسط Erratic »

دوستان امروز میخوام واستون نرم افزاریو قرار بدم که بدون نیاز به سی دی های بازی های پلی استیشن یک اونارو به وخوبی تو کامپیوترتون اجرا  
  این نرم افزار    
  هستش و اسم نرم افزاری که سیدی هارو فشرده میکنه و داخل کامپیوتر میریزه
    [FONT=Times New Roman (Arabic)] [FONT=Times New Roman]  [FONT=Times New Roman (Arabic)]. 
    بدونید این از اون نرم افزارایی نیست که بشه مثل هلو فعالش کردو اجراش کرد. قسمتهایی از این نرم افزار باید جداگانه دانلود بشن و کلی دنگ و فنگ دیگه ای داره. من خودم خیلی دنبالشون گشتم اما نتونستم همشونو گیر بیارم تا اینکه یه روز بر حسب کاملا اتفاقی تکمیلش کردم. باید اعتراف کنم این نرم افزار تو نوع خودش بی نظیره.کیفیت تصویر و صدا خارق العاده است.همچنین قابلیتای دیگه ای هم داره که همشونو پایین گرد اوری  [FONT=Times New Roman (Arabic)] . 

[FONT=Times New Roman]برای اجرای این نرم افزار شما حتما باید رو کامپیوترتون ماکروسافت سی پلاس پلاس [FONT=Times New Roman (Arabic)] (  C++ [FONT=Times New Roman (Arabic)]) [FONT=Times New Roman] نصب شده داشته باشید. 
  سیستم مورد نیاز واسه این نرم  

دی  

پی یو   MH 

[FONT=Times New Roman (Arabic)]  [FONT=Times New Roman]  نرم افزار بر روی ویندوز   XP [FONT=Times New Roman] هم اجرا  
  [FONT=Times New Roman (Arabic)]  

از اینکه نرم افزارو اجرا کردین شما احتیاج به تنظیم کردن اون دارین که خودم واستون توضیح  

[FONT=Times New Roman (Arabic)]  [FONT=Times New Roman]  وارد   config [FONT=Times New Roman] شده بعد وارد   video [FONT=Times New Roman] میشید.از منوی ظاهر شده   pete's dx6 d3d driver 1.76 [FONT=Times New Roman] رو انتخاب میکنید بعد   ok [FONT=Times New Roman] کنید. 
  بعدی تنظیم کارت صدا است که به نظرم خودش از قبل تنظیم باشه از ادرس   config>sound  تنظیم بر روی  epsxe spu core 1.5.2. 
    سوم تنظیم کردن سی دی رام که از  [FONT=Times New Roman (Arabic)]   >cdrom  گزینه ی وسط یعنی[FONT=Times New Roman (Arabic)]   epsxe cdr wnt/w2k core 1.5.2. [FONT=Times New Roman (Arabic)]  را انتخاب میکنید[FONT=Times New Roman (Arabic)]. 
   اخر تنظیم کردن بایوس که باید از ادرس    >bios  ادرس بایوستونو تعقیب و انتخاب کنید.فایل بایوس مورد نظر داخل پوشه همون نرم افزار هست تو فولد  BIOS  که خود فایل بایوس به حروف بزرگ نوشته شده[FONT=Times New Roman (Arabic)]. 
   میتونید سیدی بازی رو داخل سی دی رام بذارید و اجراش کنید. 
  کلیدی نرم افزار: 
[FONT=Times New Roman (Arabic)]   [FONT=Times New Roman]اجرای بازی از روی سیدی یا از روی فایل ایزو روی  
  بودن بایوس برای استفاده بهتر از  
  شدن نرم  
  مولتی تپ کردن دسته های بازی (قابلیت بازی 4 نفره) 
  بودن بهترین کیفیت صدا و تصوی نسبت به سایر نرم افزار  

:ممکن است به علت پایین بودن سرعت خواندن سیدی رام تصویر یا صدا کند پخش شه پس بهترین گزینه اینه که بازیا رو تبدیل و داخل هار بریزد. 
  جایی به مشکل بر خوردید تو همین تایپیک مطرح کنید تا چاره جویی  [FONT=Times New Roman (Arabic)] .

[FONT=Arial (Arabic)]   نرم افزار اجرایی [External Link Removed for Guests]  

نرم افزار تبدیل و ایزو کردن [External Link Removed for Guests]  
   پسوردی هم داشتن [External Link Removed for Guests] رو امتحان کنید.  

برنده و جاودان باشید بدرود.

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”