یک سوال در مورد تنگی دریچه قلب

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

یک سوال در مورد تنگی دریچه قلب

پست توسط zahra_1985 »

پسری دچار تنگی دریچه قلب است و پزشک جدی و بارها گفته که نباید تحت هیجان قرار بگیره و این باعث میشه روز به روز به مرگ نزدیکتر بشه .

آیا هیجانات جنسی هم برای این شخص مضره ؟ یعنی اصلا نمی تونه ازدواج کنه؟

در مورد ورزش چطور؟ آیا می تونه در زمینه ورزش(فوتبال و والیبال ) موفق باشه ؟

با تشکر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: یک سوال در مورد تنگی دریچه قلب

پست توسط ali1371 »

خوب دریچه قلبش رو عوض کنه هیچ مشکلی هم پیش نمی اید
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط zahra_1985 »

ali1371 نوشته شده:خوب دریچه قلبش رو عوض کنه هیچ مشکلی هم پیش نمی اید

اگه توضیحاتی در مورد پیوند دریچه قلب دارید می شه بگید.. من اطلاعات کمی دارم.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

,

با توجه به نوع دریچه و شدت تنگی و عملکرد اکنون قلب جواب به سوالات شما فرق دارد
بهتر است این سوالات خود را از متخصص قلبی که اون پسر را ویزیت کرده بپرسید
اگر شدت بال اباشد با تعویض دریچه بهبودی می یابد
بهتر باشند
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

من همیشه ویکی پدیا را پیشنهاد می کنم. جواب بسیاری از سوالات آنجا هست. اینجا هم سعی می کنم خلاصه توضیح بدهم :

بیماریهای مربوط به دریچه های قلب :
[External Link Removed for Guests]

بیماریهای دریچه قلب به دو سری تقسیم می شوند که Stenotic disease یا تنگی دریچه ها، یک گروه از آنهاست. دریچه های مختلف قلب می توانند دچار تنگی شوند اما مهمترین آنها که درگیر می شوند، دریچه های سه لتی یا Tricuspid valve و همچنین دریچه های دو لتی (دریچه میترال) هستند.
-----------------------------------------------------------------------------------
تنگی دریچه سه لتی یا Tricuspid valve stenosis :
این دریچه بین دهلیز و بطن راست قرار گرفته است.
معمولا" نادر است. علت آن، تب روماتیسمی ( گلودردهای چرکی استرپتوکوکی که درمان نشوند منجر به تب روماتیسمی خواهند شد) است. معمولا" همراه با تنگی دریچه سه لتی دیده می شود. البته عوامل نادر دیگری هم میتواند داشته باشد.
درمان : معمولا" به خودی خود به درمان نیاز ندارد مگر اینکه به دریچه های دیگر قلب هم صدمه وارد شده باشد که جراحی مد نظر خواهد بود. تعویض دریچه و یا بالون گذاریballoon valvuloplasty موثر هستند.

تعویض دریچه های قلبی
------------------------------------------------------------------------------------
تنگی دریچه میترال یا Mitral stenosis :
در اینجا نیز تب روماتیسمی موثر است. این دریچه باعث می شود که خون از دهلیز چپ به بطن چپ برود. در موارد تنگی، دریچه خوب باز نمی شود. در نتیجه ، فشار در دهلیز چپ بالا می رود. در موارد خیلی شدید بیماری که همراه با نارسایی احتقاتی قلب هم دیده می شوند، مایعات در ریه تجمع پیدا می کنند و شخص دچار ((ادم ریوی)) می شود.
فشار به دهلیز چپ به مرور منجر به بزرگ شدن دهلیز چپ می شود. هرچقدر اندازه آن بزرگتر می شود، بیشتر شخص مستعد ((فیبریلاسیون دهلیزی)) می شود.
درمان : مثل قبلی.

فیبریلاسیون دهلیزی یا AF چیست ؟ نوعی آریتمی کاردیاک است یعنی ضربانهای نابجای قلب که دهلیزها را درگیر می کند. این عارضه منجر به ضربانهای نابجای قلب می شود که ممکن است از چند دقیقه تا چند هفته و حتی برای چند سال ادامه پیدا کند. این عارضه ممکن است مزمن شود. در افرادی که این عارضه را به شکل مزمن دارند، مرگ ناگهانی ممکن است رخ دهد. فیبریلاسیون دهلیزی معمولا" بدون علامت است و به خودی خود تهدید کننده زندگی نیست و عوارض آن، بیشتر به شکل درد قفسه سینه، غش کردن و نارسایی احتقانی قلب است. افرادی که AF دارند معمولا" ریسک بیشتری به سکته مغزی دارند.

سایر انواع تنگی دریچه های قلبی :
-------------------------------------------------------------------------------------
با این حال باید ببینیم که کدام دریچه ها درگیر هستند و شدت بیماری و سن بیمار چقدر است؟
اما پزشک متخصص تصمیم گیرنده است.
Major
Major

پست توسط zector »

چندتا لینک مفید به فارسی (اگر خواندن لینکهای انگلیسی سخت باشد!) :

[External Link Removed for Guests]دریچه_سه_لتی
----------------------------------------
حالا این پسر چه کسی است؟ مگر قرار است ازدواج کنه. جوانی و عاشق! فکر نکنم مشکلی برایش پیش بیاد. ازدواج کنه ، مشکل اش حل میشه. یکی از دوستان من هم تنگی دریچه قلب داشت، ازدواج کرد، مشکلش حل شد !!
New Member

پست توسط zahra_1985 »

از همتون یه دنیا ممنونم .. :razz: :razz: :razz: من اطلاعات زیادی در مورد بیماری ایشون ندارم .. این هم به سختی بدست آوردم. متاسفانه با کسی در این مورد صحبت نمی کنه. البته چند سالی تحت نظره و می گه که دکترش گفته فقط هیجان تو رو به مرگ نزدیک می کنه ..از اطلاعاتی که دادین متشکرم

پس در هر صورت درمان داره ...

یه سوال دیگه : هزینه تعویض دریچه که ظاهرا توی سخت ترین حال این راه حله توی چه رنجی هست ؟؟
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

سلام در واقع من هم اطلاعاتی زیاد ندارم ولی یک دکتر معرفی می کنم به اسم دکتر داریوش جاویدی که فوق تخصص جراحی قلبه از انگلیسه که جز4پزشک برتر ایرانه مطبش تهران فرمانیه جنب باشگاه فرمانیه ساختمان پزشکان 241می باشد تلفن 02126118344
هزینه عمل هم اگر بیمه باشی که مشکلی نیست ولی حدود 15 میلیون تومانی خرج داره توبیمارستان پارس هم عمل می کنه
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط zahra_1985 »

از همه ی شما عزیزان تشکر می کنم . متاسفانه امروز متوجه شدم که شاید 10 بار زیر عمل رفته و قلبش پیوند قبول نمی کنه . به دلیل عفونت زیاد قلبش و دکتر ها قطع امید کردن.

فقط دعا می کنم ... :AA:
Major
Major

پست توسط zector »

با سلام

این طور که شما گفتید، گویا مشکل ایشان حاد هست. عفونت های زیاد قلبش به خاطر همان تنگی دریچه ها و نواقص به احتمال زیاد مادرزادی یا بر اثر تب روماتیسمی است. اینگونه افراد بسیار مستعد عفونت قلبی هستند چون میکروارگانیسم ها بخصوص باکتریها اگر وارد جریان خون شوند می توانند به راحتی به سطوح داخلی قلب متصل شوند. سپس تخریب قلب اتفاق می افتد.
به این بیماری ، اندوکاردیت باکتریال می گویند. اندوکاردیت باکتریال اگر اتفاق بیفتد، بیماری بسیارخطرناکی است و بسیار مرگبار است. حتما" درمان آنتی بیوتیکی و یا پیوند دریچه قلب ، ضروری است (بنابر میران ضایعه). از جمله مهمترین باکتریهایی که می توانند این عارضه را ایجاد کنند، استرپتوکوک های ساکن دهان(بطور همزیست در دهان زندگی می کنند) هستند که در افراد مبتلا به نواقص قلبی و یا دریچه ای، با یک مسواک زدن ساده یا دستکاری دندانپزشکی(مثل کشیدن دندان) ، ابتدا این باکتری وارد جریان خون شده و سپس از آنجا به قلب وارد می شود، به سطوح قلب چسبیده و نهایتا" موجب ((اندوکاردیت باکتریال)) می شود. به هرحال این افراد بسیار مستعد این نوع عفونت ها هستند. به خاطر همین، دندانپزشکان همیشه قبل از دستکاری های جراحی یا دندان کشیدن ، به این افراد آنتی بیوتیک به عنوان پروفیلاکسی (پیشگیری) تجویز می کنند.

اطلاعاتی در زمینه اندوکاردیت :
New Member

پست توسط zahra_1985 »

چند وقته که متوجه شدن البته دکتر ها گفتن که از 3 سال پیش شروع شده و متوجه نشده بودن . یوند دریچه هم بارها صورت گرفته اما به دلیلی عفونت زیاد قلب ،قبول نکرده و بی فایده بوده ... همه ی دکترها قطع امید کردن. اگه امیدی هست ممنون می پیشنهاد بدید
Major
Major

پست توسط zector »

این طور که شما گفتید به نظر میرسه وضعیت ایشان وخیم باشد. گویا علاوه بر دریچه ها، عفونت خود بافت قلب را هم درگیر کرده است. در چنین مواردی، بدون درمان یا شکست درمان ،متاسفانه پیش آگهی بسیار ضعیفی وجود دارد. پیوند کامل قلب یا استفاده از قلب مصنوعی شاید تنهاترین راه حل باشد.

ضمنا" اگر می توانید نام نوع میکروارگانیسم عامل عفونت را بگویید؟ آیا درمان با آنتی بیوتیک ها موثر نبوده است؟
آیا علائمی مثل تب و خستگی مفرط در این فرد دیده می شود؟
اگر می توانید شرح حال بیشتری از بیمار ارائه کنید تا بنده پاسخگو باشم.

با تشکر
zector
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”