کمک فوری در مورد حذف NOD32

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

کمک فوری در مورد حذف NOD32

پست توسط MRSTAR »

با سلام خدمت کلیه دوستان
من مدتی قبل نود32 رو رو سیستمم نصب کردم بعد با یه نرم افزار حذفUNUNSTALL کردم حالا که میخوام یه ورژن جدید نصب کنم پیغام خطا دریافت میکنم
مبنی بر اینکه نرم افزار قبلی باید کاملا پاک شه از هر روشی (خود کنترل پنل ویندوز ، نرم افزار های مختلف) استفاده کردم پاک نشده (به طور کامل)نمی دونم
چکار کنم حسابی کلافه شده اگه راهی به جز نصب دوباره ویندوز میدونین کمکم کنین ممنون میشم ....تصویر
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

Re: کمک فوری در مورد حذف NOD32

پست توسط AGeNiS1 »

سلام
من فکر کنم شما از unistall توی پوشه ویروس یاب پاک کردید و ویروس یاب به طور کامل پاک نشده
شما از منوی کنترل پنل از قسمت unistall a programبروید و ویروس یاب رو پاک کنید و بعد سیستم رو ریست کنید شاید درست شد
:razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

از منوی start گزینه ی Run رو انتخاب کنید، توی dialog box باز شده تایپ کنید regedit و اینتر رو بزنید. با اینکار registry editor باز میشه. حالا از منوی سمت چپ، HKEY_LOCAL_MACHINE رو انتخاب کنید و اون رو expand کنید (علامت + بقل این پوشه رو بزنید تا زیر پوشه های اون رو ببینید). حالا دوباره به همین شکل زیر پوشه ی SOFTWARE رو هم باز کنید. در اینجا ببینید آیا زیر پوشه ای به نام ESET یا NOD وجود داره یا خیر.
ضمنا لطفا اطلاعات بیشتری راجع به سیستم عاملتون و همچنین مشکلات احتمالی که هنگام نصب یا حذف نرم افزار داشتید بدید...
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط MRSTAR »

arashtabaie نوشته شده:از منوی start گزینه ی Run رو انتخاب کنید، توی dialog box باز شده تایپ کنید regedit و اینتر رو بزنید. با اینکار registry editor باز میشه. حالا از منوی سمت چپ، HKEY_LOCAL_MACHINE رو انتخاب کنید و اون رو expand کنید (علامت + بقل این پوشه رو بزنید تا زیر پوشه های اون رو ببینید). حالا دوباره به همین شکل زیر پوشه ی SOFTWARE رو هم باز کنید. در اینجا ببینید آیا زیر پوشه ای به نام ESET یا NOD وجود داره یا خیر.
ضمنا لطفا اطلاعات بیشتری راجع به سیستم عاملتون و همچنین مشکلات احتمالی که هنگام نصب یا حذف نرم افزار داشتید بدید...

تصویربا سلام و تشکر از دوستانی که جواب دادن

تورجیستری کلیدهاشو پاک کردم
سیستم عامل : xp sp2 professional 2002

وقتی وارد کنترل پنل میشم و قسمت مربوطه رو باز میکنم تصویر زیر قسمت 3 نشون میده که نود32 وجود داره ولی حجمی براش نمینویسه
وقتی پاکش میکنم کادر 1 ظاهر میشه
کلید ok رو که میزنی کادر 2 نشون داده میشه
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

, دوست عزیز فایل ها ناقص پاک شدن ویعضی هاشون هم موندن....بهتره شما یک بار دیگه نود رو(همون نسحه ای که قبلا نصب کرده بودید..احتمالا 3 بوده ) نصب کنید با اگر نرم افزار تونست شناسایی کنه اون رو repair کنید. و دوباره به صورت درست و با استفاده از انیستال خود برنامه پاکش کنید. و ادامه کار...
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط MRSTAR »

SHAHRAM نوشته شده:MRSTAR, دوست عزیز فایل ها ناقص پاک شدن ویعضی هاشون هم موندن....بهتره شما یک بار دیگه نود رو(همون نسحه ای که قبلا نصب کرده بودید..احتمالا 3 بوده ) نصب کنید با اگر نرم افزار تونست شناسایی کنه اون رو repair کنید. و دوباره به صورت درست و با استفاده از انیستال خود برنامه پاکش کنید. و ادامه کار...

ورژن قبلی هم نصب نمی شه میگه اول نسخه قبلی رو پاک کنین
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
eset رو در رجيستري جستجو کرده و هر چيزي که پيدا شد اگر مربوط به nod بود حذف کنيد (احتمال کمي وجود داره که اين رشته غير مرتبط با nod هم وجود داشته باشه در رجيستري)
پس از پايان جستجو و حذف اون، آنتي ويروس مورد نظر خودتون رو نصب کنيد (ترجيحا kaspersky PURE)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط MRSTAR »

Mahdi1944 نوشته شده:MRSTAR,
eset رو در رجيستري جستجو کرده و هر چيزي که پيدا شد اگر مربوط به nod بود حذف کنيد (احتمال کمي وجود داره که اين رشته غير مرتبط با nod هم وجود داشته باشه در رجيستري)
پس از پايان جستجو و حذف اون، آنتي ويروس مورد نظر خودتون رو نصب کنيد (ترجيحا kaspersky PURE)

ممنون دوست عزیز
این کارو کردم ولی جواب نمیده
فایل setup.msi رو میخواد تا برنامه رو حذف کنه
زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

خوب خود نود راه حل ارائه داده.چون خیلی انگلیسیش روان بود من دیگه مراحل رو از اول توضیج نمیدم:
اگر محصول ثبلی که نصب کرده بودید و درست کار نمیکرد ورژن 4 بود به لینک زیر برید و یک قایل 500 کیلوبایتی رو دانلود کنید که مخصوص انیستال کردن به صورت دستی هست.

اگر ورژن 3 بوده به لینک زیر برید و دستور العمل های داده شده رو انجام بدید:

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

البته از نصب نورتون اینترنت سیکیوریتی 2010 هم پشیمون نمیشی ! :shock:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

پست توسط رضاخان »

میتونید با دستور msconfig در run در قسمت سرویسز تیک های nod را بردارید و restart کنید
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 780 بار
سپاس‌های دریافتی: 791 بار
تماس:

پست توسط arashtabaie »

رضاخان نوشته شده:میتونید با دستور msconfig در run در قسمت سرویسز تیک های nod را بردارید و restart کنید

این کار باعث ملغی شدن process سرویس مربوطه میشه، ولی program رو از روی سیستم حذف نمیکنه، در نتیجه مشکل Installer بر طرف نمیشه. در صورت عدم کارایی برنامه هایی که مهران عزیز لینک کردند باید از طریق پاک کردن ورودی های مربوطه در registry اقدام کرد. اگر هم درست نشه دیگه باید احتمال داد که این نرم افزار برای در امان ماندن از بدافزارهایی که ممکن هست رجیستری رو مورد حمله قرار بدن داره خودش یک فایلی برای خودش در یک جایی ایجاد میکنه، که اونوقت دیگه باید دست به دامن وبلاگ های هکر های عزیز شد.

در جواب پستی هم که عکس ها در اون قرار دارند ، اولا اسم برنامه ای که در کنترل پنل دارید حذف میکنید east هست که حداقل تا جایی که من دیدم nod32 با این نام روی سیستم نصب نمیشه! بر اساس اون عکس ها فایل setup مربوطه توسط نرم افزار مورد استفاده حذف شده (از temp/rarsfx0/setup.msi که فایل های نصب decompress شده در اون قرار میگیرند )و در نتیجه شما الان اون فایل رو برای uninstall آنتی ویروس در اختیار ندارید...
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”