اساتید محترم مشکلی که من دارم اینه
سونی وایو مدل VGN-SZ460N دارم که ویندوز ویستا اورژینال روش نصب بود . البته سی دی ویندوز همراش نبود و چند باری که ویندوز را دوباره نصب کردم از ایمیج روی هارد استفاده می کرد . تا اینکه تصمیم به نصب ویندوز هفت گرفتم و به جای آپگرید هارد رو فرمت کردم و ویندوز رو نصب کردم . و تازه متوجه شدم خیلی از برنامه هایی که از اول روی لپ تاپ نصب بود از دست دادم . یکی از مشکل های من عکس هایی بود که با ویندوز ویستا و استفاده از فینگر پرینت وایو اگه اشتباه نکنم Encrypt کردم ( با اثر انگشت باز می شد ) و اونا رو روی دی وی دی زدم بعدز اینکه ویندوز هفت رو نصب کردم و عکسها رو روی هارد ریختم متوجه شدم عکس ها رو نمی تونه باز کنه و اون حالت Encrypt کردن مثل ویستا نداره .
1- در این مورد به خصوص چه کار می تونم انجام بدم
2- به چه طریقی می تونم برنامه های قبلی وایو رو گیر بیارم .
ممنون و معذرت بابت طولانی بودن سوالم
درایور های سونی وایو و ویندوز هفت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: درایور های سونی وایو و ویندوز هفت
,
اگر مشکل شما درايورها هست، ويندوز 7 به طور کامل درايورهاي ويندوز ويستا و بعضا حتي ويندوز XP براش قابل استفاده هست و در اين مورد win7 جهش و توسعهي بسيار زيادي داده شده، پس به راحتي ميتونيد درايورهاي ويستا رو از سايت رسمي سوني دانلود و استفاده کنيد
[External Link Removed for Guests]
اگر مشکل شما درايورها هست، ويندوز 7 به طور کامل درايورهاي ويندوز ويستا و بعضا حتي ويندوز XP براش قابل استفاده هست و در اين مورد win7 جهش و توسعهي بسيار زيادي داده شده، پس به راحتي ميتونيد درايورهاي ويستا رو از سايت رسمي سوني دانلود و استفاده کنيد
[External Link Removed for Guests]
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
آقا مهدی عزیز ممنون از راهنمایی شما ... ولی یکی از مشکلات اصلی من برگردوندن عکسهایی است که با ویندوز ویستا و فینگر پرینت رمز گذاشتم و الان توی ویندوز هفت نمی تونم بازشون کنم . فرمت فایلها UEA نوشته شده .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
قبلا با چه نسخهاي از ويستا و با چه نرم افزاري اين کار رو انجام داديد؟ فکر ميکنم اين امکان توسط خود درايور يا برنامهي مرتبط با FingerPrint هست که ميتونيد از سايت خود سوني دريافت کنيد
قبلا با چه نسخهاي از ويستا و با چه نرم افزاري اين کار رو انجام داديد؟ فکر ميکنم اين امکان توسط خود درايور يا برنامهي مرتبط با FingerPrint هست که ميتونيد از سايت خود سوني دريافت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
با سلام
دست گل شما درد نکنه و ممنون از حمات شما ... آدرسی که داده بودید برنامه های اورژینال اونو داشت . می رم برای دانلود . بازم ممنون
دست گل شما درد نکنه و ممنون از حمات شما ... آدرسی که داده بودید برنامه های اورژینال اونو داشت . می رم برای دانلود . بازم ممنون
aralsport نوشته شده:با سلام
آقا سلام خسته نباشین.آقا من یه سونی sz-740 n5 دارم میخوام آپگریدش کنم یه ویندوز 7.چه جوری این کارو بکنم.