به نام خداوند بخشاینده مهربان
مریم رجوی در سال 1372 به عنوان رئیس جمهور منتخب مقاومت ایران از سوی جنبش خلق انتخاب شد تا به قول خودشان پس از فروپاشی
نظام ، به عنوان رئیس جمهور موقت انتخاب شود.
این جناب رئیس جمهور از تحریم ها بر ضد ایران هم حمایت نموده و خواستار تشدید آن هاست . اسم مجاهدین خلق یاد آور کشتار شهید
صیاد ها ، نا امنی و خیانت در جنگ 8 ساله و رفتن به آغوش بعث است .
17 سال ریاست جمهوری مجازی خانوم رجوی به احتمال زیاد با حمایت غرب سال های دیگر هم ادامه خواهد داشت ؛
در کـارگـه کـوزه گـری رفتم دوش دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموش
ناگاه یکی کوزه برآورد خروش کو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش؟
نه احمدی،نه خاتمی و نه هاشمی،رئیس جمهور ایران مریم رجوی است!
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: نه احمدی،نه خاتمی و نه هاشمی،رئیس جمهور ایران مریم رجوی
در کارنامه ی کثیف این گروه تروریستی قتل بیش از 14000 هزار ایرانی موجوده که بخش کوچکیش سیاسیون و افراد وابسته به نظام بودند.دموکراسی از نوع غربیش هم این گروه رو از هر نوع پیگردی مبرا دانسته و این گروه تروریستی را گروهی از مردم مخالف با نظام جمهوری اسلامی دانسته و مریم رجوی هم در واقع مریم مقدس هست.
واقعا برای کسانی که با این قاتلان هم قطار و هم فکر شده اند کاری جز تاسف نمیتوان کرد.به امید روزی که انتقام خود را از این مزدوران بدبخت بگیریم.
واقعا برای کسانی که با این قاتلان هم قطار و هم فکر شده اند کاری جز تاسف نمیتوان کرد.به امید روزی که انتقام خود را از این مزدوران بدبخت بگیریم.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
الان بعد از چند روز نبودنم در سنترال نمی خواستم پستی ارسال کنم ! ولی این مزخرفات رو اصلا نمی تونم تحمل کنم که آشغالی مثل رجوی ریس جمهور ایران بشه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
اينا با اين حركات تيشه به ريشه اسلام ناب محمدي (ص) ميزنند و باعث كشتار انسان هاي بي گناه ميشوند.
مرگ بر رجوي و تمام منافقان و اختشاش گران و فتنه گران كه با حمايت و پيروي از غرب باعث ايجاد ناامني و ترويج فساد در جامعه ميشوند.
پاينده باد اسلام.
مرگ بر رجوي و تمام منافقان و اختشاش گران و فتنه گران كه با حمايت و پيروي از غرب باعث ايجاد ناامني و ترويج فساد در جامعه ميشوند.
پاينده باد اسلام.
لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
من به شخصه برای حیوان ارش بیشتری قائل هستم تا آدم های مل این خانوم و هم فکرانش
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یاد