MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:...
ضمنا تاجایی که اطلاع دارم TISEO حتی می تواند برای هدفگیری ماوریک نیز استفاده شود
...
هدفگیری موشک ماوریک هیچ ارتباطی با سیستم تیزو ندارد!
یادآوری
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, SAMAN, hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:...
ضمنا تاجایی که اطلاع دارم TISEO حتی می تواند برای هدفگیری ماوریک نیز استفاده شود
...

اصولا IRST و TISEO یک کار را می کنند و آن هم دادن زاویه های هدف نسبت به هواپیما (دو زاویه ای که در مختصات کروی استفاده می شود) به رادار یا موشک هست
البته در IRST یک مسافت یاب لیزری هم نصب شده که در TISEO نشنیده ام که وجود داشته باشد(مطمئن نیستم) تا فاصله را هم بدهد
اما دوربین TISEO تصویر را به خلبان می دهد و طبیعتا خلبان می تواند هدف را در TISEOببیند و تشخیص بدهد(در طول روز و روشنایی) حال موقیعت هدف نسبت به هواپیما معلوم است و مستقیما میتواند موقعیت را به رادار یا جستجوگر سایدویندر یا ... بدهد تا آنها بدون خطا بتوانند هدف را پیدا کنند

kayvan6079 نوشته شده:MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:...
...
هدفگیری موشک ماوریک هیچ ارتباطی با سیستم تیزو ندارد!
یادآوری
shola نوشته شده:برعکس رادار اصلی می تواند موقعیت هدف را برای شناسایی کامل برای سیستمی چون TISEO فراهم کند (انطباق TISEO با نقطه قفل راداری) ولی TISEO نمی تواند همین کار را مستقیما برای رادار انجام دهد در واقع این سیستم تنها می تواند به خلبان در کنترل چشمی فراتر از میدان دید یک انسان (غیرفعال) محیط اطراف جنگنده و یا از صحت دشمن بودن هدف مورد نظر به خلبان کمک کند.گاهی هم (مانند پست روزبه عزیز) این سیستم در فواصل نزدیک با ایجاد دامنه شناسایی فراتر از دید معمول ابتکار عمل را برای خلبان فراهم می کند.

ارتباط بین TISEO و رادار باید دوسویه باشد در غیر این صورت TISEO یک وسیله بی فایده می شود
Reza6662 نوشته شده: در واقع این دوربین برای این هست که هنگام شلیک موشک هوا به هوا، هدف دقیقن شناسایی بشه تا به نیروی خودی اشتباهن شلیکی انجام نگیره.
همیشه از TISEO و TCS به عنوان مکمل های رادار نام برده می شود
مطمئنا دوربین TISEO باید حالتی که بتوان مستقیما از طریق تصاویر اقدام به قفل کردن روی هدف کرد داشته باشد
رضاخان نوشته شده: اگر این سیستم به ماوریک ربطی ندارد پس میشه توضیح بدید موشکهای تلویزیونی ماوریک توسط فانتوم چگونه قفل شلیک و هدایت میشوند؟

Ruozbeh نوشته شده:در سال 1978 در پی ارتقا های انجام شده 50 فروند F-4E به TISEO مجهز شدند،و 80 فروند هم با سیستم APX-70 درخت رزمی سازگار شدند.

( خدایا منو ببخش!!
)