navids62 نوشته شده:با ديدن اين مطالب واقعا متاسف شدم كه حتي قشر باسواد و فهميده ما چقدر سطحي به اين مساله نگاه ميكنه .ميخام يه مثال بزنم فرض كنيد كه يه بچه 3-4 ساله داريم بهش ميگيم به كتري دست نزن دستت ميسوزه معمولا گوش نميكنه و دستش ميسوزه!حالا به جاي كتري داغ خودتون دستشو بزنين به يه استكان چاي داغ دستش ميسوزه ولي نه به اون شدت!و اين براش يه تجربه بزرگ ميشه.حالا جامعه مثل همون بچست اگه بسته نگهش داريم و به زور بگيم فلان كارو بكن فلان كارو نكن بلاخره كار خودشو ميكنه و اثرات بدتري به جا ميزاره تا اينكه آزادش بزاريم و راهنماييش كنيم.به نظر من اينجور سريالا نه تنها مضر نيستن بلكه از خيلي سريالاي ديگه مفيدترن چون همشون نتيجه كارو نشون ميدن اگه سطح فكر مردم بالا بره به راحتي تشخيص ميده كه اينگونه روابط نتيجش چي ميشه همونطور كه خود سريال نشون ميده. فقط يه مشكل بزرگ اينجا هست اونم سطح فكر مردمه كه بايد بالا بره به هر نحوي!حتي اگه يه عده قرباني بشن!(استكان چاي داغ).همونطور كه گفتين اي سريال يه سريال كلمبياييه و اونا اين سريال واسه ما كه نساختن واقعيات جامعشونه چه بهتر كه ما به نحو احسن ازش بهره ببريم.همونطور كه پيغمبر بزرگ اسلام حضرت محمد(ٌص)فرمود علم آموزي بر هر مسلمان واجب است حتي اگر اين علم از بلاد كفر باشد.در پايان از دوستان خوبم كمال تشكرو دارم كه به اين گونه مسايل توجه دارن.
حرف شما كملا صحيح است و اين مشكل صدا و سيماي ماست كه برنامه اي براي مردم نداره
در ماه رمضان ميان فيلمي ميزارن كاملا كليشه اي مثلا اول همه مشكل دارن يا ميخان عروسي كنن 28 روز كشش ميدن سر دو روز اخر همه اتفقات خوب ميفته اون با اون يكي ازدواج ميكنه . مشكل اون يكي حل ميشه و تمام
نه يه سال نه دوسال بلكه هميشه اينجوريه
نه فقط ماه رمضان بلكه بيشتر سريال هاي ما سرو ته نداره
فيلم خارجي رو كه اصلا صحبت نكن
فكر كنم تاحالا فيلم دزدان دريايي كارائيب رو ديده باشيد. من اين فيلم رو 3 بار در صدا و سيماي خودمون ديدم و هر سه دفعه هيچي از اين فيلم نديدم از بس كه سانسور شده بالاخره خودم فيلم بدونه سانسورشو ديدم كه حدود 48 دقيقه بيشتر از فيلمي بود كه در صدا و سماي خودمون ديدم
اگه بد هيچيشو نشون نديد نه اينكه جوري پخش كنيد كه اگه 50 بار هم ببينيم هيچي نفهميم.
با تشكر

ترنسپوردر فارسی 1 را در فرکانس اصلی هاتبرد زده بودن و این شبکه از هاتبرد به نیل و عرب سات کوچ کرد تو محله ما همه بالا پشت بام بودند
یکی از دوستان نصاب است و میگه همون شب در عرض 3 ساعت برای فارسی 1 بیش از 20 دیش همسایه های کوچه شان را تنظیم کرد !!!
مخصوصا معتادین به این شبکه! که بعد از قطعی اش متوجه شدم چند برابر میزانی بود که حدس میزدم!

در ضمن مثل اینکه این سریال شبکه 3 که برای مقابله با این شبکه پخش میشه کمی بی پرده بعضی موضوعها رو بیان میکنه مثل اینکه اقایان به این نتیجه رسیدند که سریلهای ما خیلی ماستکیه و دردی از مشکل جامعه حل نمیکنه.

.