راهنمایی در مورد به اشتراک گزاشتن اینترنت در هتل

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

راهنمایی در مورد به اشتراک گزاشتن اینترنت در هتل

پست توسط TEC-TEC »

با سلام

ما یک هتل داریم و قصد این را داریم که آنجا برای مسافرینی که لپ تاپ دارند از اینترنت هتل سرویس بدهیم(بیسیم و کابلی) و این کار را هم می خواهیم از طریق ایجاد نام کاربری و کلمه عبور در سرور انجام دهیم که آنها توسط یک کانکشن بتوانند با دریافت این کلمه عبور و پسورد به اینترنت متصل شوند

لطفا تمامی تجهیزات مورد نیاز از قبیل سخت و نرم افزاری را بفرمایید

منتظر راه کار شما عزیزان هستم
با تشکر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: راهنمایی در مورد به اشتراک گزاشتن اینترنت در هتل

پست توسط SHAHRAM »

, عزیز در فروم دیگه هم تاپیک ایجاد کرده بودید که من اونجا هم این پاسخ رو دادم:

شما به نظر من از میکروتیک از قسمت هات اسپاتش +nttacplus استفاده کنی
به این شکل که یوزر رو با هر گونه محدودیتی که میخوا تو nttac تعریف میکنی و میکروتیک hotspot هم اینرتنت رو برات شیر میکنه...

به این صورت که هر کی اومد داخل هتل اول وصل میشه به وایرلس شما و با باز کردن یک مرورگر صفحه سوزر نیم پسورد میاد و میزنه و وارد اینترت میشه...
برای سخت افزار هم باید اطلاعات دقیقی از محیط بدی تا دوستان راهنمایی کنند مثلال چند تا اکسس پوینت میخوای و..
اطلاهاتی مثل تعداد طبقات و متزاژ هر طبقه و جنس دیوار ها و....

در صورت اطلاعات بیشتر در مورد موارد بالا اینجا(اگر لازم هست) بپرسید تا پاسخ بدم :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”