,
با توجه به سقف قيمتي که در نظر گرفتيد، من LENOVO رو پيشنهاد ميکنم، در مورد چيني بودن هم موضوع مهمي نيست، اغلب مارکهاي لپتاپ به خاطر کاهش قيمت تمام شده، توليد انبوه خودشون رو تحت ليسانس در چين يا تايوان انجام ميدن و تفاوتي در کيفيت ساخت وجود نداره و به نظر من اين موضوع جاي نگراني نيست، LENOVO يکي از برندهاي تابع شرکت IBM هست و قطعا IBM اعتبار خودش رو با کاهش کيفيت تخريب نميکنه
راهنمایی جهت خرید لپ تاپ مدل تبلت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: راهنمایی جهت خرید لپ تاپ مدل تبلت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Mahdi1944, جان نظرتون در باره HP EliteBook 2740p چیه؟
متاسفانه من از نزدیک تا به حال ندیدمش,به همین خاطر هم پیشنهاد ندادم.اما با لنوو از ابعاد مختلف بربری میکنه
یک review خوب برای دوستان :
[External Link Removed for Guests]
متاسفانه من از نزدیک تا به حال ندیدمش,به همین خاطر هم پیشنهاد ندادم.اما با لنوو از ابعاد مختلف بربری میکنه
یک review خوب برای دوستان :
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
SHAHRAM جان
همونطور که قبلا در مورد مارک HP گفتم من اون رو جزو سه برند برتر در حال حاضر ميدونم (Asus, LENOVO, HP) و به هيچ وجه شايعه پايين بودن کيفيت قطعات و خرابي اون رو قبول ندارم، چون از نزديک با اونها کار کردم، حتي مواردي رو ديدم که از ارتفاع بيش از 1 متر پرت شده و مشکلي براش پيش نيومده و به طور کلي HP محصولات مقاومي داره، اين مدل رو هم ديدم، تنها مشکل اون گرافيک نسبتا ضعيف اون هست که براي کارهاي 3D سنگين مناسب نيست، بجز اين از هر لحاظ قابل قبول هست
همونطور که قبلا در مورد مارک HP گفتم من اون رو جزو سه برند برتر در حال حاضر ميدونم (Asus, LENOVO, HP) و به هيچ وجه شايعه پايين بودن کيفيت قطعات و خرابي اون رو قبول ندارم، چون از نزديک با اونها کار کردم، حتي مواردي رو ديدم که از ارتفاع بيش از 1 متر پرت شده و مشکلي براش پيش نيومده و به طور کلي HP محصولات مقاومي داره، اين مدل رو هم ديدم، تنها مشکل اون گرافيک نسبتا ضعيف اون هست که براي کارهاي 3D سنگين مناسب نيست، بجز اين از هر لحاظ قابل قبول هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
سلام..ببخشید من یه سوال داشتم,من یه لپ تاپ لنوو x201 تبلت شو خریدم.فروشنده گفت این تبلت ها علاوه بر قلم نوری قابلیت تاچ اسکرین هم دارند که با دست بتونم باهاش کار کنم ولی هرکار میکنم نمیشه..میشه لطفا راهنماییم کنید؟
-
ببخشید کسی میدونه سوال من کجا رفت؟یکی هم داشت راهنماییم میکرد تبلتمو درست کنم اونم غیب شد.ادمین جان؟

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما
--
متاسفانه پست ها اون روز پاک شدن (خبرش رو ادمین اطلاع دادن ..)، منم یادم رفت ..باید ببخشید..
--
شما گفتید ویندوزی هستش..فروشنده هم گفتن،اطلاع ندارن که چطوری تاچش رو فعال کنند..شما یک لینک معرفی تبلت دادید،میشه از دوباره قرارش بدید ..
باتشکر.
--
متاسفانه پست ها اون روز پاک شدن (خبرش رو ادمین اطلاع دادن ..)، منم یادم رفت ..باید ببخشید..
--
شما گفتید ویندوزی هستش..فروشنده هم گفتن،اطلاع ندارن که چطوری تاچش رو فعال کنند..شما یک لینک معرفی تبلت دادید،میشه از دوباره قرارش بدید ..
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
- تماس:
[External Link Removed for Guests] و