.::ساخت سيستم صوتي قدرتمند با دست خودتون::.
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت
Re: .::ساخت سيستم صوتي قدرتمند با دست خودتون::.
اقا سامان من می خوام از خروجی کامپیوترم به یه امپلی وصل کنم که بتونه یه ساب 10 اینچ رو با چند تا باند خوب جواب بده چون می خوام صداش زیاد باشه به طور توپ و کیفیت صداش عالی باشه اگه می تونی برام نقشه ی مدار همچین امپلی رو بزاری ممنون می شم (نمی خوام قیمتش خیلی زیاد بشه) 

سلام
من می خواستم اسپیکر کامپیوترمو به ماشین وصل کنم بعد حذف ترانزیستور از مدار حالا سه تا سیم دارم
باید چکار کنم؟چطوری به برق ماشین وصل کنم؟
من می خواستم اسپیکر کامپیوترمو به ماشین وصل کنم بعد حذف ترانزیستور از مدار حالا سه تا سیم دارم
باید چکار کنم؟چطوری به برق ماشین وصل کنم؟

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
سلام,
بعد از ترانس شکا یک خازن با ظرفیت بالا روی کیت آمپلی دارید. البته باید مطمن شوید که خروجی ترانس شما حتما" 12 هست یا نه؟ ممکن است اسپیکر شما با مثلا" 24 ولت کار کند!
اما فرضا" اگر با 12 ولت کار کند, کافیست که مثبت و منفی 12 ولت برق ماشین را به دو سر خازن الکترولیت بزرگ که معمولا" بیشتر یا مساوی 1000 میکروفاراد هست وصل کنید.
باید اسپیکر روشن شود.
اگر امکانش بود حتما" 1 عکس از برد اسپیکر قرار دهید تا بتوانیم بیشتر کمک کنیم
بعد از ترانس شکا یک خازن با ظرفیت بالا روی کیت آمپلی دارید. البته باید مطمن شوید که خروجی ترانس شما حتما" 12 هست یا نه؟ ممکن است اسپیکر شما با مثلا" 24 ولت کار کند!
اما فرضا" اگر با 12 ولت کار کند, کافیست که مثبت و منفی 12 ولت برق ماشین را به دو سر خازن الکترولیت بزرگ که معمولا" بیشتر یا مساوی 1000 میکروفاراد هست وصل کنید.
باید اسپیکر روشن شود.
اگر امکانش بود حتما" 1 عکس از برد اسپیکر قرار دهید تا بتوانیم بیشتر کمک کنیم

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
سلام
ممنون از راهنمایی
رو ترانس نوشته شده 12 ولت از روی اون حدس زدم که باید 12 باشه
من یه کاری کردم اسپیکر روشن شد یعنی از اون سه تا سیم دوتاش رو به هم و یکیش هم جدذا به مثبت و منفی ماشین وصل کردم ولی وقتی شروع بخه خوندن می کنه خیلی کم میاره همش خر خر می کنه!
یه بار هم به خازنش زدم اسیکر روشن شد ولی فقط ویز می کرد اهنگم نمی خوند چراغش هم روشن نمیشد
مننون میشم کمکم کنید
اینم عکسش
[External Link Removed for Guests]
ممنون از راهنمایی
رو ترانس نوشته شده 12 ولت از روی اون حدس زدم که باید 12 باشه
من یه کاری کردم اسپیکر روشن شد یعنی از اون سه تا سیم دوتاش رو به هم و یکیش هم جدذا به مثبت و منفی ماشین وصل کردم ولی وقتی شروع بخه خوندن می کنه خیلی کم میاره همش خر خر می کنه!
یه بار هم به خازنش زدم اسیکر روشن شد ولی فقط ویز می کرد اهنگم نمی خوند چراغش هم روشن نمیشد
مننون میشم کمکم کنید
اینم عکسش

سلام
از طرز اتصال دیود های یکسو ساز کیت اسپیکر مشخص هست که بصورت پل بسته شده اند.یعنی اگر شما + برق ماشین را به کاتد دیود ها و منفی برق ماشین را به آند دیود ها متصل کنید باید آمپلی نرمال کار کند.
ممکن است که برق را اشتباه به جای دیگری داده باشید. اگر مسیر را دنبال کنید به خازنی که گفتم می رسید. اما شما همین کار را انجام دهید.که در سطر بالا عرض کردم. قسمت دیود های پل را با رنگ سبز مشخص کرده ام.
کاتد دیود ها همان است که نوار سفید رنگ بدورش هست.و آند پایه دیگر.
اما نکته: ورودی این اسپکر ها به خروجی پخش ها یا cd ها نمی خورد! شما چطور متصل کردید؟ علت این نویز و خس خس ها هم همین هست!
شما با دادن برق به قسمت های مشخص شده از خروجی یک MP3 PLAYER یا CD من , اسپیکرتان را در خودرو چک کنید که آیا کار می کند یا نه. اگر با این وسایل کار کرد مشخص هست که مشکلی در برق رسانی ندارید.
فعلا" تا اینجا اجرا کنید. البته امیدوارم که ای سی های اسپیکر سالم باشند.
چون بق را نمی دانم به کجا داده اید 
از طرز اتصال دیود های یکسو ساز کیت اسپیکر مشخص هست که بصورت پل بسته شده اند.یعنی اگر شما + برق ماشین را به کاتد دیود ها و منفی برق ماشین را به آند دیود ها متصل کنید باید آمپلی نرمال کار کند.
ممکن است که برق را اشتباه به جای دیگری داده باشید. اگر مسیر را دنبال کنید به خازنی که گفتم می رسید. اما شما همین کار را انجام دهید.که در سطر بالا عرض کردم. قسمت دیود های پل را با رنگ سبز مشخص کرده ام.
کاتد دیود ها همان است که نوار سفید رنگ بدورش هست.و آند پایه دیگر.
اما نکته: ورودی این اسپکر ها به خروجی پخش ها یا cd ها نمی خورد! شما چطور متصل کردید؟ علت این نویز و خس خس ها هم همین هست!
شما با دادن برق به قسمت های مشخص شده از خروجی یک MP3 PLAYER یا CD من , اسپیکرتان را در خودرو چک کنید که آیا کار می کند یا نه. اگر با این وسایل کار کرد مشخص هست که مشکلی در برق رسانی ندارید.
فعلا" تا اینجا اجرا کنید. البته امیدوارم که ای سی های اسپیکر سالم باشند.
چون بق را نمی دانم به کجا داده اید 
ممنون فقط قبل از اینکه وصل کنم یه سوال
در قسمت بالایی که نوشتین به مثبت وصل شود هر دوتاش باید وصل شه؟یعنی هردو بالایی ها به مثبت برق ماشین یا یک دونش هم جواب میده؟
در قسمت بالایی که نوشتین به مثبت وصل شود هر دوتاش باید وصل شه؟یعنی هردو بالایی ها به مثبت برق ماشین یا یک دونش هم جواب میده؟

هر دوتاش . البته اگر در قسمت مسی ( زیر کیت ) نگاه کنید میبینید که هر دو به هم متصل شده اند.کافیست از یکی بگیرید, دیگر پایه خودش متصل هست 

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام به شما وهمه دوستان من هيچ عكسي از مدارو ساب نديدم بي زحمت برام ايميل كنيد mailto: ? subject= & body=
سلام
من ساب درون اسپیکر میکرو لپ رو در آوردم نصب کردم جای بایندهای فابریک پراید جواب داد بدک هم نبود صداش ولی تو پست های قدیمی خوندم نوشته بود از این کارا نکنید میخواستم بدونم برا سیستمم ضرر داره ؟
من ساب درون اسپیکر میکرو لپ رو در آوردم نصب کردم جای بایندهای فابریک پراید جواب داد بدک هم نبود صداش ولی تو پست های قدیمی خوندم نوشته بود از این کارا نکنید میخواستم بدونم برا سیستمم ضرر داره ؟

دوست عزیز
مشکل خاصی نداره اما ساب ها چون صداشون بم هست تفکیک فرکانس ندارند و در واقع صدای زیر و میان رنج را ندارند و طبیعتا" صدای آهنگ خوش و با کیفیت نیست. اما اگر شخص مایل باشد حتی الامکان بشرط یکسان بودن اهم میتوان استفاده کرد.
مشکل خاصی نداره اما ساب ها چون صداشون بم هست تفکیک فرکانس ندارند و در واقع صدای زیر و میان رنج را ندارند و طبیعتا" صدای آهنگ خوش و با کیفیت نیست. اما اگر شخص مایل باشد حتی الامکان بشرط یکسان بودن اهم میتوان استفاده کرد.
یه سوال دیگه خروجی ضبط ماشین یه فیش برای ساب ووفر داره اونو باید به آمپلی نصب کنیم ؟
یا همین برقی که واسه باندها میاد ؟
یا همین برقی که واسه باندها میاد ؟

امتحان کنید اگر وفر تون صدا داد که هیچ اما اگر صدا نداد باید به آمپلی وصلش کنید.
اا به احتمال زیاد کار می کند و نیازی به آمپلی نیست!
اا به احتمال زیاد کار می کند و نیازی به آمپلی نیست!